Ponedeljak 27. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Petak 20.04.2012.
15:34
Beta A
Poljski premijer Donald Tusk upozorio je danas na redovnom skupu šefova parlamenata zemalja članica Evropske unije i kandidatskih zemalja u Varšavi da Evropa ne sme da se vrati na tačku u kojoj se rodila ideja ujedinjene Evrope i kao primer za ugled dao entuzijazam Hrvata, Srba ili žitelja Islanda.
Petak 20.04.2012.15:57
Postadosmo i strašilo kojim se plaši narod zemalja članica koji imaju težnju za istupanje iz EU. Bravo za EU, sama pokazuješ da si na klimavim nogama i da si zasnovana i opstaješ na teroru.
Petak 20.04.2012.16:31
pa glupi srbi ne rade ono sto je bolje za njih nego kako drugi kazu,da budu vidjeni, znas zapad te-bra. a sto je evropski standard za stanarinu 600 evra za 20 - 25 kvadrata na to nisu ni pomislili uglavnom da ima milke u marketu a sto nemozes da je kupis to nije vazno ,blje da nema nego da ima a da nemogu da kupim to je gore,a to srbin je tek poceo da kapira + kad te poklopi kredit ubice te poso a zena i deca ce otici jer ces postati klosar, to je zapad i to je ako si srcnik i radis ako neradis onda spavaj pod mostom metrou ili za vece u zatvor. to ti je dan postenog coveka na zapadu. oni svi koji kazu imamo znajte da muckaju ili na crno ili drogu ili razne prevare.
Petak 20.04.2012.18:00
Srbi nikada u istoriji nisu pristajali da budu nečija kolonija pa neće ni sada... Ovaj Poljak bi mogao da objasni zbog čega su srbi kod poljske omladine STRAHOVITO popularni...zbog čega su mnogi mladi poljaci spremni doći kao dobrovoljci da sa braćom srbima ratuju za kosovo..? Širi se ogroman front antiglobalizma u svetu..naravno..mediji to kriju...ali iako to i ovde ne vide mnogi u Srbiji..a pogotovo ne vlast...nama se divi slobodarski svet..
Petak 20.04.2012.18:08
Na francuskom forumu desnice mladih.idol im je ratko i radovan.i davali su pomoc da se na kosovu srbima koji su u getou kupe radio stanice i toki vokii da obavestavaju jedni druge o opasnostima.plus pomoc u drugim stvarima.
Petak 20.04.2012.18:20
Na tom forumu francuzi pretezno mladi najvecu mrznju imaju prema EU.do pre neku godinu citao sam komentare gde su mi takoreci suze polazile niz lice. Francuzi su sa divljenjem i ogromnim postovanjem pisali o Herojskoj Zemlji Srbiji i Herojskom Srpskom narodu koji se jedini usprotivio EU-Hegemonizmu i ekploataciji.braneci svoju tradiciju i hriscanstvo i svoj ponos. Ali posle ovih zutih znaju da je slomljen otpor Srba i da kako ih oni zovu EU dupelusci u srpskoj vlasti predaju svoj narod i zemlju u kandzama hijena.
Petak 20.04.2012.19:07
Hvala ti brate Vlado Vojvodo na informaciji iz prve ruke..pošto živiš tamo....Ja više pratim ruse,poljake,čehe,slovake...jako su organizovani..ne samo preko navijača klubova...i mogu ti reći da strahovito vole naš narod i da se dive našim hrabrim ljudima..Ta omladina će odrasti a ostaće im bratska ljubav prema nama.. Neverovatno je da je kod njih..msm na katoličke zemlje..prevladala ljubav prema slovenstvu pa gledaju kosovo kao globalno pitanje svih slovena..bez obzira na veru.. Hvala im svima od srca!
Petak 20.04.2012.19:37
Poruci ti njima da SRBI NECE U EU ... a ovi dupelisci ce da odu brzo ...sa sve petom u dupetu... Bolje je bila organizovana stara Yugoslavija nego ova kopija od EU danas..... ZATO SU JE I RASTURILI ...I sad je SAVET EU isto kao nekad CK u Yugi .... a po kljucu se rotiraju u EU parlamentu marionete predstavnici drzava nekad nezavisnih------- sada pod bankarskom sapom mocnika Novog Svetskog Poretka

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)