Nedelja 23. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Ponedeljak 14.05.2012.
20:55
Beta A
Kolegijum Radio televizije Srbije ocenio je danas da je predsednički kandidat Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić u emisiji "Reč na reč" izneo niz optužbi i neistina o radu RTS-a i zloupotrebio profesionalizam voditelja.
Ponedeljak 14.05.2012.20:58
Cim je covek rekao onako tuzno i bolno ''dobro vece''...ukapira se da je covek pun entuzijazma...cak i MILKA CANIC ima vise entuzijazma..
Ponedeljak 14.05.2012.21:03
Ma nista vam Toma nije rekao ! Lazovi ste bili lazovi i ostali.Viste javni servis borisa tadica i DSa.Vi ste crna rupa u medijima Srbije .E to ste vi.
Ponedeljak 14.05.2012.21:07
RTS saopštava i da "sa dubokim žaljenjem ali bez ikakvog straha prima pretnju kandidata Nikolića da će, ako bude izabran za predsednika, davati naloge kako će se uređivati i voditi program RTS-a". To, za vas nece biti nista novo, jer ste vec uigrani da radite svakakve podlosti i prljavstine.
Ponedeljak 14.05.2012.21:15
Cudo da nisu pomenuli Dzesiku pred kojom stoje mirno i koju Saper pusta na njih u slucaju da ne poslusaju ko, kada i gde treba da se pozove, sta sme a sta nesme da se prica, kao na primer sada kada o oceklednim dokazima o neregularnosti kradji izbora koje iznosi jedan pokret ne sme da se kaze ni rec. OBJEKTIVNI, PROFESIONALNI I CESTITI NOVINARI NA CELU SA DIREKTOROM TIJANICEM I UREDNIKOM INFORMATIVNOG PROGRAMA NENADOM LJ... Neka stave prst na celo i razmisle da svojim (ne) delovanjem i prikrivanjem kradje postaju saucesnici u toj kradji i kad dodje vreme da se za to odgovara ne gine im sudbina nekih njihovih kolega iz Slobinih i Mirinih dana. Padinjak Bato pa tamo uredjujte Zatvorsku hroniku
Ponedeljak 14.05.2012.23:06
zapanjujuce je kako se voditelj odnosio prema tomislavu nikolicu.drskost,bezobrazluk,arogancija,pogled popreko,a oci iskosene uprte potcenjivacki prema tomislavu nikolicu. nije bilo jasno ko je predsednicki kandidat,a ko voditelj. ali naivni srbi ne primeciju da su na celu vecine medija u srbiji crnogorci,a crnogorci ko crnogorci uvek vise vole svog. tako je i na rts-u,gde je takodje crnogorac glavni. njega ne pitaju gde mu je diploma,ne salju mu decu na kucu da ga pitaju kako je moguce bez diplome voditi rts. a tomislav nikolic dok isprima svu poslatu decu koja su zeljna vidjenja njegove diplome,umesto i on da postavi pitanja na isti nacin ,on cuti.
Ponedeljak 14.05.2012.23:29
Slucajno sam odgledao ceo intervju na RTS-u. Bolje reci pokusaj optuzbe. Na momente sam hteo da iskocim iz koze od besa i nemoci da uticem i sprecim ovu bestidnu propagandu prikrivenu u navodnom intervju Nikada nisam bio obozavlac Tomislava Nikolica. On je bio u svakom slucaju veoma dostojanstven i veoma odgovorno i smireno odgovarao na provokativno inkviziicijskom saslusanju. Samo na jednom mestu je bio donekle izveden iz takta, kada je voditelju rekao da je bezobrazan covek. I to je veoma blaga ocena voditelja koji bi u svakoj drugoj drzavi bio dozivotno suspenzpvan. Igrom slucaja pogledah i par minuta paralalnog intervjua B.T.
Ponedeljak 14.05.2012.23:48
Isti voditelj je toliko snishodljivo postavljao pitanja koja mu je sam Tadic napisao. To su bila dijametralno razlicita od onih pitanja koje je postavljao pre 24 casa Tomislavu Nikolicu. Da li ima jos i grama casti u nekom od nazovi novinara na tzv javnim medijima. Nedobrovoljnim odlaskom Ljilje Smilovic sa mesta glavnog urednika Politike, sahranjeno je i slobldno novinarsto u Srbiji.
