Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Sreda 01.02.2012.
14:17
Beta A
Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Ljubiša Diković izjavio je da su optužbe Fonda za humanitarno pravo neistinite i da se takvim istupanjem produbljuje mržnja na prostoru bivše Jugoslavije, kako bi neko na tome profitirao.
Sreda 01.02.2012.14:19
Te nevladine organizacije koje sire mrznju i za sve optuzuju samo Srbe,a ne vide sva zla pocinjena Srbima..treba pod hitno zabraniti! Koji mazohista treba biti pa slusati njihove lazi!
Sreda 01.02.2012.14:55
Поред "Срба", као што је Наташа Кандић, мислим да се Свети Сава, Св. Симеон Мироточиви, Свети Стефан Првовенчани, Милутин и Драгутин, Св. Кнез Лазар, Карађорђе, Краљ Петар Ослободилац, Никола Тесла, Алекса Шантић, Јован Дучић, Јосиф Панчић, Михајло Пупин, Св. Владика Николај...никад више не би изјаснили као Срби, када би видели какве "Србе" имају... Е, јадни ми са њима...
Sreda 01.02.2012.15:12
te spodobe direktno rade protiv Srbije i nije mi jasno kako su jos uvek na slobodi. hrvati su proterali 300 000 ljudi pa nema ko da to glasno kaze a Srbiju blate ti ustasodni bolesnici gde god stignu. pa brat od sonje biserko se borio na strani hrvatske u ZNG Ii ima obraza da nesto kaze. mnogo bolesno ali ce doc kraj i njima
Sreda 01.02.2012.15:29
Kao da je nekome stalo da se rane nastale u sukobima nikad ne zaleče, nego da stalno budu izvor nestabilnosti i da neko na tome profitira", rekao je Diković u intervjuu za magazin "Odbrana". Ne mogu da verujem ...jel se on to cudi !??? Pa svima je odavno jasno sta se desava i zasto ! I da to jos traje ....kao sto rekoh ranije medijski rat ,i u drugim oblicima rat protiv Srbije nije jos zavrsen , jos uvek rade pojedine ne vladine organizacije na satanizovanju Srbije ,cak im se pridruzuju i nasi politicari. sve dok se cilj (priznavanja K i M od strane Srbije ) ne ispuni,..njihov posao nije gotov. Pa ameri javno priznaju da ih placju 40 i nesto miliona $ godisnje .
Sreda 01.02.2012.15:33
Ako je i to Vojsci Srbije nepoznato , nesto nije u redu... Pa takve njihove izjave su prepune po stranim casopisima i na YU TUBE, cak se hvale time, kakvi su scenariji pocev od raznih purpurnih revolucija i raznih proleca po stranim drzavama
Sreda 01.02.2012.15:56
Interesantno !!! na naslov >>>> Vlajki: Jovanović nema snage za izvinjenje Ne moze se ostaviti komentar Ili je komentar nepotreban jer je Vlajki sve rekao u textu ko placa Cedu ,. Pa ovaj ako se izvini mora i da vrati pare ???
Sreda 01.02.2012.16:07
Пиздовићу, пардон диковићу ти и јеси ратни злочинац, чим си дозволио да ти олош на челу са министром војним од војске чији си ти начелник, направе ловачко друштво. Злочинац си јер си учесник у заједничком злочиначком подухвату званом: Уништавање Српске војске и увлачењу у дупе, осведоченим српским непријатељима, издаји ветерана и бораца који су страдали у рату и распродаји земље и достојанства. Уместо што се ту прегањаш и свађаш са лудим бабама, боље би ти било да си нешто урадио за заштиту српских интереса и народа на Косову и Метохији. Злочинац си јер си дозволио да ти се официри бацају са зграда и убијају јер нису у стању да живе достојанствено и хране своје породице.
Sreda 01.02.2012.22:02
čudno mi je, samo da posle svih ratnih dejstava koje ste prošli, i posle svih žrtava koje je vaša Brigada podnela, pristanete da služite dizaču rampe koga, da stvar bude tragičnija, prijatelji znaju kao ČUČNI? da li je ostalo IŠTA od one,stare, oficirske časti u Srbskog starešine? Zar je moguće da više NIKO od vas nema cohones da uzme stvar u svoje ruke, potamani ova govna i reši problem?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)