Sreda 3. 7. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
21
Četvrtak 03.05.2012.
08:09
Vestionline A
Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je u Novom Sadu da nema ništa od moderne Vojvodine, ukoliko Ustav Srbije ne bude promenjen.
Četvrtak 03.05.2012.08:36
"Република Српска је геноцидна творевина", а "Војводина је направила Србију". Човек је на тешким дрогама очигледно. Србија није постојала док је Војводина није направила! Вероватно ни срби нису постојали док их мађари нису направили. Све могу да схватим, да неко гласа и за Тадића из своје наивности, али за овог? Не могу да замислим човека који би гласао за ову моралну наказу.
Četvrtak 03.05.2012.08:37
kako je ovo perfidno raspirivanje mržnje.... navikla banda da vlada u mutnom, pa to ti je... a prozor na zgradi u Bul. Zorana Đinđića VEOMA lako dostupan za razno-razne "insekte".... od zolja do bumbara...
Četvrtak 03.05.2012.09:05
Овог и Вука не треба коментарисати већ само на изборима игнорисати и биће доста. Нек иду код Шоића у ћорку!
Četvrtak 03.05.2012.09:23
Vojvodina Postavlja se pitanje uredjenja ove Srbije,neznam dali postoji igde na svetu konstalacija drzave kakvu mi imamo,Kosovo je pod nazovimo ga upravom Ujedinjenih naroda,mislim da se dugo u tom pogledu nece nista promeniti i ostala nam je Vojvodina,sad zamislite drzavu,koja ima jednu pokrajinu i ostatak drzave,neverovatno,naravno i to je samo moguce u Srbiji. Zato nek se jave zagovornici Vojvodine da mi pokazu jos jednu drzavu na zemaljskoj kugli koja ima drzavno uredjenje kao Srbija,jedna pokrajina i ostatak drzave. Ili se napravi drzava sa vise jedinica ili ukidamo i tu jednu,daj da budemo i mi malo normalni.
Četvrtak 03.05.2012.09:51
izbori bez stranke srba iz srbije su bez smisla. stranaka za drobljenje srbije na svakom koraku. dokle cutanje srbi iz srbije?
Četvrtak 03.05.2012.09:55
. . . .Valjda ce uspeti Srbima da najzad neutralisu agresivnu stetocinu na demokratski nacin . . .
Četvrtak 03.05.2012.10:51
Posebna prava za Vojvodinu je direktan uvod u cepanje drzave! Srbiju treba, naravno, sto pre regionalizovati po uzoru npr. na Svajcarsku, a ne samo jednom delu drzave davati posebna prava. Zasto bi Vojvodina trebala da ima nesto sto Sumadija nema? Zakonska i izvrsna vlast treba hitno da se prenese na svaku Opstinu, ili na nekoliko njih koje bi sacinjavale kanton, srez ili nesto slicno. Ne dozvoljavam diskriminaciju ostatka Srbije! Zvanicna Srbija, umesto da jaca demokratiju i prava pojedinaca, ona ukida samu sebe! Kao gradjanin Srbije trazim ista prava za sve.
Četvrtak 03.05.2012.11:17
@_hun_Ne radi se o tome sta zeli manjina nego vecina,koliko ja znam Vojvodina je i dalje u sastavu Srbije,znaci ako se postavja pitanje dali trebamo jednu pokrajinu i ostatak drzave,to se postavlja celom birackom telu Srbije a ne Vojvodini. Ako se sutra bude glasalo dali zelimo da nam je drzava uredjena kako je danas slucaj,verujem da nijedan normalan covek ne moze da prihvati ovo uredjenje,kao sto rekoh ili pravimo vise pokrajina unutar Srbije ili ukidamo i tu jednu. Gde je tu ravnopravnost u odnosu na druge delove Srbije ??? Gledamo kao stalno na Evropu,zelimo evropske standarde a gde to u Evropu jos ima drzava koja je tako uredjena kao Srbija,pokazi mi je.
Četvrtak 03.05.2012.12:13
@_hun_Nemoj mi molim te dolaziti sa nekim ugovorima i pravima iz proslosti ili nekim podpisanim ugovorima,u slucaju Kosova su prekrsena sva medjunardna prava,ako se razumes malo u medjunarodna prava,procitaj ih. Oni nama stalno govore da ne gledamo u proslost nego u buducnost. Znaci hajde da gledamo u buducnost i da si uredimo jednu modernu drzavu,gde svaki gradjanin i svaki deo te drzave ima ista prava. Mislim da i ti shvatas da je sad Vojvodina iznad svih izdigla i to mi smeta. Mi trebamo ravnopravnost.Zelim da se svaki gradjanin oseca jednako uvazen. I procitaj molim te ustave drugih zemalja,dali to sto ti propagiras postoji jos negde. U Amsterdamu zivi 110 nacija !!! Sasvim mirno !!!
Četvrtak 03.05.2012.13:00
@_hun_ Hmmm.....hoces da mi kazes da u Vojvodinu nisu doseljavali??? Jos jednom,sa pravnog stajalista ne sa ekonomskog stajalista,Vojvodina ima veca prava nego ostatak drzave,procitaj malo ustav. Najveci problem Srbije je sto zivimo u proslosti,politicki kadrovi su nam iz proslosti,sve je iz proslosti .Ljudi su iz proslost. Umesto da uredimo moderni drzavu,da je gradjanin sa svojim pravima na prvom mestu i da se nijedan deo Srbije ne oseca zapostavljenim,mi vodimo rasprave o stepenu autonomije za Vojvodinu,stvarno smo smesni. I mislim samo da ti ne vidis paralele izmedju Kosova i Vojvodine,ista je to prica samo akteri price zaboravljau da je vecinsko stanovnistvo srpsko u Vojvodini.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)