Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 08.06.2012.
04:18
Večernje novosti A
Rusija uporno nagovara lidera Socijalističke partije Srbije Ivicu Dačića da raskine savez sa Demokratskom strankom i prikloni se naprednjacima.
Petak 08.06.2012.09:11
ja bi na tomino mesto,odma raspustio skupstinu,ko sloba 93-ce. sta mu mogu ima pravo na to. ali sta to vredi kad bi opet izlapeli penzioneri,glasali za ovog malog debelog crvenog. sutirao bi sve babe i dede,po ulici od besa.
Petak 08.06.2012.10:54
Evo citam komentare i nikako mi nije jasno, otkud toliko sebicnosti i nerazumijevanja za Srbe van Srbije od onih koji zive u njoj! Jako je vazno sta neko od nas misli o vezama sa Rusijom i bilo kojom drugom drzavom u svijetu a skoro pa nikako nije bitno kakve su veze Srbije sa Srbima van Srbije. Ovdje je neko napisao kako je spreman da gumicom obrise RS...sramota, to niti jedan normalan Srbin nikada ne bi rekao a kamo li pozeleo! Ono sto su uradili Boris i Company za zemlju Srbiju, u nekoj normalnoj drzavi od nekog normalnog naroda, bilo bi kaznjeno javnim pogubljenjem i sl. Zar treba cekati da se stanje dovede na poziciju Rumunije kada se stanovnici iste morali da uzmu pravdu u svoje ruke?
Petak 08.06.2012.13:08
Evo malo da pojasnim i obrazložim o kojim Srbima ja pišem: http://desmond.imageshack.us/Himg593/scaled.php?server=593&filename=srbi.jpg&res=landing
Petak 08.06.2012.11:07
Koalicioni partneri: -Čedomir Jovanović -za njega je Republika Srpska genocidna tvorevina a pederi su normalni i poželjni na ulicama Srbije! -Nenad Čanak - Takođe voli pedere a za Srbe u i van Srbije još niti jednom javno nije rekao niti jednu lijepu riječ! Ma dajte ljudi, pa oni nisu u stanju proći običan IQ test za malo ozbiljnija zanimanja a kamo li da se bave politikom koja treba da donese bolji život Srbima i Srbiji!! Nama iz RS, je bolje da se udružimo sa Hrvatima nego sa takvim Srbima! (mislim na ovu dvojicu nabrojanih i njima slične...naravno, čast svakom čestitom Srbinu, ma gdje se on nalazio)
Petak 08.06.2012.11:13
A što se tiče Rusije i Valdimira Putina, veoma jednostavno: Pogledajte ekonomske pokazatelje prije i za vrijeme Putina! Svakom normalnom čovjeku je jasno da Rusiji kao i Srbiji treba jedan takav čovjek, mi kao narodi nikako nismo u stanju da živimo u državi sa visokim stepenom demokratije!
Petak 08.06.2012.11:33
Kada su krajem 2.svedskog rata prolazili kroz Srbiju Rusi su je opustosili i pokrali sto se moglo i imalo ,zatim Su Milosevica izigrali ,pa su sa Kostunicom to isto uradili a sada ce sa ovim jadnikom Dacicem koji misli da je bitan za Srbiju da ponove...Molim vas sa glupim komentarima o rusiji nebi se trebalo igrati..Inace to je bas kriminalna drzava i niko je ozbiljno ne shvata i ne saradjuje previse.I zato i nama jos manje treba.Ima se u Srbiji dovoljno problema a oni samo mogu da ih uvecaju drasticno..
Petak 08.06.2012.12:53
Zanimljiva vijest, zar ne: ................................................................................................... U Moskvi u narednih 100 godina neće biti održavane gej parade, proizlazi iz odluke gradskog suda kojom se potvrđuje negativan odgovor vlasti ruske prestonice na zahtev gej aktivista da u narednih 100 godina održavaju svoje parade. ...................................................................................................
Petak 08.06.2012.23:58
А шта ако се Тома највероватније 'курва', а не зову га джабе Тома CIA, па прејебе све комбинације, а политичари су агенти више служби по неписаном правилу, и то се увелико у свету већ дешава. Исто само су ликови други. Opet kurvaње па по тинтари...небитно од кога. Глава ће да боли ! ! !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)