Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Sreda 18.01.2012.
13:53
Lj. Ivanović - Vesti A
Najgalsniji zagovornici svih sloboda, pa tako i medijskih, na korak su od odluke da svet gurnu u oblik medijskih cenzura kakve karakterišu samo totalitarni sisteme. Dok američki predsednik Barak Obama i njegova administracija napadaju Kinu zbog cenzure interneta, Predstavnički dom i Senat SAD pripremaju izglasavanje dva zakona koji će veoma sličan oblik cenzure uvesti ne samo svojim državljanima, već celom svetu.
Sreda 18.01.2012.14:34
Драги саговорниче, пратим твоје писаније, и молим те да ми појасниш, овако неупућеној (женско сам, јел'), колико својим ратним и иним дипломатским дејствима нас више угрозише поменуте нације у твом коментару од оне поменуте у горњем тексту? Хвала.
Sreda 18.01.2012.14:54
Vi uvek hvalite one koji su daleko od nas (istok) na uštrb onih koji su blizu (Zapad). Kad bi oni daleko bili blizu i kad bi imali oni ono što imaju ovi, onda bi vam tek bilo jasno da ni jedni ni drugi nisu to što vi mislite. Ti isti Kinezi, Rusi, Pakistanci, Iranci i ostali maštaju o onome što ima Zapad a mrze ono što Zapad predstavlja i čini. Samo bi da zamene uloge. Zapad nas lupa po glavi 100 a Istok nas je pre toga lupao 500 godina i poturčio i svašta još. Sve ste zaboravili. Da nije tog zlog Zapada, sada bismo svi mi već bili muslimani.
Sreda 18.01.2012.15:14
Хвала што си био културан и исто тако ми одговорио. Елем, не могу да си помогнем, а да ти не кажем, да сам ја слободан стрелац и не подносим да ме сврставају у ладице. Друго, чини ми се неозбиљан твој приступ, колико год се некад лично навијачки опходила према твојим коментарима (мењам никове у складу с песмицом о бумбару, па ко би ме испратио!), изненађује ме твој, донекле детињаст, тачније незрео став "Шта би било кад би било". Мсм да је један део српске нације типични Краткопамтићи, а остали бирају да буду Обилићи, неки трећи неко трећи итд... А теби се може десити да само будеш 2. страна истог, навијачког, новчића. Златна средина Србина спасава, и вера у себе, своје породицу и нацију.
Četvrtak 19.01.2012.11:11
Aaaa ha, ha, ha koje rezonovanje! Da nisi pio mnogo jake zute limunade mozda u centru za kulturnu dekontaminaciju Borke Pavicevic! Istok je daleko a Zapad je blizu, je li? U kom veku ti zivis u predindustrijskom dobu kada se putovalo konjima, zapreznim kolima itd?! Po toj tvojoj logici Izrael je odavno trebao biti sravnjen sa zemljom pa ga ipak cuva i podrzava Amerika koja je daleko vise udaljenija od njega nego recimo Rusija od Srbije! Ha, ha, ha kakva naopaka filosofija nije ni cudo sto nas tretiraju kao stoku od naroda i podljude.Da nije Zapada da nas navodno odbrani bili bismo muslimani ha, ha, ha auu koja logika...ne ribice nego da nije Srba...
Sreda 18.01.2012.14:26
I ovo nam stize od drzave sto po celom svetu pocinje ratove za cuvanje ljudskih prava...
Sreda 18.01.2012.16:46
Strašna je već pomisao na mogućnost da pališ i gasiš po internetu sve što ti se (kao državi) ne svidi. Isto kao što korumpirani panduri imaju običaj da tutnu kesicu sa belim u džep onome kog hapse, tako u neki komentar na nekom 'nepoćudnom' sajtu može da se stavi link na piratovani materijal i - paf! Ode ceo sajt.
Sreda 18.01.2012.18:09
Hahhaahaha, a do sad smo bili kao "obavjestavani" o svemu, i to otvoreno, javno i bez trunke cenzure?! Da vidimo, sta moze da se promijeni?! Pa jedino da vecina naroda postane svjesna "bezizlazne" situacije u kojoj se nalazi... Narod birao "demo-kratiju" i sad mu upravo ta -kratija steze kragnu, pa ce mu polaku ali sigurno oduzimati dah... Nemogu da se sjetim ko je ovo rekao, ali mozda neko od citalaca zna: "Najgori nacin upravljanja jednom drzavom je "demokratski"! Jedini on moze da dovede drzavu do totalnog kolapsa!" I bio je u pravu covjek!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)