Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
41
Ponedeljak 07.05.2012.
06:40 >> 14:21h
B92 A
Stranački lideri najavili da odmah kreću u pregovore o novoj vladi. Kako saznaje B92, u izbornoj noći je bilo "kontakta" između lidera SPS-a i DS-a.
Ponedeljak 07.05.2012.06:51
E pa srecno vam bilo braco srbi i cestitke na izboru. Izgleda da smo mi na ovom portalu manjina nacionalista koji su ustvari utopisti.koji su se prevarili u proceni da narod zeli nacionalnu vladu sa povratkom tradicije i Bogu.odricanje od komunizma i brastva-jedinstva. Lepo kazu kakav narod takva vlast. Pozdravljam sve cetnike i nacionaliste sirom srbije i beloga sveta. Nije kraj.glavu gore doci ce i nase vreme za Kralja i Otadzbinu
Ponedeljak 07.05.2012.07:26
Владо, не треба ништа да нас чуди што је овако. Наш народ није научио да треба нешто мењати. Иначе не би смо живели под турцима 500 године. Једна историјска чињеница а коју наши историчари избегавају да кажу, је и та да Срби чак и у времена узимања "данака у крви" нису хтели да дигну устанак против турака. Карађорђе је морао да употреби силу да би народ натерао да дигне устанак. Ишао је од села до села, од домаћина до домаћина, претио им да ће их убити ако не пошаљу своје синове у устанике. Негде је чак те своје претње и остваривао. Тако је и сада још нам фали да нам за ЕУ уведу и "дан обавезног давања крви. Чак ни тада се нећемо опаметити. Људске органе су нам већ одузимали,
Ponedeljak 07.05.2012.07:39
Svaka cast na komentaru.sve si lepo objasnio nas karakter. Ja kad sam gledao reportazu i film o karadjordju,reko sam sam sebi da je to najveca licnost (sa nikolom teslom )u srba od kada postojimo ko narod.crni-djordje se vise ne radja. A preko nam je potreban danas.
Ponedeljak 07.05.2012.10:49
Овога пута смо сами криви ,није ни ЕУ ни НАТО , ни ови ни они већ ми сами . Изгледа да смо у великој мери мазохисти сви се нешто жале , буне и јадикују а овамо гласају за оне који су нас и довели у ову ситуацију .
Ponedeljak 07.05.2012.08:00
Изгледа Валдо да си у праву јер испаде да највећи џелати Срба седе у председничким фотељама, владичанским троновима или игуманским местима, министраским фотељама и сл. Тачић шурује са Тачијем, Патријарх се прави луд због прогона Владике Артемија и не види да је Теодосије Тачијев саборац у окупацији КосМета и тиме благосиља и оно што Сава Јањић или Амфилохије и др. раде да би то до детаља легализовали, министри се праве луди да ли поред њих седи или не седи "министар" Тачијев и тако у недоглед. Лиферанти, преваранти, осеубице, братоубице, фарисеји и трговци робљем ето то је профил ових који су умислили да су непобедиви и да једини имају право на власт. Није добро када стомак гласа а не глава!
Ponedeljak 07.05.2012.08:17
Meni je dobro. Hvala Gospodu Bogu. Ali kako da mi bude lagodno kad znam kako narod lose zivi.kad sigurno ima jadne dece koja nisu doruckovala stari gladni i zedni.omladina bez perspektive.srce mi se cepa.zao mi je naroda. Ne treba nikog kriviti.propaganda je to.pa kako su ovde predstavili marin le pen ko hitlera.francuski narod se uplasio.ali je ona ipak napravila dobar rezultat. Ma fra je bogata,i lako je njima. Zao mi je prelepe zemlje srbije i ljudi.
Utorak 08.05.2012.01:59
LJUDI, izbori nisu toliko pokradeni koliko su kupljeni!!!!! Najvise su profitirali romi.Njima je deljeno i sakom i kapom da izadju na izbore i zaokruze DS i Borisa Tadica. Doduse na lokalu, to je interes onih koji su lokalna DS vlast, ali zaokruzivali su i republiku. Ne mislite valjda da su stvarno gradjani Srbije skrenuli i glasali DS iz zadovoljstva?
Ponedeljak 07.05.2012.07:27
Огромна медијска кампања вођена из великих медијских мониторинг центара, као и куповина гласова, довела је до оваквог резултата. Безбедносне структуре су одрадиле посао на веома добром нивоу, 10% гласова десне орјентације које нису прешле цензус једноставно је бачено. Биће да смо ми превише времена у историји провели под окупацијом којекаквих освајача па нам се то усадило у генезу нације. Мислим да је крајње време да се "баци семе некакве просрпске тајне организације" која ће у наредних десетак година ојачати и поставити темеље нове Српске државе којој ће српски национални интерес бити на првом месту. Срећно!
