Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 17.04.2012.
19:19
Beta A
Bivši pomoćnik hrvatskog ministra unutrašnjih poslova za javnu sigurnost Smiljan Reljić izjavio je na sudu u Zagrebu da je tadašnji državni vrh bio upoznat s nezakonitim događajima u Pakračkoj poljani s kojima je povezivan Tomislav Merčep.
Utorak 17.04.2012.19:29
Bitno i najvažnije da se zna i nikada ne zaboravi! Pre početka bilo kakvih sukoba u toj tvorevini...viđeniji srbi su ubijani po većim gradovima,otpuštani sa posla,prećeno im je..izbačeni su iz ustava kao ravnopravan narod koji je i stvorio Hrvatsku svojim životima u antifašističkim pokretima..... Doživeli su novi pogrom..genocid..kao 41-45... A hrvatska vlast je očekivala da ćutke opet idu pod nož...da budu lojalni građani..da budu gluvi.slepi,da trpe to sve.... Onda teke je počela ta po hrvatima "balvan revolucija"....I NJIHOVI ISPRANI MOZGOVI FUNKCIONIŠU TEK OD TOGA VREMENA! ONO PRE..ZA NJIH NE POSTOJI.... NEKA SE SRAMI I ZAPAD A POSEBNO USA KOJI SU IH PODRŽAVALI NAORUŽAVALI !
Utorak 17.04.2012.19:44
1972 JE MOJA MAJKA JOS ZIGOSANA KAO SRPKINJA...TADA JE IMALA SAMO 17 GODINA I ISLA U SREDNJU SKOLU U ZADRU... A MOJ DEDA JE DAVNO OBJASNIO DA JE HRVATSKI NAROD DOBAR NAROD SAMO SE VOLE KLATI PA IM TO NARUSAVA UGLED...
Utorak 17.04.2012.20:02
A moja majka je svojevremeno dok sam ja bio beba...tada smo ziveli u Šibeniku..pre Dubrovnika..otac je plovio..htela mene krstiti..I naravno..najbolja drugarica ..hrvatica i ona odu kod lokalnog fratra da pita njena "kuma" ima li tu kakvih problema..Fratar podivljao..počeo se krstiti kako je to nemoguće..ovo..ono..i moja majka..malo veći naivac i borac za pravdu..pljune ga....svašta mu kaže..i kaže ovoj..ajmo ća..xaxa.....I ne odoše kod pravoslavnog popa jer ova kuma odustala od straha...jbg......
Utorak 17.04.2012.20:08
:))))) vidis tacna je tvrdnja da oni mrznju prema srbima seju sa svih strana ali da crkva u tome prednjaci...radjaju se mrzeci nas...
Utorak 17.04.2012.21:01
Vlast mora znati šta se dešava na terenu, jer imaju sve službe koje su zadužene za praćenje situacije i izveštavanje vladajuće strukture. Ako dešavanja na terenu odgovaraju vlasti, vlast ništa ne poduzima ili svojim delovanjem takvu situciju podstiče i podržava, dok suprotno, poduzima sve dozvoljene i nedozvoljene mere da situaciju saseče u korenu. Na vlast u HR su došle snage koje su imale za cilj cepanje SFRJ i dovođenje Srba na 3%, što su i uspeli, sa obilatom pomoći zapada. Tako da svako negiranje da vlast nije znala šta se događa pada u vodu. Hag voli komandnu odgovornost, pa je između ostalog i za Tuđmana spremana optužnica koja nije obelodanjena zbog interesa zapadnih moćnika.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)