Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 04.06.2012.
16:50 >> 17:56h
Beta A
Novi srpski predsednik Tomislav Nikolić na funkciji je nepunih nedelju dana, a već je uzdrmao krhku balkansku stabilnost i uneo sumnju u svoju najavljenu proevropsku politiku, ocenjuje u današnjoj analizi agencija AP.
Ponedeljak 04.06.2012.16:54
istina i služi tome - da UZDRMA.... pogotovo kad je u pitanju učmala eU... tek predstoji "drmanje"..... ali ne Balkana....
Ponedeljak 04.06.2012.16:54
Srpski neprijatelji i dalje se nadaju da ce cerupati Srbiju pa medijski na sve nacine satanizuju Tomu zarad bivsih izdajnika i proevropskih kriterijuma izumiranja Srbije. Pocele su nove Balkanske igre nasih komsija, ukljucujuci sada i republjiku kosova, sta ce biti ako nedaj boze Srbija kaze NE.
Ponedeljak 04.06.2012.17:02
To što vi sa zapada ne vidite svoje zločine širom planete..ne daje vam za pravo da NAŠU ČASNU BORBU ZA SLOBODU SRPSKIH KRAJEVA nazivate genocidom ! Zločina je kao i u svakom ratu bilo ali jedini genocid ( da ne ponavljamo definiciju) je bio nad NAMA SRBIMA . I ubijanja žena dece starih ljudi..i proterivanje..i paljenje da se nemaju gde vratiti..
Ponedeljak 04.06.2012.17:19
I kakav je to ustav napravio onaj neobavesteni.takvu da premijer svu vlast ima.bolje sto ga nema vise tog neobavestenog sa njegovim montenigersima. To sto se flekavi izvinuo,to nije stav srba.nego njegov i to nije smeo da radi u ime cele nacije. Hvala ti Boze sto je konacno Srbin iz Srbije na celu drzave. Toma sumadijski ticu,odlican pocetak. Samo hrabro!!!!!!!! Narod je uz tebe.nesto mu je putke objasnio zato je ovako siguran u sebe.
Ponedeljak 04.06.2012.18:54
''Крхки Балкан'' је уздрман разбијањем Југославије од стране НАТО-пакта, уз помоћ паравојних формација и парадржава, које је формирао ''запад'', и које је економски, војно и политички подржавао уз помоћ екстремистичких исламских кругова, као и окупацијом Космета. Помоћу инсталиране интелектуално-политичке ''елите'' (којој је припадао и бивши председник) је покушао да опере своју биографију и биографију својих сателита, помоћу ''хашког трибунала'' и да етаблира своју ратну пропаганду као званичну истину. Председник Србије мора да говори и прихвата само истину, а не да буде ''слуга покорни'' и пудлица освајача и њихових прирепака који пливају у српској крви, што је био случај са Тадићем.
Ponedeljak 04.06.2012.19:16
Ma da niste vi nesto uzburkali priznanjem samoproglasene republike kosovo ?PS Jos ga ne priznaju vise od polovine clanica UN.Tek onako da znate.
Ponedeljak 04.06.2012.21:22
Poslerdica bivse vlasti. EU navikla da joj Srbi ljube guzicu i lizu stopala kad god to pozeli pa joj sada smeta sto se to nekako promenilo. Ovo je pogubna politika Tadica koji je po Evropi Srbe doveo u nezavidan polozaj da moramo da se klanjamo za sve sto oni i samo pomenu. prihvatio je krivicu u nase ime za sve dogadjeaje na balkanu u proslosti pa cak i one iz drugog svetskog rata. Covek koji je izmenio nasu slobdarsku istoriju, pretvori nas u agresore gore od Hitlera. Nema nas cak vise ni u Jasenovcu nase zrtve nekako nestadose ,ali to Evropa podrzava i mi to moramo da slusamo i prihvatimo jer nas bivsi predsednik je garant da je to tako kako kaze EU. SRAMOTA!!! Ali Eto njega opet.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)