Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 21.06.2012.
11:21
Politika A
Tvrdnje političara da EU nije pred Srbiju stavila nove uslove vezane za Kosovo, samo su formalne. Ti uslovi su pominjani više puta, piše Politika.
Četvrtak 21.06.2012.12:43
"samo prosveta i zdravstvo"? Pa kad se ukinu ostale SRPSKE delatnosti, radno sposoban narod će morati da se iseli jer nema od čega da živi, a verovatno će svoju malu decu i iznemogle starce da ostavi kako bi prosvetari i zdravstvo imali posla. LJUDI MOJI. I Beograd će verovatno pristati. Pa prosveta i zdravstvo ne privređuju fiktivno ni dinara, zato se oni nude Srbiji da ih finansira, kako to nebi morala Priština, a ostalo koje donosi direktan profit nek se oporezuje za račun Prištine.
Četvrtak 21.06.2012.12:45
Kada ostanem bez posla iseliću se u piz.. materinu, jer kako da preživim ako nemam posla ovde, a takođe ću odvesti i svoju decu sa sobom i stare roditelje pa nek prosvetari predaju a medicinari leče prazne zidove. Glupa Srbijo, nasedneš li na ovo čekaj nas na narodnim kuhinjama
Četvrtak 21.06.2012.12:59
Једине легитимне и легалне институције на Космету су ''паралелне институције''. Замлаћивање о фантомском ''пријему'' у фантомски Ел Дорадо (ЕУ) у некој недефинисаној будућности се наставља. кад еврофанатици описују обећану земљу звану ЕУ, тај опис много личи на утопијско ''комунистичко друштво'' што јасно упућује на порекло и начин размишљања носилаца ЕУ идеје у Србији - локација - Дедиње, носиоци идеје - марксистичко-лењинистичи ''револуционарни'' мислиоци који су ''евоуирали'' у псеудодемократе и њихови следбеници, друштвено порекло - ''црвена буржоазија'' (уски круг црвене празилучке псеудоелите, која је физички уклонија своје претходнике и узурпирала њихову имовину и друштвени статус).
Četvrtak 21.06.2012.13:19
То је један искомплексирани, однарођени, блазирани, маниристички и помодарски затворени круг људи, који имитира ''ноблес'' друштво (за које они мисле да су ноблес), које срећу по диломатским пријемима, дубоко се стидећи својих народних (српских ) корена, недостатка ''плаве крви'' и ''западног'' порекла. Најчешћа заједничка додирна тачка је снобовски дубоки презир према ''плебсу'' - српском ''плебсу'' и Балкану и његовим ''примитивним'' становницима уопште. Замислите трагедију - како се осећа искомплексирани син партизанског комесара пред енглеским племићем, чији је чукундеда зарадио титулу топовима масакрирајући страшне Зулу ратнике наоружане копљима?
Četvrtak 21.06.2012.13:33
Тај уски однарођени круг људи који је више деценија узурпирао власт у Србији, који међу собом деле привилегије, функције, имена улица, моћ и новац, ''усмерава'' Србију у правцу по свом скудоумном знању и визији оптерећеном комплексима, предрасудама, ароганцијом, атеизмом, превеликом моћи, југословенством и неукусно често жестоким антисрпством. Барјактари Добрица Ћосић -лажни дисидент, комунистички комесар, академик (?) са учитељским образовањем, марксиста-лењиниста, Југословен, борац против авети ''великосрпског хегемонизма'', еволуира (по потреби) у ''демократу'' или (И) родољуба, свачији саветник - оних пре, до Слобе, Ђинђића и осталих, ''генијално'' нуди Космет Шиптарима (осим пар ...
Četvrtak 21.06.2012.13:37
...општина)-забрани повратка Срба после другог светског рата (уз крволоке и зликовце Крцуна и Ранковића, Ђиласа...) је и сам допринео...''Демократаски гигант'', ''отац српске демократије'', осивач ''Црвеног универзитета Карл Маркс'', Драгољуб ''јашем попа'' Мићуновић...НВО сестринство...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)