Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Petak 03.02.2012.
22:57
Beta A
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da bez stabilne Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske nema trajne stabilnosti na zapadnom Balkanu.
Petak 03.02.2012.23:01
А Ти си уништио Србију. Није проблем само север Косова и Метохије(овај изгледа признаје остали део као државу), него је проблем цела територија
Subota 04.02.2012.00:20
Besramniče jedan uništiteljski! Utamanjivaču srpskog roda autošovinističko jugonostalgični! Sada konačno imamo dokaz da te zabole za Srbiju i srpstvo! Dok se Hrvati, Bošnjaci i Slovenci gade kada im se pomene SFRJ (grobnica srpstva) dotle ovaj lamentira nad njom. Ah Srbi...koga birate za svoje vođe...ah Srbi, Srbi...STOKO!
Petak 03.02.2012.23:07
Која будаласта изјава. Па нису Срби разорили државу, већ Словенци, Хрвати, Муслимани и Шиптари. Разорили су српску државу, а ти се сад извињаваш за нешто што никада нисмо урадили нечему што никада није ни постојало. Председниче, срамото једна!
Petak 03.02.2012.23:30
Једна од многобројних глупости коју је направио је и договор са Јосиповићем о суђењу за ратне злочине у земљама одакле су злочинци.Да ли то значи да ће сада почети да хапси несрећне србе из Крајине по Србији и да их изручује Хрватској? Имам утисак да је тај неспособни Тадић спреман да потпише све што му неко потури под нос.Једном ће и сам себе осудити на смрт.
Petak 03.02.2012.23:42
.....On je istakao da je njegov suštinski pokušaj u politici da se izmeni kod, odnosno da prestane da se koristi "agresivna i mrziteljska reč". Pa upravo dolaze takve reci iz parlamenta i to prema sopstvenom narodu , Osudite to Gospodine Tadicu Ili.... "agresivna i mrziteljska reč". prema Srbima od onog kome necu da pomenem ime. se odobrava i pozeljna je po vama
Subota 04.02.2012.03:26
Zar je Srbija i njen totalno ponizeni narod zasluzio ovako bednog i jadnog [ bez dostojanstvenog] "presednika" u liku TADICA!??????? U cisto komunistickom maniru uvek prvi trcis i dajes ponizavajuce izjave koje Srpski narod gura u VELIKI zivi pesak! Tadic je bolestan covek i kao takav odgovara svima osim Srbima. U OVOJ RECENICI rekao sam Tadic bez upotrebe bilo kakvog prefiksa! ZASTO, TO JE JASNO? Kada se spominje Republika Srpska uvek kazem presednik rep, DODIK. Tadic me apsolutno podseca na NERONA ! Tadic bi da popali sve danasnje Srbe i onda bi stvorio nove Srbe , lepse od ovih sadasnjih u liku komunistickih, bratskih revolucionarnih ideala.Prosto receno u idealizmu BROZOSLAVIJE!
Subota 04.02.2012.04:20
Reci Tadicu ko je to razorio Fantasticnu zemlju?? Reci Tadicu ime naroda ili skupinu naroda??? Evo Tadiceve FAMOZNE RECENICE U STILU Nerona : "RAZORILI SMO FANTASTICNU ZEMLJU I UNISTILI POTENCIJALE BOGATOG DRUSTVA"! Prosto receno ovde J..e LUD ZBUNJENOG! PA TI NIGDE NE POMINJES SRBE I Srpsko stradanje u opstem pojmu. Imam ja savet i predlog za tebe Tadicu : --napravi ti sa Cedom praskom JEDNU STRANKU [ ZAJEDNICKU], JER STE BRACA I SAHRANITE celu 'Srbiju' jer ste samo za to spremni! ISTI STE kao da je rec o blizancima, ali u svemu! A onda napravite to vase" bogato drustvo"! ALI NE ZABORAVITE MATERIJALIZAM JE KUGA 21-og Veka! Obojica ili oba ste u cajtnotu! NE POZDRAVLJAM VAS!
Subota 04.02.2012.06:57
1. Дакле, овај тзв. просрпски преш`едник заиста не зна шта прича. Коначно смо спознали да он не би могао бити ни председник месне заједнице. Да видимо: - "Разорили смо фантастичну земљу и уништили потенцијале богатог друштва" (?!): 1) прво, то није била никаква фантастична земља, јер је осим Срба нико није прихватао као своју отаџбину, а у суштини је била гробница Србског народа; 2) друго, уништили су је србски унутрашњи и спољни непријатељи, а једино су Срби покушали да је одбране (што је била историјска грешка равна стварању те проклете Југославије); 3) треће, та земља је можда имала потенцијале (као и свака друга земља на свету), али није била богата, јер није ни прављена да траје...
Subota 04.02.2012.07:07
2. ... и да створи лојалне грађане земље... 4) једно је, дакле, тииитоистичка жал духовних наследника комуниста и тииитоиста за гробницом Србског народа, а другои је историјска реалност, која је произвела немоновни распад квази државе са којом наши спољни непријатељи никад нису имали поштене намере... - Изјаве у вези са Косметом су толико небулозне и празне да их је немогуће сажето коментарисати... - О односима Србије и Хрватске: 1) по Тадићу односи ове две земље су скоро регулисани и остала су још само нека отворена питања?! Невероватно! У суштину односа није ни дирнуто: вековни пузећи геноцид над Србима, опљачкано културно и материјално богатство Србског народа, етничко чишћење...
Subota 04.02.2012.07:14
...повратак избеглица и њихове имовине... 2) Србија не сме ни по коју цену повући тужбу за геноцид усташки, јер о томе не може одлучивати никакав председник ни влада, јер је то историјска чињенице преко које нико и никад не сме прећи. Србији не треба други доказ да ЕУ није место на којем треба икада да се нађе, него само сазнање да ЕУ прихвата крватску без претходно испитане и утврђене геноцидне кривице према Србском народу током векова... 3) "...идеал да се загрле хрватски и српски навијачи...(?!): треба заиста бити политички потпуно слеп и антисрбски апсолутно устројен па овако нешто рећи! Сви најумнији и најкомпетентнији Срби су изјавили да нема историјске могућности да се односи Срба...
Subota 04.02.2012.07:21
...крвата доведу у нормално стање све дотле док крватска држава не призна учињени геноцид и не покаје се због њега - а то се неће никад догодити... Јасно је да просрпски преш`едник говори језиком евроатлатске и другосрбијанске логике о вечној кривици Срба као праузроку свих проблема у "региону" и да је "ови просрпски преш`едник" битна карика континуитета тииитоистичког духа србског самопорицања и евроатлантске и другосрбијанске антисрбске хистерија покајања до самоуништења... Да ли ћемо то дозволити?...
Subota 04.02.2012.10:39
На жалост распад Југославије још није готов. Заврши ће се тек грађанским ратом у Србији. Због оваквих скотова који су нам уништили Србију и који покушавају уз помоћ ментора са запада да докрајче остатке србије, неизбежан је сукоб и рат редољубивих снага са бољшевичким издајничким олошем у служби запада, који нам је засео на чело државе. Питање је да ли ће уопште и бити избора у мају или ће доћи до хаоса и крвопролића. Власт се спрема јачајући полицију и специјалне снаге, чија је намера управо борба против грађана Србије и заштита врхушке, а не борба против криминала и непријатеља Србије.
Nedelja 05.02.2012.06:08
Позивам читаоце коментара који ударају минусе на туђе коментаре да се и они појаве са својим коментарима и изнесу своје виђење!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)