Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Ponedeljak 04.06.2012.
18:39
Anadolija A
Zbog izjave predsednika Srbije Tomislava Nikolića da se u Srebrenici nije dogodio genocid glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić rekao je da će simbolično zatražiti ličnu kartu u Srebrenici. Nije isključeno i da trajno prijavi prebivalište u tom gradu, jer to "doživljava jako ozbiljnim".
Ponedeljak 04.06.2012.18:42
da li može ova "igra" da bude providnija??? tuku po Predsedniku iz svih mogućih "haubica".... ali ISTINA ne može večito da se sakriva...
Ponedeljak 04.06.2012.18:48
Hoće li iko od vas ikada pomisliti na nevine srpske žrtve u podrinju koje su i bile povod za neutralisanje vaših boraca-ubica ? Jesmo li vas trebali pustiti da i dalje ubijate srpske civile..redom..do zadnjeg? MUFTY ...medijska propaganda zapada je na vašoj strani zato što na drugim mestima besomučno tamane muslimane..pa eto ovde vam "drže "stranu... Jadna ti je takva lažljiva pomoć kada si svestan da SU GENOCID IZVRŠILI TVOJI MUSLIMANI KOJE NIKADA NI JEDNOM REČJU NISI UKORIO ! JADNA TI JE TAKVA VJERA KOJA PODRŽAVA UBIJANJE SVIH KOJI NISU MUSLIMANI.
Ponedeljak 04.06.2012.21:24
Залуд њима причаш овакве ствари када им Куран наређује да то чине! Овај само искрени муслиман и то треба ценити али и неутралисати. Муслимани овде у Србији требају да имају иста права, ни маље ни више, као и хришћани у Турској. Говорим о верским правима јер муслиман означава верску припадност и титоистичка творевина муслиманска нација не постоји!
Ponedeljak 04.06.2012.19:09
Pre izdavanja licne karte bilo kom muslimanu negde u Republici Srpskoj, trebalo bi prvo proveriti da on nije mozda vec na spisku muslimanskih zrtava Srebrenice 1995. Valjda se taj spisak moze negde naci i razdeliti, a kompjuteri pretragu urade za nekoliko sekundi. Mozda je Zukorlicevo ime vec tamo.
Ponedeljak 04.06.2012.19:55
Genocid u Srebrenici je cist apsurdkojem je pridodat tezak cinizam odc strane svijeta koje zastupa zapadni blok.Ja se slazem sa Predsednikom Nikolicem o njegovom stavu da se desio zlocin ali ne I genocid.Sto je velika razllika od onoga sto forsiraju zapadna Evropa I Amerika.Zlocin se desio I nad Srbima u Podrinju od istih tih Srebrenickih muslimana,tako ako su ovi vec zlocin pocinili I dali sebi za pravo da tako urade,znaci imaju I Srbi pravo na to I vidim da su to iskoristili svojski.Sledeci put muslimani bi ipak trebali da postupaju fer I korektno jer u protivnom opet se moze zlocin ponoviti.Ovo nije II svjetski rat ili tursko doba to je vec davno iza nas.Svim stranama da budu korektne.
Ponedeljak 04.06.2012.20:17
Колатерална штета-Колатерална штета је узгредна штета. Последице настале стицајем околности, а не као главни циљ. Израз је настао у Америчкој војсци и често се користи у објашњавању неке штете настале војном акцијом, али је временом стекао и ширу употребу.
Ponedeljak 04.06.2012.20:54
Kao Bošnjak smatram se obaveznim da, makar simbolično, pomognem spasavanju Srebrenice. ???? Od koga su sad opet ugrozeni, stalno traze da budu jadni i da ih kao neko napada.
Ponedeljak 04.06.2012.21:36
Merkale !!! Srebrnica !!! ITD....! Zlocin je zlocin,,,! pitanje je je KO JE POCINIO ZLOCIN ZARAD "VISE" POLITIKE.!!! SIRIJA - SCENARIO - MERKALE (poziv NATO) na "akciju" --- nema pijanog Jeljcina i gle cuda - istina izadje na videlo---- masakr napravise USA placenici.!! http://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8&feature=player_embedded Film o Srebrnici radili Norveski novinari sa "BOSNJACIMA" koji su hteli ISTINU>>>!!!!!! PONAVLJAM ZLOCIN JE ZLOCIN ---- Srbi u istoriji nikad nisu bili zlocinci i uvek su branili svoju KUCU-ZEMLJU (navedite mi jedan primer teritorije gde su Srbi ratovali van njihove RODNE GRUDE !!!>>>!~!!!!!!!
Utorak 05.06.2012.09:05
Slazem se ooooo veliki Mufty Muuu-Amere ne samo da izvadish LK nego o'ma da ti izdaju i umrlicu....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)