Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
23
Subota 28.01.2012.
22:13
Beta A
Polufinalna utakmica prvenstva Evrope za rukometaše između Srbije i Hrvatske može da se uporedi samo sa Hitlerovim Olimpijskim igrama u Minhenu 1938. godine, napisao je u kolumni za portal "Seebiz" hrvatski novinar Domagoj Margetić.
Subota 28.01.2012.22:22
ето га сад... ко, од "Hennessy момака" ти је закуцао на врата? Карамарко? Ћазим? можда Фрањо Грегурић?.... хехехе... како се плоча мења кад су јајца у процепу... или милиончићи на рачуну?
Subota 28.01.2012.23:38
Mislim da su milioncici u pitanju,ipak je on novinar i mogao je da pronjuska i sazna,ko je i zasto najednom poceo toliku hajku,gostovali su hrvati i ranije i dolazili kao turisti i sa kolima i niko ih nije dirao,bojim se da ce novinari da zagovnaju i naprave vise zla nego sto bi inace trebalo da bude.........!!
Subota 28.01.2012.23:44
sazna,ko je prvi poceo i pravi povod,a to je razbijanje decaka od strane nekog pijanog hrvata,koje je i uznemirilo gradjane Novog Sada,a zatim se kao pozar,prenelo na ostalo stanovnistvo................!!
Subota 28.01.2012.22:59
Gospodine Margeticu, izuzetno cijenim vas dosadasnji rad! Mozda upravo iz tog razloga sam se prvo obradovala videvsi u Vestima i vase ime, a potom sam se i zbunila vasom izjavom... Ovo kao da nije od vas poteklo, da vam je neko "stavio rijeci u usta"... Pa dali moze zaista neko da ocekuje neki normalan razvoj i zavrsetak nekog meca izmedju Hrvatske i Srbije, nesto bez uzajamnog provociranja, bez pretnji, tuce i slicno??? Sada se to desilo u Beogradu, ali ko zna sta bi bilo da je utakmica odrzavana u Zagrebu!!! Gospodine Margeticu, i sami znate nase mentalitete i nasu zajednicku proslost... cemu sad poredjenje sa Hitlerovskom Olimpijadom???
Subota 28.01.2012.23:19
Ma covek je izgleda samo hteo da nam udeli kompliment ali je to uradio malo trapavo. Pa opste je poznato na cijoj strani su bili hrvati u hitlerovo vreme (i ne samo tad) tako da sad time sto nas uporedjuje sa hitlerom izgleda da pokusava da nas pohvali.... Ali sta ce jadan covek, ne treba mu zameriti na ogranicenosti....
Nedelja 29.01.2012.00:26
Jeli to ovaj optužuje državni vrh i rukometni savez za organizaciju huliganskih napada? I kakve sad veze imaju usamljeni napadi huligana i atmosfera u Areni? Nikakve! Novinarčiću pa u našim dvoranama su padale i mnogo jače ekipe i reprezentacije od vaše momčadi hahahaha. Da nam dođe i npr. američki tim snova u košarci, dobijamo ih 20+ razlike a kamo li susedke :))))
Nedelja 29.01.2012.01:09
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuuuu sad hrvat poceo da place hihihi kako to mora neko pitat ferala sta je sad u pitanju :;::)))
Nedelja 29.01.2012.03:50
PA STA SE ONDA BUNIS??? Kazes da je u Beogradu kao na Hitlerovoj olimpijadi 1938-e god! To je za vas [ Krvate ] super, jer vi ste za Hitlera bili 1914-e, zatim 1941-e, i konacno 1991-e. U "modernom" [ uzasnom 21-om ], veku ste clanica NATO-a . Sta se onda proseravas?!. Vi ste uhodani, razradjeni puni prakse u oblasti neonacizma ! Vas Krvate nije potrebno podsecat da ste na Maksimiru u Zagrebu ponovili Hitlerovu olimpijadu i krenuli u realizaciju vaseg sna o Nezavisnoj [ neovisnoj] Krvatskoj i totalnom ciscenju Srba sa njihovih pradedovskih ognjista. IMA jedna istina u vasoj NE- OVISNOSTI. Vi ste zaista ne ovisna drzava jer od vas nista ne zavisi [ ovisi], totalno ste vazalno ovisni!
