Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Nedelja 26.02.2012.
21:02
telegraf.rs A
Višedecenijska želja Beograđana da se šetalište duž Knez Mihailove ulice poveže s Kalemegdanskim parkom, odnosno s Beogradskom tvrđavom, bez čekanja da se na semaforu uključi zeleno svetlo za prelaz preko Pariske ulice, sledeće godine mogla bi da počne da se ostvaruje.
Nedelja 26.02.2012.22:11
komunisti od 45-e nisu ucinili nista da staro jezgro grada,zajedno sa najlepsim mestom na svetu kalemegdanom i uscem spoje u jednu celinu sa knez mihajlovom ulicom. mnostvo turista iz evrope dolaze u beograd brodom,a ono sto ih doceka je bruka ,karadjordjeva u rupama ,svuda prljavstina,zgrade u stanju raspadanja. posebna prica je zooloski vrt u centru grada,pa umesto kalemegdan da bude posvecen beogradu,srbiji,lepoti predstavljanja srbije , imamo zivotine koje zauzimaju nesto najlepse u beogradu. uopste pitanje je ko su ljudi koji su do sada vodili beograd,jer neko ga bas izmaza ,ne dozvoljavajuci da pokaze svoju lepotu. BRAVO ZA IDEJU,AKO STA TREBA BEOGRADU TO JE OVO!
Nedelja 26.02.2012.22:21
i da dodam posto nije bilo mesta,tu je ispod kalemegdana i ona mucna pruga,kao i obilaznica za kamione. da li je neko to namerno hteo beograd da uruznjavi?
Nedelja 26.02.2012.22:40
@otpisani_srbin ... u stvari, najbolje resenje je da se mi Beogradjani povucemo iz Beograda, da se mi preostali Srbi povucemo iz Srbije i gledamo iz prikrajka u nasu istoriju staru preko 7000 godina LOL bre..
Nedelja 26.02.2012.23:02
@otpisani_srbin moja baka se rodila u onoj zutoj kuci u 27. marta na samom cosku kod Palilulske pijace, mozda si je nekada primetio... neko vreme je bila Pekara u prizemlju krov je jedva postojao, pripala je opstini na kraju, od pre par godina je nema... dah mi je zastao kad sam je videla srusenu... razumem ja o cemu ti pises... Moj deda je rodjen ovde, da ne sirim pricu al evo... tu su i moji klinci... Ma ja sam optimista veciti, to je samo jedan deo, jedan prelaz lepo osmisljen a ovo i dalje moj voljeni Beograd, sa tom kucom ili bez nje, s onim ljudima i sa nekim drugim, ne mogu mi nista..
Nedelja 26.02.2012.23:46
Ma znate sta... bas zbog toga sto znam ko sam i odakle sam i sto to smatram toliko licno, da prisvajam kao sopstvenu osobinu koju prosto obozavam, mogu da se uklopim u bilo kakvo okruzenje bez bojazni da ce moj alter ego ostati povredjen :)))) E sad, nesto ili neko moze da mi se svidja ili da mi se ne svidja nemam problem s tim jednako koliko i stim da ja nekom mogu da se svidjam ili ne svidjam, ne dozivljavam to licno, smatram da je sve stvar ukusa, odnosno neukusa, odnosno kako god hocete... Sto se ostalih sugradjana tice, ko su i odakle su... dolazi u obzir kao tema ako mi se neko svidja ili ako mi se necije ponasanje ne svidja i tu opet nemam problem da jasno i vrlo glasno izrazim stav

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)