Ponedeljak 07.05.2012.07:41
Само повратком Богу и Божијем Закону, можемо се надати бољем. Да је србину душа чиста, никаква пропаганда ни специјалне службе га не би могле удаљити од истине и патриотизма. Док то не схватимо нема нам помоћи! Бојим се само да то никада ни нећемо схватити.
Ponedeljak 07.05.2012.15:14
Po svemu sudeći da ce Srbija ovog zla moći da se ratosilja jedino na ulici i puškom. Jer su oni revolucijom i došli na vlast, pa ce vjerovatno tako i otići... A i neki od najvećih prozorljivaca, kao sto je otac Tadej - koji je predvidio mnoge događaje u zadnjih 15-ak godina (pad Miloševica, otcjepljenje Crne Gore, otcjepljenje Kosova, unistavanje manastira i pogrom na Kosovu i druge događaje, i to više godina prije nego što su se desili) tvrdi da će u Srbiji izbiti građanski rat. "Otac Tadej i drugi sveci - Šta će skoro biti (retka knjiga)" http://4shared.com/file/rBX3I3B1/otac-tadej-i-drugi-sveci-sta-c.htm
Ponedeljak 07.05.2012.07:40
На видику још једна влада коју постављају плутократски робовласници и масончине, баш као и у Грчкој. Фалсификовати изворно хришћанско-национално толико да се свима то смучи или га учинити тотално немоћним па сев што лоше ураде својим робовима да за то буду криви ти остаци државотворне свести код дотичног народа! Жуто-црвена коалиција у Србији рађа и одржава Црвено-црне аждаје на КосМету и приноси жуто-плавој ЕУ цео народ на крваву жртву! Ако ово на крају са Тачићњм не заврши као чист окултизам, као код Хитлера и Слобе и Деда Милоја му, биће чудо!
Ponedeljak 07.05.2012.08:02
Да брате, очигледно си одгледао филм "Тежина ланаца", где је све лепо соликано. Ко није, нека га обавезно одгледа, па онда нека остави овде коментар да ли је то иситина где смо и зашто смо овде или није! Тамо се јасно види пут којим ћемо ићи у наредне 4 године. Нека нам је Бог на помоћи.
Ponedeljak 07.05.2012.08:18
Нисам одгледао тај филм, али радим свакодневно са Народом и трудим се хвала Богу да видим оно и између редова. Чуо сам да је тај филм до бола истинит у вези плутократа, али наша свакодневица је најгори хорор!
Ponedeljak 07.05.2012.08:40
КАКО СТЕ ГЛАСАЛИ БРАЋО ЕВРОПЕЈЦИ - ТАКВУ ВАМ СРЕЋУ И ЖЕЛИМ, ДА СВИ ОСТАНЕТЕ БЕЗ СТАНОВА И КОЛА КУПЉЕНИХ НА КРЕДИТ, БЕЗ ПОСЛА И ЗАДЊЕГ ДИНАРА ЗБОГ КОГА СТЕ СЕ ПРОДАЛИ.
Ponedeljak 07.05.2012.08:46
Ostaviti ove lopove i izdajnike na vlasti moze samo tesko bolestan narod. Samo da cujem da neko kuka da nista ne valja, oteracu ga u tri...
Ponedeljak 07.05.2012.09:06
Da svako od nas poznaje nekog ko je kukakao ( :) ) zadnje 4 godine i na dve nedelje od glasanja promeni misljlenjeopravdavajuci sebe kaze""a za koga drugog da glasam svi su isti " ili u fazonu "vidi ti pametnog djinkica kako lepo prica.. to je pravi covek...."
Ponedeljak 07.05.2012.10:36
Narod jeste nezreo, tako da ne čude rezultati izbora.Narod koji masovno provodi vrijeme gledajući Parove, Velikog brata, Farmu i slične gluposti znači da više voli posmatrati tuđe živote, a ne razmišljati o svom.Ozbiljni narodi mijenjaju političare za mnogo sitnije probleme i bore se za svoje interese.Dok naš narod sazre, biće kasno jer neće imati ni zemlju ni budućnost. Srećno svima u novom 4godišnjem tavorenju i gledanju novih show programa za ispiranje mozga.
Ponedeljak 07.05.2012.11:39
Резултати избора делују у виду потврде дијагнозе - тешко оболело друштво од југословенства, комунизма и квислинштва. Кога изабрати од пудлица ''Новог светског поретка'' - жуту хунту - предузеће за производњу обмана, магле, незапослености и беде, на челу са репрезентативним изданком ''црвене буржоазије'' које нас сигурном руком води у камено доба или њихову сирову копију на челу са искомлексираним ''академским грађанином'' Томом и Ацом. Кога им придодати - шибицарску секту УРС, кловновски ''преокрет'' или офарбаног ДОС-овског ''Тројанског коња'' (истина поштеног), али потпуно неспособног ''неутралног'' Коштуницу? Обезглављена и збуњена радикална странка и слабашне Двери неће ни ући у ...