Nedelja 29.01.2012.05:01
Vi ste naparavili neovisnu drzavau prvo NDH pa RH na nacistsickim temeljima. Sta sad ocekujete? Kod vas je mrznja prema Srbima programirana od malena odnosno i dan danas se vaspitavate u tom smeru. Prvo zavirite u vas posed pa potom kod komsija. Niko ovde u Srbiji nije proganjao Hrvate kao Vi Srbe ...
Nedelja 29.01.2012.08:24
Koji propagandni pamfletić hahaha...pa ko išta zna o Olimpijadi u Berlinu 1936. zna da je bila odlično organizovana i bez iti jednog incidenta jer se naci režim želeo promovisati pred svetom kako je uspešan i kako je Nemačka velika sila.Zaista bedan pokušaj diskreditacije odlične organizacije prvenstva i umanjivanja blistave srpske pobede nad Hrvatima u polufinalu.Policija je štitila hrvatske navijače nakon onog šta se izdešavalo u NS, i niko nema zamerke. A navijanje u Areni je najbolje prokomentarisao Mirko Alilović:"Čestitam im na pobjedi i finalu. Nakon što su Srbi došli na dva-tri gola prednosti, publika ih je nosila do pobjede. To je normalno, ali zapamtite da je to rukomet, a ne rat."
Nedelja 29.01.2012.08:31
Kao, dovoljno je uporediti nekog s Hitlerom u bilo kom kontekstu, pa da odma ispadneš negativac....e pa s Olimpijadom u Berlinu je duno u čabar. ILi je hteo da udeli pohvalu, ali da se Vlasi (Šiptari) koji ga plaćaju ne dosete?? :D
Nedelja 29.01.2012.10:30
Ako ce mo o Hitleru,Vi ste bili sa njim i 1914,pa 1945,pa i sada ste sa njima u projektu eu.Nadam se samo da ce i ovaj projekat propasti kao prva dva,jer kad videse da ne mogu ratom,smislili su sve da postignu mirom i ekonomijom.Ali doci ce i tome kraj i samo se nadam da ovaj put u miru konacno Srbija dobije sve sto joj pripada.A Vi,europejci,koji ste sve dobili na zlocinu i ostali nekaznjeni,sada dolazi vreme da vidite kako je kad Srbin ustane i brani svoje.Nazalost,Beograd nije Srpski grad,jer setaju se svakavi u njemu,ali i to se menja.
Nedelja 29.01.2012.14:08
Зар је тако тешко признати да је Србија у рукометној утакмици била боља и заслужено победила? Верујем да многи хрватски шовинисти одлично познају фашизам, пошто им је то јако блиска идеологија, али имају јако искривљену перцепцију хулиганских и шовинистичких испада, где ''своје'' гледају благонаклоно, а овако хистерично реагују на испаде ''српских'' хулигана.
Nedelja 29.01.2012.15:27
Да се којим случајем играло првенство у Загребу,нама би било као на канибалској журци!Нека се не жале,добро су прошли,много цивилизованије него ми што би прошли у Хрватској!
Nedelja 29.01.2012.21:04
Ако желиш поправити свет, поправи прво себе. Ако желиш поправити државу, поправи прво себе. Ако желиш поправити народ, поправи прво себе. Ако желиш поправити своје село, поправи прво себе. Ако желиш поправити своју задругу, поправи прво себе. У свему, дакле, почни од себе, и поправи прво себе. А како може човек поправити себе, о том постоји само једна једина наука у свету, која се зове Наука Јеванђелска. Свети владика Николај (Велимировић)

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)