Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 31.05.2012.
12:41
B92 A
Od kako su u većini američkih država legalizovani gej brakovi, mnogi misle da će ta institucija uništiti tradicionalnu porodicu. Da li je to tačno?
Četvrtak 31.05.2012.13:11
"Od kako su u većini američkih država legalizovani gej brakovi" Хтела бих да питам аутора текста, а да ли зна колико држава имају САД и на основу броја тих држава, у колико је држава процентуално легализован истополни брак??? Колико је мени познато то је само у пар држава, па чак ни држава у којој је содомски и гоморски Холивуд НИЈЕ ЛЕГАЛИЗОВАН брак, а да не спомињем у другим много више конзвервативнијим срединама америчког друштва!!! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/65/State_recognition_of_same-sex_relationships_%28Northern_America%29.svg/220px-State_recognition_of_same-sex_relationships_%28Northern_America%29.svg.png
Četvrtak 31.05.2012.13:25
Хришћански брак између мушкарца и жене је за нас обичне људе велика и недокучива света тајна а геј брак представља пљување и ругање божијем домостроју спасења . Ово је отворени грех и сатанизам и ревносни хришћанин не може да се помири и не осуђује зло јер ће својим неосуђивањем и сам изгубити моћ расуђивања између добра и зла и подпасти под зло . Не треба осуђивати само из личне злобе и сујете . Хомосексуализам је вид притајене гордости где се слави телесно ( пропадљиво ) и отворено крши заповест о рађању .
Četvrtak 31.05.2012.19:58
И шта доказује ова статистика? Да хомосексуализам није девијација сексуалног, да друштвено није штетна, већ пожељна појава која помаже очувању породице и да га треба промовисати на све могуће начине? ''Традиционална''(идиотски придев) породица треба да добије призвук неког архаичног застарелог концепта који уоште није ''ин'' и у којем одрастају неки ограничени затупљени дивљаци, за разлику од истополних ''породица'' у којима су људи широких схватања, блистави у сваком погледу. Данајски дарови.
Četvrtak 27.12.2012.23:42
@slavisa то просто и једноставно није и не може бити истина. Русија шездесетих година прошлог века није била земља снажне вере у бога ни хришћанске идеје морала већ комунистичка атеистичка земља. Штавише, Америка се у то време противила прихватању хомосексуалности јер је сматрала комунистичком пропагандом која се противи хришћанству. Највећи проблем је у томе што људи расправљају о педерским правима и хришћанству а не познају ни једно ни друго. Мржња и тлачење педера је муслиманска традиција а не православна, јер Исус забрањује осуђивање и лицемерје, а педерлук није ништа гори по библији од секса пре брака. Било би лепо када би људи познавали своју веру.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)