Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Četvrtak 24.05.2012.
12:02

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 38
A
Pregovori o formiranju nove vlade Srbije nisu odmakli kako se to očekivalo. Kako stvari stoje, SPS-u ne smetaju ni Boris Tadić ni Dragan Đilas, kao mogući kandidati za premijera, već najava da će deo buduće parlamentarne većine biti i koalicija Preokret Čedomira Jovanovića.
Četvrtak 24.05.2012.12:13
ili ne daj Boze u severnu-koreju. ova zemlja zasluzuje,neki vredniji i posteniji narod da je naseli.ne valjamo brate.sve prave srbe su pobili komunisti,a najveci izginuse u prvom ratu.ostade najveci skart i sacica dostojnih da se zovu srbima. nerad lopovluk,abortusi vise od dvest hiljada godisnje,droga,razbojnistva,podcenjivanje sela i seljaka.mastanje i laka zarada.ma sve otislo u pm
Četvrtak 24.05.2012.12:11
hehehe... "ambasadori poručili".... pa ma*ku vam **bem podaničku !!! imate li kičmu? nikoliću - narod je rekao svoje! šta sad opet amortizuješ i čekaš? pa nismo glasali za tebe da se ti šetkaš po ambasadama? to je mogao i tadić da nastavi da radi! ne glumi Kneza Milana !!! nisi mu ni do kolena....
Četvrtak 24.05.2012.12:56
Iskreno manje je zlo koalicija SNS i Ds, nego da sizofreno placenicka ekipa iz LDP udje u vladu. To bi za Srbe znacilo ne da su dotakli dno, vec da su ispod njega.
Četvrtak 24.05.2012.13:14
У каквој смо ситуацији и каква нам је политичка ''елита'', кад видимо зрнце родољубља и зрнце брањења српских интереса, угодно се изненадимо (као ја сада са дачићевим ставом). Свако ко намерно и јавно не забада Србији нож у леђа и јавно и бестидно не улагује српским душманима, међу ''нашом'' интелектуално-политичком ''елитом',' је чист добитак и штрчи међу осталим ''великашима''.
Četvrtak 24.05.2012.14:04
Велики помак би био кад се ''српска'' власт не би понашала као душмани Србије и квислинзи. Не надам се много. Поздрав Брате!
Četvrtak 24.05.2012.21:35
LDP je proevropska kao sto su vecine stranaka u Srbiji ali je zato antiSrpska....... .... Pa kako to da je problematicna za sve stranke u Srbiji ,sem za DS, koja je uporna da ta stranka udje u vladu... (najavio Tadic jos pre izbora- "ako pobedimo na izborima, LDP ulazi u vladu sa nama")???? --- znaci i ako ima vecinu ...Ceda mora u vladu ?! Nesto nam govori ??!
Nedelja 27.05.2012.23:17
Vidim da ste razradili srpsku politiku od davnijeh do danasnjih dana. Naravno, posto zivim vec 30 godina u "demiokratijama raznim" postujem i cenim svacije misljenje, pa i usvajam necije ako me uveri da je u pravu. Sto, opet ne znaci da nemam svoje. Podjimo redom: Cinjenica br.1 je da smo maleni, sitni i nejaki da se suprotstavimo svetskim nemanima, cak toliko sitni da se nekoj drugoj nemani ne isplati da ulazi u sukob sa bilo kime zbog nas. Cinjenica br.2 je da sami sebi pridajemo neverovatno mnogo vaznosti. Toliko, da svakome ko je jaci od nas odmah dodje da nas zvekne po nosu - cisto da pokaze da je jaci. Cinjenica br,3 je da smo zaista pravili kucu na sred puta!
Nedelja 27.05.2012.23:28
Obzirom da prvi put ostavljam komentar na ovom portalu (posle, verovatno nekoliko hiljada na raznim drugim), necu nastaviti sa cinjenicama....posto su poruke (na moje iznenadjenje) ogranicene na 700 karaktera. Preci cu odmah na zakljucak: U danasnjem svetu je nebitno da li si Socijalista, Demokrata, Liberal, Nacionalista, Narodnjak ili Anarhista (sve su to g...ista) - vazno je da si Realista, bar malo Optimista (ali ne onaj sa iskustvom, jer taj se zove Pesimista) i da ti je savest cista....Malo srece u zivotu nije na odmet. Politikom se bave svi oni koji nista ozbiljno u zivotu nisu umeli da urade!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)