Utorak 15.05.2012.00:05
Pogledao sam samo 15-ak minuita, samo da komentar stavim. Svaka cast za Tomu, oni ovo nisu ocekivali. Sta reci, dosao covek u lopovsku kucu, pa ih, izvinite na izrazu, naguzio u njihovoj kuci, i to pred kamerama. I sad se oni zale. Dobili su sto su zasluzili. Ne bih se iznenadio da otkazu TV duel sa Tadicem, napravice Toma magarca od Tadica. Vreme da i Srbi iz Srbije nadju nekoga borbenog, ne tu neki mekusci kao Kostunica. To je prljava igra, treba i za to imati igrace.
Utorak 15.05.2012.07:23
"Naša" emisija"? Javni servis koji svi plaćamo, više-manje, znači nepristrasno, nesubjektivno.
Utorak 15.05.2012.08:13
1. Прво морам да кажем овом безвредном и пристрасном водитељу да није уопште тачно да народ подржава тај њихов квази јавни сервис у власништву грађана. Напротив! Ево, ја ћу од данас престати да плаћам тв-претплату, тзв. намет на вилајет (а не знам ни зашто сам досад плаћао)! Право му је рекао Тома да је он безобразан човек, јер је он управо такав. И слажем се безрезервно са свим Томиним оценама о том тзв. сервису (за уништавање србског духа и србског становишта) и о том водитељу. Међутим, пријатно сам изненађен Томиним наступом у целини посматрано. Одлучан, убедљив, аргументован. Просто то нисам очекивао! Не слажем се ни даље са неким његовим ставовима...
Utorak 15.05.2012.08:21
2. (нпр., да нема више сукоба са шиптарима или у вези са "топлом браћом"...). Но, и даље мислим да је грешка што улази у други круг избора и што није прихватио идеју тоталног бојкота избора, укључујући и опструкцију састављања парламента и Владе. Учешће у другом кругу председничких избора је у суштини прихватање избора у целини посматрано. А избори су покрадени на такав начин да би морали бити поништени (није дакле реч о понављању избора, него о поништавању због незаконитог спровођења и криминалног чина крађе). Све кад би неким чудом Тома и победио у другом кругу, то ништа заначајно не доноси Србији: на власти ће остати стара Влада и Скупштина, а функције председника ће бити у уставним окви
Utorak 15.05.2012.08:50
Дакле, овај интервју је добар и због чињенице да је прву пут једна угледна политичка личност на јавном медијском сервису изнела катастрофалне чињенице о томе колико је бивши просрпски мац-мац преш`едник узурпирао власт у Србији (тоталитарни диктатор!) и да је за време предизборне кампање вршио као грађанин и даље функцију председника и имао медијску промоцију у тој функцији!!! Међутим, у другом кругу председничких избора ни један противкандидат бившем нема шансу. јер ће они покрасти и те изборе. Томо је ваљда заборавио да истакне да је основни проблем фалсификован бирачки списак. Осим тога, избори су незаконити већ и због чињенице да локални избори нису организовани на Космету, што је довољн
Utorak 15.05.2012.09:40
Veoma mi je zao sto je jedan od nasih najboljih novinara Z.Stanojevic sebi dozvolio da sacini tako drasticno razlicit i tendenciozan set pitanja za kandidate. Verujem da je to ucinio po zahtevu urednika a ne prema svom licnom stavu. Dijalog sa Nikolicem bio je njegov kiks koji nije smeo sebi da dozvoli. RTS u toku kampanje nije bila objektivna, pustali su veoma negativne i djonerske spotove DS-a a SNS-u nisu dozvolili da uzvrate istom merom - znaci da je RTS pravio i pomagao nefer kampanju. Da li ce imati smelosti i drskosti da "isti tretman" ponove i u najavljenom duelu kandidata, ostaje nam da vidimo. Licno im ne bih savetovao da se tako igraju sa nama gledaocima.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)