Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
21
Sreda 29.02.2012.
16:35 >> 20:36h
D. Dekić - Vesti A
Izbor bivše guvernerke Narodne banke Kori Udovički, za mogućeg kandidata Demokratske stranke na mesto premijera, nije želja Tadićeve partije, već briselske administracije, saznaju "Vesti" iz diplomatskih izvora.
Sreda 29.02.2012.17:14
Da je samo nju da su nametnuli i da namecu bilo bi super, vec celokupnu bulumentu udruzenu u zlocinackom poduhvatu protiv Srbije.
Sreda 29.02.2012.17:15
Госпођа Удовички је потпуно одговарајући кандидат за "премијера" Србије куће удовичке! Па ко је још веровао у то да ће ЕУ плутократе и Амери да престану са понижавањима Срба после вазалске сервилности по питању легализације Шиптарске окупаторске творевине на Косову и Метохији? Но даће Бог све ће им то Народ наплатити кад тад јер Богу и Народу још нико није остао дужан, а ови су се моооооооого задужили у име и Бога и Народа па би био ред да то пред судом и плате! Издајници и преваранти, дупелисци и удворице, ма нема речи за оно што ДС клика уради са Србијом!
Sreda 29.02.2012.17:39
Pa ko se interesovao kako EU funkcionise,ovo mu nije nikakvo iznenadjenje. Sve odluke donose se od komisije u EU za sve clanice,.Glasnje naroda za svog predsednika je nebitno,i ne utice na odluke u EU. Tehnokrate is EU postavljaju svoje ljude u svim zemljama clanicama,a to su uglavnom bankari.Bilo kakva demokratija ne postoju--pogledajte Grcku...kad je trebao biti referendum ,premijera su im smenili za 24h i postavili bankara expresno.U Italiji coveka koji se cinio nedodirljiv Silvija Berluskonija , je nestao cim je pomislio da se cuje glas Italije i zamenio ga je bankar..?! Novi S. Poredak spasava bankare koji vode Svet a ne ljude i ljudske resurse
Sreda 29.02.2012.18:03
KAO I SVE U OVOJ ZEMLJI,ORKESTRIRANO I SMISLJENO NA ZAPADU!!! NEKAD JE U PITANJU AMERIKA,NEKAD NEMACKA,ALI JEDNO JE SIGUTRNO ZA SRBIJU DOBRO NIJE!!!
Sreda 29.02.2012.18:25
Kada bi se ja pitao a ne CK u Briselu ja bih predložio: Pajtića, Dinkića, pa i ovu Udovičku. Nju sam izgubio iz vida, ona je izgleda bila na usavršavanju. Nemojte da se začudimo kada nam se opet za četiri godine vrati i onaj Guverner sa Dedinja, pa pravo za Predsednika Vlade ! A šta mislite ko bi se bolje snašao na mestu Predsednika Vlade ovaj građevinski tehničar ili ova sa Jell Universiy?
Sreda 29.02.2012.18:40
Njenog ujaka (rodjeni brat njene majke) koji je bio predsednik Vlade Bolivije, kao USA spijuncinu, Evo Morales je najurio iz zemlje kako bi spasio prirodne resurse od pljacke USA i da isti ostanu na polzu svog naroda. Nepoznato je da li i ona ima iste veze kao njen ujko, ali....
