Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Četvrtak 29.03.2012.
12:27
J. L. Petković - Vesti A
Regionalna saradnja je ključna za uspeh evropskih integracija, a rehabilitacija Draže Mihailovića ne deli samo Srbiju, nego i sve susedne zemlje. Kao izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju dužan sam da ukažem na sve eventualne posledice rehabilitacije četničkog pokreta, kaže za "Vesti" Jelko Kacin.
Četvrtak 29.03.2012.12:45
Zasto su u Sloveniji belogardejci (saradnici fasista) izjednaceni sa partizanima? To nam odgovori--a ne da se mesas u unutrasnje stvari Srbije.
Četvrtak 29.03.2012.13:29
Прва жртва злочиначке сецесије Словеније је био 19-годишњи војник из Новог Сада, Горан Малетић. Сваком војнику ЈНА који је допремљен у ковчегу на аеродром у Београд, по сведочењу проф. др Смиље Аврамов, тада председнице Комисије за сукцесију, писало је у обдукционом налазу: ,,Прострелна рана у потиљак,,. Носилац злочина је била територијална одбрана Словеније чији је командант био Јанез Јанша, председник Словеније Јанез Дрновшек, председник Владе Словеније Милан Кучан, министар војни Јелко Кацин…
Četvrtak 29.03.2012.13:59
По међународном праву, ако се једна држава створи на злочину, носи квалификацију злочиначке државе све док одговорни за злочин не буду приведени правди, односно осуђени. Према томе, Словенија је злочиначка држава по свим квалификацијама међународног права. Сведочења ретких преживелих заробљених војника ЈНА говоре о бестијалном иживљавању словеначких злочинаца над рањеним војницима.
Četvrtak 29.03.2012.13:31
Овај словеначки изрод као да није Словенац него хрват.Његов интервју то недвосмислено показује.У Словенији је деловала Бела гарда(четници).Залаже се за партизане-комунисте као једине антифашисте,али знајући колико су комунисти зла нанели србима најбоље би било да никада нису ни постојали.
Četvrtak 29.03.2012.13:31
. . . . . bez obzira na to koliko je nama Srbima stav J. Kacina prihvatljiv, cinjenica je, da je Draza Mihailovic nazalost saradjivao sa fasistickim okupatorima – Nemcima, koji po treci put u 20. veku od 1989/90 ponovo ugrozavaju Srbe i Srbiju, sto im relevantna masa Srba nikada nece zaboraviti. – To je aktuelna (2012 god.) poruka Srba Kancelarki A. Merkel i G. Westerwele, predstavnicima Velike Nemacke. Živojin Dacić, Nemacka
Četvrtak 29.03.2012.13:43
Draža Mihajlović je srpski i isključivo srpski problem. Samo Srbi mogu da daju istorijsku ocenu o njemu. Ako Srbi kažu da je bio ratni zločinac onda je ratni zločinac. Ako Srbi kažu da je bio heroj onda je heroj. Naravno posle nepristrasnog sagledavanja svih istorijskih činjenica i dokaza i vremena u kojem se sve to dešavalo. Kacin, Josipović, Obama i Putin i drugi mogu da iznesu svoje lično mišljenje ali sa tim mišljenjem ne mogu da uslovljavaju Srbiju, jer je to direktno mešanje u unutrašnje stvari suverene države. Dalje kanže od Srbije
Četvrtak 29.03.2012.21:06
Nema tu nikakvog "Ako Srbi kazu",SRBI su svoje rekli i ostali uvek verni Cica Drazi,a ovo sto neki jos preostali jugosloveni baljezgaju o Cici ,to je njihov problem,samo da znadu da njihova ovaj put nece biti zadnja,bez razlike sto nas po zan koji put zastrasivaju,a takodje i bez obzira na rezultat odluke o rehabilitaciji,mi ostajemo Cici verni.
Četvrtak 29.03.2012.22:41
Ovaj mo ze da baljezga sta hoce, ali zasto bas u nasim info-stranicama,ovakve licnosti neka daju misljenje i intervijuve nekome drugome,zasto nasi,ako su stvarno nasi da nas caste sa ovakvim izjavama???
Četvrtak 29.03.2012.14:01
Nemogu vise da cujem kako svi Lazu da je Cica saradjivao sa Nemcima....To je apsolutna Laz, bili su pregovori da Hitler ne napadne Jugoslaviju. I to je sve. A svi vide Staljina kao Antifasistu, a ni rec o tome da je bas on Saradjivao sa Hitlerom, i imao pakt o nenapadanju. Bas su nasli Drazu da optuzuju za saradnju. U tom Interviju trebalo ga se pitati, sta kaze na to da je Hrvatska Rehabilitovala Ustase? A to su bili i Nacisti i Fasisti. Ali glupom coveku, mozes objasnjavati i cak dokazati nesto. I on ce ostati opet pri svom Stavu. A za Hrvatsku da ne govorim. Komunisticka Propaganda je vrlo dobro odradila svoj posao...nema sta!!
