Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Sreda 23.05.2012.
13:13
D. Lj. Joksić, R. Lončar A
Brojne policijske snage MUP-a Makedonije su u ponedeljak rano ujutro u više manastira i domova hapsili sveštenike i vernike Pravoslavne ohridske arhiepiskopije (POA) na čijem se čelu nalazi osuđeni vladika Jovan (Vraniškovski).
Sreda 23.05.2012.13:16
ajmo "braćo" južna i vi koji ih volite? da čujem sada vaša suvisla objašnjenja kako narod nije kriv i kako nas vole u makedoniji? pogotovo bi voleo da čujem mišljenje onog što kači ono "jaje na oko" pored Srpskog Orla??
Sreda 23.05.2012.14:46
Realno je da u oko pola Makedonije ..policija ne sme da priviri! Gde god su albanska sela..oni su nepoželjni a verovatno bi ih i upucali... I šta rade....IŽIVLJAVAJU se nad nekoliko nedužnih svetovnih ljudi koji pripadaju našoj svetoj crkvi... Voleo bih i ja da nam Južnjak objasni o čemu se ovde radi... Pogotovo što smo većina ovde na strani makedonaca protiv šiptara koji pobiše i nevinu decu na pecanju.... Zar nam se to ovako vraća?
Sreda 23.05.2012.14:52
objašnjenje je jednostavno.... još od Vasila Tupurkovskog... pa preko priznanja KiM.... samo što mi volimo da se zavaravamo... PROSTODUŠNI smo do bola...
Sreda 23.05.2012.16:37
Слажем се са твојим мишљењем али бих додао и то да није з горег прочитати шта о јужној Србији (сада Македонији!) каже уважени др.Арчибалд Рајс у књизи ЧУЈТЕ СРБИ?! Београд је и прије 100-тињак година,(после 1.св.рата)својом накарадном политиком покренуо процес одвајања тог дела Србије од матице! Тада су у јужну Србију,као представнике власти,слали највећи београдски олош и ратне профитере,што нам се касније обило о главу!Можеш мислити како су ови владали!!!
Sreda 23.05.2012.22:41
Zalosno sve sto se ovo dogadja.A novine pisu svasta,kome da verujes?.kod nas kazu da su uhapseni zbog pranje novca.Ja se onda pitam,zasto ne uhapse sve popove u Makedoniji? koji pop ne krade i ne pere novac.Ja licno ne verujem u crkvu i popove.Zar imaju oni obraz da se voze mafijaskim kolima dok narod gladuje.Ja verujem samo u boga,ostalo me ne interesuje.A ako vlast hoce da im narod veruje da ovo nije "namestaljka" onda neka hapse sve,jer takvih ima puno.Crkva umesto da spaja narod ona ih razdvaja.Jadno i sramotno sta se desava.Kad bi mogao skupio bi i prihvatio bi svu nepravdu na sebe!
Četvrtak 24.05.2012.22:47
To "razliveno jaje" nije na Srpskoj zastavi,nego pored.Ako ti toliko smeta zatvori desno oko i ubuduce gledaces samo Srpsku zastavu,na levu stranu, a Makedonsku neces.Jednostavno zar ne? Zao mi je ali ne mogu da ih sklonim,volim jednako i jednu i drugu zastavu.Zelim ti mir u dusi,pozdrav !
Sreda 23.05.2012.13:24
Опет папа даје налоге својим сателитима да прогоне Православље.
Četvrtak 24.05.2012.06:22
Sta sada oko je neko kriv za perenje pare i ako ima dokaze za to zar netreba niko da odgovara.Imace sudjenje i ak se dokaze da nisu vinovne oslobodice ih,a ako neko je je kriv za prahje novca odgovarace.Oduzeti imsu samo pasose i pusteni su kuci dok ne pocne sudjenje.I svi stasu uhapseni su Makedonce i daje neko Srbin nevidim staje toliki problem.Pa na portalu dase prizelkuje zlo drugome narodu dase raspadnu,dase podelu izmedju albanije i bugarske da siptare da pouibija pada vi necete danas branite i takve gluposte.Ovde niko neradi nista prema Srpskom narodu i mi ne pravimu razliku izmedju Srbe i Makedonce tosu dava najbliza naroda veoma slicna,i neznam zasto ovaj dole pise napred Siptare.
Sreda 23.05.2012.14:50
Maćedonci lepo se odnosite prema Srbima sa kojima nikad niste imali problema, samo ste u okviru Srbije izmislili svoju nekkavu tričavu naciju maćedonac. Šta je sa Bugarskom i Grčkom???? Doduše niste vi jedini zloupotrebili srpku dobrotu. Srbija ne sme dozvoliti ova poniženja Srba od strane vatikanskih jeretika! Neće vam na dobro izaći ovakvo ponašanje, živi bili pa videli!
Sreda 23.05.2012.16:20
Наставак комунистичког терора над припадницима СПЦ у Македонији се наставља! Мене не би изненадило и да их јавно стрељају или обесе као "државне непријатеље"!А шта друго очекивати од државе којој комунисти створе цркву и нацију?!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)