Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Ponedeljak 04.06.2012.
19:11
Beta A
Američki analitičar Morton Abramovič u tekstu objavljenom u časopisu The National interest ukazuje da snažna evropska i američka podrška nije mogla da spase od propasti na izborima bivšeg predsednika Borisa Tadića, "pošto je loše upravljao ekonomijom i doveo do toga da njegova partija počne da se smatra korumpiranom".
Ponedeljak 04.06.2012.19:15
zapad je gubavac koji laže i izvrće činjenice..samo zato što kontroliše ogromnu večinu medija... ali..svi vide već ko su...i u njihovim zemljama se već bune protiv ratova i globalizma..
Ponedeljak 04.06.2012.19:35
što reče čovek - Predsednika možemo da blatimo samo mi.... a vi zapadnjaci sa vašim shvatanjima možete samo da ga oblajvite i Tomi i svima nama...
Ponedeljak 04.06.2012.19:42
antisrpska histerija zbog srbina iz srbije ne prestaje. i naslov bete je za analiziranje. njima bi vise odgovarao neki hrvat,crnogorac,albanac na celu drzave,zar ne? oni ne bi bili gubavi, pogotovu ako bi radili na smanjivanju srbije.
Ponedeljak 04.06.2012.19:54
Nije zato sto je Srbin iz Srbije, nego sto brani istinske srpske interese. Seselj nije Srbin iz Srbije, pa je jedini kog tamo drze a da ni na kojoj komandnoj duznosti nije bio, samo drzao govore. Nije ni Mladic Srbin iz Srbije, ali je bio najtrazeniji. Ni najvece stratiste Srba nije bilo u Srbiji sadasnjoj, vec u NDH. Izgledas mi prilicno zaslepljen tim "Srbin iz Srbije". Sutra ce tako neko tvrditi "Nislija iz Nisa" ili slicno. Ni sama Srbija ne moze opstati bez oslonca na bratsku Rusiju. Uostalom ne bi nikad ni postala nezavisna, da nije imala potporu Rusije u 19 veku.
Ponedeljak 04.06.2012.20:01
a sto su rusi hteli da naprave veliku bugarsku,sa srpskim nisom vranjem pirotom.tada je obrenovic hrabro odgovorio rusiji da ce da brani srpske teritorije do zadnjeg srbina;posle su rusi odustali od te ideje.mislim da je bio san stefanski sporazum.
Ponedeljak 04.06.2012.20:19
postovani, da li u vasoj kuci vodite domacinstvo vi ili komsija. vi vasi preci su stvarali vasu kucu, pa je normalno da vi vodite domacinstvo,zar ne? kako je na mikro nivou,tako je na makro nivou. zasto bi onaj koji nije sacuvao svoj prostor za srpski korpus vladao srbijom koji su stvorili nasi preci. srbi iz srbije ne vladaju srbijom od 45-e,pa je vreme da se svi jugoslovensko-crnogorski eksperimenti zavrse u srbiji,da srbi iz srbije zauzmu mesto koje im pripada zbog boljitka svih i SRBIJE! ili vi mislite da biste moju kucu bolje vodili nego ja.
Ponedeljak 04.06.2012.20:24
jednog sto znam,morao je da kaze da je crnogorac iz nekog plemena,da bi,se zaposlio preko veze.na sastanku mu je direktor reko,no sta cemo nego da se pomazemo mi crn; pa necemo ovu pascad da zaposljavamo valjda.prevrtalo mu se u stomaku,ali je morao da istrpi zbog porodice,da bi je hranio.jedan mali primer,akolko ih je takvih slicnih.u srcu srbije
Ponedeljak 04.06.2012.22:24
To o cemu govoris je u velikoj meri i krivica samih Srba iz Srbije sto dozvoljavaju previse. Sto ne pomazu jedni druge kao ostali. Crnogorci su poseban slucaj, ja nisam Crnogorac. Moj je utisak je da se dosta lako kupe ti Srbi u Srbiji. Pogledaj koliko je samo hrvatskih firmi po Srbiji. Morate uciti od drugih, drzati se zajedno. Nije u redu da neko dodje sa strane i da drzi vecinu pozicija. Sto ne napravite neku partiju gde ce dominirati Srbi iz Srbije, pa onda Srbi iz Srbije glasaju za nju, i postavljaju svoje ljude, vec preko 15 godina to je moguce uraditi, ali se ne desava. I Milosevic je rodjen i odrastao u Srbiji. Samo cekanje i kukanje nikud ne vodi, za bolje se treba izboriti.
Ponedeljak 04.06.2012.20:30
Zapad Nikolića tretirao kao "neku vrstu gubavca" zbog podrške srpskom suverenitetu nad Kosovom ---> sve sto je predhodna vlada nama o kosovu govorila je cista laz ....
Ponedeljak 04.06.2012.21:44
Da ponovim - veznao je sa drugom vescu !!! Merkale !!! Srebrnica !!! ITD....! Zlocin je zlocin,,,! pitanje je je KO JE POCINIO ZLOCIN ZARAD "VISE" POLITIKE.!!! SIRIJA - SCENARIO - MERKALE (poziv NATO) na "akciju" --- nema pijanog Jeljcina i gle cuda - istina izadje na videlo---- masakr napravise USA placenici.!! http://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8&feature=player_embedded Film o Srebrnici radili Norveski novinari sa "BOSNJACIMA" koji su hteli ISTINU>>>!!!!!! PONAVLJAM ZLOCIN JE ZLOCIN ---- Srbi u istoriji nikad nisu bili zlocinci i uvek su branili svoju KUCU-ZEMLJU (navedite mi jedan primer teritorije gde su Srbi ratovali van njihove RODNE GRUDE !!!>>>!~!!!!!!!
Ponedeljak 04.06.2012.21:59
Mozete da me "MRZITE" .... LUPATE MINUSE..... ALI FILM JE SNIMLJEN OCIMA JEDNOG ISTRAZIVACA "BOSNJAKA"........ Koji nije hteo da prihvati --- crno-belo----- vec je hteo ISTINU>>>!!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)