Sreda 29.02.2012.19:31
Najpre su nam razvalili SFRJ na brutalan nacin, proterali Srbe iz bivsih repubika, uveli sankcije,bombardovali, razvalili SRJ,priznali Kosovo,sad prave regione(citaj-nove drzavice-protektorate) te nas navodno stopiraju da udjemo u EU premda mi tamo moramo uci, hteli mi to ili ne(ima i za to izlaz**), samo je pitanje pod kojim uslovima ce nas tamo integrisati( i to je manje-vise poznato).Kad se sve ovo sabere i oduzme i lud bi zakljucio da nas u EU ceka novo ropstvo. PS:** Jedina prava perspektiva Srbije je "neutralnost" koja je ostvariva samo uz veliku silu,RUSIJU,koja se u citavoj nasoj istoriji prijateljski ophodila prema nama. PSS: Ova madam bi,nazalost,mogla biti srpski "Mario Monti"
Sreda 29.02.2012.20:00
Лабус, Динкић, сад ова Удовички..све ММФ-ови људи. Одлучили банкари да нас сахране као Грчку и Аргентину.. Гласаћу за Двери јер нису послушници запада
Sreda 29.02.2012.21:25
srbi iz srbije moraju postati politicki faktor. srbe iz srbije u sred srbije niko ne postuje,jedino sto nas se sete da nas pozovu da glasamo za njih,raznorazne avanturiste bivsih jugo drzava.
Sreda 29.02.2012.21:49
Gospodin Dragas je jedan posten i obrazovan ekonomista.Cesto pratim njegov rad i njegovu viziju Srbije,i smatram da je on covek koji bi bio idealan za premijera.Braco Srbi pre nego sto date svoj glas na izborima pogledajte ga i poslusajte na "You tube" zajedno sa organizacijom Srpskih Dveri. Slika buducnosti Srbije bice vam puno jasnija,a slika sta se to sprema u Srbiji pod ovom vladom ili partiji slicni njima bice vam kristalno jasna!
Sreda 29.02.2012.23:22
ko je on? u srbiji je pravilo , reci mi ko su ti roditelji ,odakle su i mnoge stvari ce ti se same reci. a ko je on? odakle je ? iz srbije ? ko su mu otac,majka,baba,deda?
Petak 09.03.2012.21:53
Kako sam kaze, roditelji Dragasa su Dalmatinci, od Knina. Pa gde su Srbi iz Srbije, sta su se zavukli u misiju rupu. Ima ih Dacic, Nikolic. I vidi sta su uradili - izdali one koji su ih postavili da budu neko i nesto (Milosevica i Seselja). Srbin iz Srbije je bio i general Perisic, zna se sta je radio. Onaj Trifunovic sto je predao kasarnu u Varazdinu, punu tenkova je takodje bio Srbin iz Srbije. Major Tepic, sto je digao skladiste u vazduh, sa sobom zajedno, je bio iz Bos. Krajine. Jedini koji je glasao protiv izrucenja Milosevica Hagu, u tadasnjoj vladi, je bio neki Srbin iz Bosne rodom, sto je dosao da studira u Srbiju i ostao tamo. General Simovic, vodja pucista 1941, odakle je on bio?
Petak 09.03.2012.22:03
Treba tu naci najboljeg kandidata cija proslost uverava da ce raditi za interes Srbije. Koji rade protiv, proterati (npr Vuka i slicne). Npr da sam tamo sutra bih glasao za Emira Kusturicu ili Smilju Avramov za predsednika Srbije, iako nisu rodjeni tamo, jer nema niko iz Srbije ko bi se za Srbiju borio kao oni. Treba gledati na integracije sa Rusijom, a ne jos razbijati i deliti se. Naravno samo lojalni, provereni i posteni, kojima je Srbija i srpski interes na srcu mogu biti birani. Valjda su Srbi iz Srbije vecina birackog tela, pa sto ne glasaju za svoje?
Sreda 29.02.2012.21:56
И до сада је Брисел жутима постављао функционере...Србија није независна држава него колонија
Sreda 29.02.2012.22:56
До сад је била колонија (монтенигерска) а од сада постаје прћија (европског рајха).
Sreda 29.02.2012.22:53
ЕУропска начела почињу да се спроводе у слободарској Србији. Што би Борис рекао: Европа нема алтернативу. Директива гласи: Иди Кори, Србе покори! Слабо да ће нам више помоћи и оно "Боже помози". -Јер смо га заборавили...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)