Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Sreda 18.01.2012.
14:15
Piše: Nebojša Bogunović A
Četvrtak 19.01.2012.11:26
Političari koji su vladali Srbijom u trenutku stvaranja grobnice Srba Kraljevine SHS kasnije Jugoslavije su najveća tragedija koja je zadesila srpski narod u istoriji njegovog postojanja! Čak nas ni Turci nisu toliko razvalili za vekove njihove okupacije našeg naroda i države koliko su nas egomanijak i defetista regent Aleksandar i tadašnji političari a kasnije i srpska komunistička bagra uništili za nepun vek! Turci su nas utamanjivali i uništavali fizički ali smo mentalno bili zdrav narod sa čvrsto izgrađenom nacionalnom svešću.Danas je velika većina naroda amorfna masa debilnih evrofila, hrvatofila itd i suicidalno-mazohističkih antinacionalista svedenih na nivo rulje!
Četvrtak 19.01.2012.11:48
Što se tiče Hrvata i Slovenaca to je posebna priča.Da nije bilo nas Slovenija bi najverovatnije bila južna austrijska pokrajina odnosno federalna jedinica dok bi Hrvatska bila raspodeljena između Mađarske, Italije i Srbije.Teritorija Hrvatske bi obuhvatala samo grad Zagreb, Zagrebačku županiju, Sisačko-moslavačku županiju, Karlovačku županiju i delove Primorsko-goranske županije i Ličko-senjske županije sve ostalo bi pripadalo Italiji odnosno Mađarima i nama.Dakle to je teritorija koju zaslužuju na osnovu svojih zasluga i dostignuća kroz istoriju, jel tako zar ne.Mada možda je i šteta što ih nismo pustili da propadnu kao država i narod nego smo ih spasili stvaranjem Kraljevine kasnije...
Četvrtak 19.01.2012.11:59
...SRFJ! Šteta za srpski narod na žalost! Dalje da nije bilo Jugoslavije "Crnogorci" danas ne bi eksperimentisali sa navodnim crnogorskim identitetom i napravili prelom u glavi i odličili da više nisu Srbi.Makedonija bi bila u sklopu srpske drzave (ustupili bi manje delove Bugarima zarad mira) a Bošnjaci bi se smatrali Srbima islamske vere barem polovina njihove populacije a ne da nam kao danas budu najveći dušmani i da se uvlače u zadnjicu Turskoj sa kojom nemaju nikakve etničke, rasne, kulturne i lingvističke dodirne veze.Ali to su samo propuštene šanse.Možda srpski narod i država i zaslužuju ovakvu sudbinu ko zna.Ipak narod koji uporno bira jednog Dinkića ili Tadića odnosno država sa...
Četvrtak 19.01.2012.12:00
...skupštinom u kojoj sede partije koje se zalažu za njen raspad i ne zaslužuju bolje od ovoga kroz šta prolaze.Mislim ipak se kaže pomozi samome sebi da bi ti i drugi pomogli zar ne.
Sreda 18.01.2012.15:09
Kralj Alesandar je izgleda bio pravi komunista i veliki glbalista. NJEGOV ODGOVOR : " Ja podjednako volim i Slovevnce, i Hrvate i Srbe", je uzasan! Nas kralj", odnosno Hrvatsko-Slovenacki KRALJ je u to vreme bio tinejdzer a Pasic politicki starac. ALI ZAJEDNO BILI SU VRLO NAIVNI i lakomisleni. PRECI PREKO MILION Srpskih ZRTAVA i uci u zajednicku drzavu sa svojim dzelatom je PRIMER ZA OSUDU. Odmah ce se Pasic i kralj Aleksandar ujesti za guzicu kada su videli sta im rade katolicka braca Hrvati ispred nosa a sta iza ledja . Novo klanje ali u firerovskim crnim kosuljama katolicki Hrvati izvode 1941 do 1945-e. TRECE KLANJE I ZAVRNICU NAD SRBIMA CINE 1995- u cuvenoj Oluji.
Četvrtak 19.01.2012.23:50
... srbin je bio jeste i bice samo i jedino SELJAK ...zasluzili smo sve! NE postoji gluplji i naivnijji narod od naseg (postojali su , al su izumrli i nas ceka ista takva sudbina) Samo Svemirac Srbiju Spasava
Petak 20.01.2012.13:24
Yugoslavija tvorevina na Srbskoj krvi od strane Francuske Masonske loze.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)