Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Utorak 24.04.2012.
10:06
Vestionline A
Na imejl adresu naše redakcije stiglo je saopštenje Srpskog narodnog pokreta Naši, a u vezi sa promocijom projekta “Kosovo 2.0“, koja treba da bude održana 28. aprila u Beogradu.
Utorak 24.04.2012.10:17
Apel ce na jedno uvo uci,na drugo izaci, i jos ce te mlade ljude koji pozivaju proglasiti razbojnicima, i DOZVOLITI siptarima promociju nezavisnog KiM u sred Beograda,dok se istovremeno sve stranke zaklinju u patriotizam i ocuvanje KiM u Srbiji,sakrit ce se u misje rupe, i nece imati NIKAKAV stav na apel,niti na dogadjaj od kojih se svaki patriota zacrveni od stida.
Utorak 24.04.2012.10:24
Неће разбојницима... још горе, прогласиће их националистима и фашистима. Шире мржњу и позивају на хаос, нису толерантни и заостали су јер не виде да је ЕУ стандард једини смисао живота у Србији. Браво НАШИ, чист вам је ОБРАЗ!!
Utorak 24.04.2012.10:18
Ko je uopšte i smeo da pozove ove separatističke nato trafikante u Srbiju? Danas već to da se hapsi! Nikakva promocija se NE sme ODRŽATI LJUDI---JER IMAMO OBRAZ I NAŠI TO NEĆE DOZVOLITI! Protest..nego šta!
Utorak 24.04.2012.11:19
a projekat “Kosovo 2.0“ se bavi direktnom promocijom narko-države Kosovo kao nezavisne države koja nije u sastavu Republike Srbije, što predstavlja direktno podrivanje ustavnog poretka Republike Srbije. Ovaj projekat pored promocije “Kosovara kao mlade nacije i Kosova kao države“, objavljuje i čisto političke tekstove i studije baveći se direktno pitanjima odnosa Srbije i izmišljene države “Kosovo“, pri tome napadajući i izrugivajući se bratskim odnosima Ruske Federacije i Republike Srbije.
Utorak 24.04.2012.12:09
Policija je drugog dana festivala Egzit oduzela posetiocima veću količinu opojnih droga i privela 20 stranih državljanja zbog posedovanja narkotika, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Sadu. Posetiocima je oduzeto 115 grama marihuane, 30,8 grama amfetamina, pet grama hašiša i 52 komada različitih tableta.Novosadska policija saopštila je danas da je Apatinu, u stanu posetioca „Egzit” festivala Darka M. (32), pronađeno oko 1,2 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i kompletna laboratorija za proizvodnju droge.
Utorak 24.04.2012.12:57
Pa jebemu mater ko plaća novinare da ovako pišu , postoji internet pa se sve može proveriti . Posetio sam njihov sajt i evo šta sam našao , nema veze sa ovim gore tekstom . / KOSOVO 2.0 DOM OMLADINE / 28.04 / 16:00 Kosovo 2.0 uspeva da funkcioniše bez cenzure i bez straha. Njihovi interaktivni blogovi, tekstovi i multimedijalni sadržaj pružaju do sada neviđene teme i poglede sa Kosova i iz sveta. Kroz web sajt i štampano izdanje, Kosovo 2.0 je jednostavnim pristupom i kombinovanjem tradicionalnih i novih medija stvorilo samoodrživu platformu uz pomoć koje jedna nova generacija menja medijski pejzaž. Predstavlja glas ućutkane i obespravljene većine - glas mladih ljudi. - nastavak ispod
Utorak 24.04.2012.12:59
Njihove tekstove možete čitati na engleskom, albanskom i srpskom jeziku. - znači radi se o tome da danas mlade ljude niko neće da sluša , da ovi matori guše i dave , kakav kurac podrivanje države i te gluposti .
Utorak 24.04.2012.15:04
Ipak sam pronašao tu vest , internet je majka mara . * Egzit 05 Uz muziku, Egzit 05 je pratilo i dosta političkih dešavanja, pre i tokom festivalskih dana. Dolaskom Maje Gojković, tadašnjeg člana Srpske radikalne stranke, na mesto gradonačelnika u septembru 2004, mnogi su očekivali probleme za prozapadno orijentisani Egzit. Bilo je čak i spekulacija o prelasku festivala u Beograd. Uprkos tome, direktor Egzita Dušan Kovačević i gradonačelnica Maja Gojković su potpisali jednogodišnji Protokol o saradnji krajem marta 2005, utvrdivši uslove finansijske podrške grada festivalu u iznosu od 13 miliona dinara. Ovo je izazvalo negodovanje pojedinih nevladinih organizacija .
Utorak 24.04.2012.15:09
Pakovali su organizatorima da su proneverili lovu od predhodnih i još koješta ( kao i ovi gore ) a na kraju ćorak , propalo . Bilo lažno optuživanje , da se sjebe organizator i BG mune festival. Ako oćeš veruj ako ne ne .
Utorak 24.04.2012.18:14
Prijatelju...ja kome je životni san da Srbija živi od prozvodnje zdrave hrane.vode..turizma....je naročito stalo da se pogotovo u vojvodini razvija osim naravno hrane..eksluzivni turizam..npr..za ribare na rekama..kanalu DTD koji je idealan za to...uz mnogo restorana na obalama..uz mnogo sadržaja tipa..dani vina..slaninijada....i sve ono što niko i nigde u Evropi nema...Ne samo Egzit..to je smešna stvar koliko se može gostiju primiti na svim svetkovinama kojima obiluje vojvodina....pozzz
Utorak 24.04.2012.17:45
prvom vojvodina je postojala pre evropske unije zato ako treba da ima neku zastavu to nemoze nikako plava sa zutim zvezdicama nego moze samo crveno plavo bela, a tu sto je zapalio trebo bi covek da bude nagradjen. a ti koji vole plavo i zvezdice moze da naruce malo bape bupe i bice i plavog i zvezdica.kako svi kerovi laju sad a kad je bio i tito i milosevic niko nije smeo ni da pita koliko sati .zato balkancima treba jos veci diktator nego tito samo tako znaju da se ponasaju ovak svi laju pametuju a nisu jos provalili sve dugmice na dalinjstom za tv
Utorak 24.04.2012.17:50
hvala bogu da pravi srbi imaju obraz a imaju ga i hungari samo njihov obraz ali kod nji je pozadi malo nize od struka, kad je bilo lose kod njih bilo im super u srbiji a sad kukaju traze autonomiju
Utorak 24.04.2012.17:57
hungari pa imate autonomiju tu vam pred nosom nekim je 10 metar ispred a nekim do hajde 150 kilometara ali samo pema severu i eto vas kod kuce ,ko nece izvolte a ko hoce srbiju dobro doso.dosto rasturanja induvidualizma ne jedinstvo i pomoc jedni prema drugima inace kapitalizam ce nas sve pojesti .kapitalizam negleda ko si i sta si nego imas ili nemas protiv tog svi treba da se borimo jer radnik ostace uvek radnik samo lopovi mogu da se obogate .jer vama normalno da covek bilo koji radnik na zapadu posle 40 godina rade jedva ima da prezivi sa penziom a ovde neki preko noci se obogatili jer to sa radom ili kradjom.pa ni sa lotoom nemozes se obocatis preko noci treba ti 2 ,3 dana

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)