Ponedeljak 07.05.2012.11:50
....скупштину, а нису ни способне да врше власт са својим кадровима. Скупштина никад униформнија и монолитнија у свом ништаклуку и буквално без опозиције. Србија ће добити ''власт'' коју тренутно заслужује, метод ''куване жабе(народ)'' ће се наставити примењивати. Ко год буде на власти ће се задуживати и делити плате буџетским корисницима и производити маглу, до следећих избора када ће Србију убеђивати да је њихов енормни успех један оброк дневно за 90% грађана и да је један један од највећих ништака у српској историји - Милош Обреновић - идеал државника и политике уопште.
Ponedeljak 07.05.2012.11:43
ВЕСТ ИЗ ДВЕРИ ! http://izbori2012.istinomer.rs/stranacka-saopstenja/dveri-izborna-krada-7-5-2012/ За оне који се интересују
Ponedeljak 07.05.2012.11:45
Najžalosniji su mi ovi vajni "nacionalisti" koji kažu da Srbi "ne zalužuju da postoje" jer se njihov kandidat proveo kao bos po trnju na izborima. Tako je i Hitler pre sam poraz naredio potpuno uništenje Nemaca jer nisu ispunili njegova psihopatska očekivanja. Život ide dalje, čak i kada ekstremisti budu poniženi i ismejani na izborima. Nije lako biti usamljen u svom malom svetu ekstremizma, odbačen od normalnih ljudi. Mi Srbi i Srbija koji se konstantno ne busamo u grudi i Boga i dalje ćemo odredjivati pobednike izbora, a ne neki ludaci koji su duboko zabrazdili u svojim fantazijama o svetu koji niti je ikada postojao niti će ikada postojati. Živela normlna Srbija i živela naša deca.
Ponedeljak 07.05.2012.12:03
Србија без Срба је само безлични географски појам, Срби без српства не постоје (родољубље = национализма = екстемизам = фашизам, како то крсте пудлице ''Новог светског поретка''). А фантазије су југословенство, комунизам, атеизам и ЕУ, толико омиљени међу изданцима ''црвене буржоазије'' и истомишљеника са испраним мозгом којима константно продају рог за свећу.
Ponedeljak 07.05.2012.12:52
Како је народ глуп, и треба га ебати. После ће ти исти што су за ове гласали опет кукати како живе у беди. Е па нису заслужили ништа боље
Ponedeljak 07.05.2012.13:09
Nema više Srbije - postoji samo Jugoslavija pod novim imenom EU. Pola zaposlenih u Srbiji su državni činovnici i oni glasaju za žute, uz pomoć penzionera. Nisu mi jasni tipovi koji glasaju za Dačića. najveći mućak u istoriji Srbije. Čak su i komunisti bili moralniji od njega. Jedina nada su Srbi u dijaspori, koji treba da rađaju djecu i pripremaju njihov povratak kada postojeći stanovnici Srbije izumru.
Ponedeljak 07.05.2012.15:13
Mi seljaci smo prezadovoljni sto je Dacic uspeo uz nasu pomoc da se digne iz pepela. Zaboravili smo sta znaci kad drzava stoji iza otkupa malina i kupina... Drzava da izvozi maline a ne tajkuni Tadicevi..
Ponedeljak 07.05.2012.15:42
Zapali svecu za pokojne za nasu izgubljenu srecu nase su duse sad spokojne molim te, bar jednu svecu bar jednu svecu.
Ponedeljak 07.05.2012.18:28
Samo lud može poverovati u rezulatate izbora. Nikad gora vlada dobija ponovo mandat. 83% se opredjeluje za EU??. Hej!!! Ljudi ovo je pljačka i to najbezobraznija. Ja ne znam nikoga ko nije u aparatu da bi glasao za DS,URS ili nedaj bože LDP. Mnoge koje poznajem da su pre glasali za DS,listom su ih sada napustili. Napravitelasali i dobit anketu po Srbiji zakoga su ljudi glasali i dobit ćete skoro sve kontra. Jadno da jedan narod ne uvidi kako se sa njim šprda.Narod niti ima energije niti nekurumpiranu inteligenciju. Kao ovce pred klanje.
Sreda 09.05.2012.00:07
CHini mi se vekovima vuk sa ovcom nessto ima, ovca nesme da se brani vuk se njenim strahom hrani.!!!
Nedelja 13.05.2012.23:07
Na njima prijateljskoj Nemachkoj radio stanici RADIO BRADEBURG popularni voditelj je komentarisao izbore u EVROPI. Jedino u Srbiji i pored KATASTROFALNE politike vlade birachi i dalje pokazali poverenje vladajuccoj koaliciji,Tu nessto nije u redu ili su SRBI ressili da izvrsse samoubistvo ili je vlada fal- sifikovala izbore.Trecce moguccnosti ne vidim.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)