Četvrtak 29.03.2012.14:24
Хајде г. Кацун набројте те Дражине злочине. Еј, србијо шта си дочекала, да се стидиш својих хероја, да дозвољаваш да пљују по највећем хероју Трећег српског устанка. Док смо ми дали око 1,000,000 жртава, они су одуговлачили са отварањем западног фронта. На територији В. Британије коју су окупирали Немци, не да није било отпора већ се славио Хитлеров рођендан. Тако је било упутство из Лондона. Једино корисно што је рекао је то да ће Хрвати од сада бити у позицији још више да нас уцењују на вечном путу у ЕУ. Благо нама...
Četvrtak 29.03.2012.14:37
Благо нама!?Док је Хрватска у ЕУ ми никада нећемо отићи у друштво изгубљених душа.
Četvrtak 29.03.2012.17:42
Ko si ti majmune jedan? jel' te neko zvao? Kakvi se sve likovi javljaju povodom rehabilitacije dugo cekane i pravde naseg Djenerala. Da li je ovo moguce ljudi? Smradino slovenacka bolje da si se pozabavio sa mladim vojnicima JNA koje ste ubili zverski a ne da trabunjas ovde sta bilo. Dace Bog Cicu da pronadjemo! Djeneral Dragoljub Mihajlovic!!!
Četvrtak 29.03.2012.20:38
A sta brise vase zlocine (slovenacke )nad golobradim regrutima TJ decom ?Stoko pokvarena.Mamu li ti slovenacku!
Četvrtak 29.03.2012.22:25
Sad se svaka susa moze mjesati u unutrasnje poslove Srbije. A 1918. ste molili Srbe da vas uzmu u svoju drzavu, inace bi ste sad bili Italija ili Austrija. E Srbine, Srbine, vijek si protracio, svi se skucise, a ti koji si najvecu kucu na Balkanu imao, i ugled u svijetu, raskuci se i sad svako preko tebe koplja lomi. Sve je to kriva ona dinastija "polumutavih" Karadjordjevica, sto ne postavise granice Srbije 1918. a ko hoce sa nama, moze ali da se zna koje su mu granice. Vijek smo protracili na jugoslovenstvo i komunizama, koji nam je dusu iscrpio. Tek sad opet razmisljamo o svojim interesima, barem djelimicno.
Četvrtak 29.03.2012.22:36
Шта је Јелко био у ТО Словеније, која је напала и побила десетине војника ЈНА из заседе, на редовном служењу војног рока?
Petak 30.03.2012.03:42
Daj te ko*zi da brsti,umesto sto izvaljuje koje kakve gluposti. Ja vidim da su se oni usredsriedili na Srpski narod,I to sve mirnim putem.Putem demokratije koju je sva Evropa prihvatila.To se nije smelo desiti.Ko*za nezna sta je pozadina,cime je Srpski narod bio pritisnut I ko sve nije bio nasrnuo na njega:Svabe,Madjari,Italijani,Bugari,Hrvati,Albanci i muslimanski izdajnici.I ako su saradjivali sa nekim to je bilo u cilju da se spasi civilno stanovnikstvo od silnog pokolja koje je plamtalo sirom te Jugoslavije.Zamisli te koliko je Hrvatska brojala logora I koja su se zvjerstva odvijala I pored toga primaju ih u Evropsku Uniju.Ja joj zelim sto skoriji pad I rasulo,a Rusija je luda itd.
Petak 30.03.2012.07:44
Daj te ko*zi da brsti,umesto sto izvaljuje koje kakve gluposti. Ja vidim da su se oni usredsriedili na Srpski narod,I to sve mirnim putem.Putem demokratije koju je sva Evropa prihvatila.To se nije smelo desiti.Ko*za nezna sta je pozadina,cime je Srpski narod bio pritisnut I ko sve nije bio nasrnuo na njega:Svabe,Madjari,Italijani,Bugari,Hrvati,Albanci i muslimanski izdajnici.I ako su saradjivali sa nekim to je bilo u cilju da se spasi civilno stanovnikstvo od silnog pokolja koje je plamtalo sirom te Jugoslavije.Zamisli te koliko je Hrvatska brojala logora I koja su se zvjerstva odvijala I pored toga primaju ih u Evropsku Uniju.Ja joj zelim sto skoriji pad I rasulo,a Rusija je luda itd.
Petak 30.03.2012.08:01
Jelko je narode klasicna koza od coveka.Zna samo da mekece,a to najbolje radi kad treba da kaze na ustrb srba.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)