Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Utorak 08.05.2012.
14:42 >> 17:55h
rts rs A
Pozivam lidera DS-a Borisa Tadića na televizijski duel na kojem ćemo razrešiti ko je šta radio i kako stekao imovinu, rekao predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić. Predsednički kandidat liste "Izbor za bolji život" Boris Tadić poručio da prihvata poziv svog protivkandidata Tomislava Nikolića na TV duel.
Utorak 08.05.2012.18:48
Mene samo plasi da je Tadic bolji govornik od Nikolica.Navijam za Nikolica,necu da nasednem na nikakve smekerske price flekavog psihologa.Srbiji su potrebne promene a do njih nije doslo jer su glasaci kupljeni za dve tri hiljade dinara ili im je obecan posao u javnom sektoru,i to njima stotinama hiljada,a vec sad je sve krcato i ima viskova radnika koji su dosli do posla preko DS i G17. Propast ce biti ako Tadic isprica lepsu pricu i nastavi ovu agoniju.
Utorak 08.05.2012.15:05
na... vam lopovarsku, pa ko će kome od vas dvojice da dokazuje ko koliko i šta ima? A sa vama i svi ostali. Pa mislite da se vozikate u basnosnovno skupim kolima, oblačite najskuplja odela, jedete najskuplju hranu od čega? Od poslaničkih dnevnica ili već....Umesto da duelišete i zamajavate ovaj narod po tim televizijama, pokažite vaše radne knjižice na javni uvid da vidimo koliko radnog staža imate i platne liste koliko ste svi plate imali? Da svi vidimo šta ste to radili pre politike i koliko ste zaradili? Svi ste za redom vaše račune otvorili na ime rođaka i sve nekretnine se vode takođe na ko zna koga. To nama svima vi pokažite bez tih vaših dulea kojih smo svi siti i presiti!
Utorak 08.05.2012.15:08
Debata ili duel između dva kruga je sasvim normalna stvar, i trebao bi da bude obavezan. I to je još jedan dokaz da nema demokratije u ovoj državi. A Tadić neće smeti da izađe na duel jer bilans mu je katastrofalan i teško će da ga brani. A da negovorimo o lopovima koji su se obogatili zahvaljujući DS-a. Što se tiče Nikolića, i on je napravio veliku grešku što traži rehabilitaciju Karića. Ovaj mu plaća kampanju da bi mogao da se vrati na političku ili ekonomsku scenu Srbije. Lično mislim da ko neće na duel, on se plaši jer neželi da se mnogo stvari saznaju i dali će imati retorike da ih objasni ?
Utorak 08.05.2012.15:11
Toma je manje zlo za Srbiju nego Tadic, ko zeli dobro Srbiji treba za Tomu glasati. Tadica redom podrzavaju sve anti-srpske snage. Siguran sam i USA, EU, Kandicka, Biserko i ostali olos. Tadic je debelo proveren kvisling, Toma je prevrtljivac, "ni vino ni voda", moze nesto i dobro uraditi, Tadic moze jedino zlo doneti.
Utorak 08.05.2012.15:32
tomislave nikolicu,pozovi srbe iz srbije da glasaju za tebe,a za uzvrat postavljaj srbe iz srbije na kljucne pozicije
Utorak 08.05.2012.15:46
U tvoju čast i poštenje sumnja svaki normalan čovek ove zemlje . A to ko je šta radio i muvo nek se pita novi predsednik , nas interesuje kako da se vadimo iz ovih govana . Ti bi sad ko dve kokoši na pijaci da se polemiše ko je kurva a ko ne . Ajde razguli prevrtaču .

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)