Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 08.01.2012.
12:18
Lj. Ivanović - Vesti A
Najsavremeniji mobilni uređaji za skeniranje nepogrešivo snimaju svaki kutak u šleperima, kamionima, kombijima, pa je tokom 2011. uhvaćeno više od 5.500 stranih državljana u pokušaju ilegalnog prelaska preko Srbije.
Nedelja 08.01.2012.12:23
Не разумем ову нашу државу. Уместо да им помогну и да их сигурно спроведу до неке границе према западу, па нек се они бакћу с њима, ми се правимо паметни и хватамо ову сиротињу, да би их после држали и хранили по избегличким логорима и то у сред ове беде кад ни наши немају шта да једу.
Nedelja 08.01.2012.15:15
Kao da ih namerno propuste na granici sa Bugarskom i puste ih kroz Srbiju da prođu,pa kad stignu na granicu sa Hrvatskom,onda ih kao upecaju i vrate ih nazad u Srbiju kako bi nama ostali na Vratu.
Nedelja 08.01.2012.15:20
Ovaj svet funkcionise tako sto svi rade za nekoliko mocnika koji sede u foteljama 1.Amerikanci zive tako sto ceo svet radi za njih,a oni stampaju pare i rasporedjuju novac u celom svetu. 2.Srbija mora da nestane na bilo koji nacin,pa i ako nas opet bombarduju zbog kosova...cilj je polozaj u Evropi. Klimatski uslovi,priroda,cista voda,ruda,bakar,cink na Kosovu 3.Sve ovo ima veze sa realnoscu,jer je ceo svet zaljubljen u zapad i svi su postali alavi na pare,zato sto svi vole da uzivaju i budu kao kraljevi u fotelji... 4.Zasto bi se bolje zivelu u Srbiji,kada to mafijasima (Miskovici) ne odgovara da rade posteno,jer im je sladje da neko drugi radi za njih (Srbija) 5.TO SVI ZNAJU I STA CEKAMO?
Nedelja 08.01.2012.15:50
ja bi zazmurio na oba oka i pustio ih da prodju, sta mi treba da vatamo kurde irance i afgance,pa da im mi budemo prva zemlja u kojoj ce traziti azil zar kod nas da ostanu, lepo im omoguciti da predju u krvatsku ili madjarsku i kud koji mili moji, pa necemo valjda mi da ih izdrzavamo,?
Nedelja 08.01.2012.16:22
Primanje ovih islamskih okupatora je cena ulaska u EU da bi njih rasteretili.Mi jos nismo ni kandidat (i to je status koji apsolutno nista ne znaci osim u predizbornoj ds-sns-sps kampanji) a prihvatamo i legalizujemo islamizaciju srpskih zemalja !??? NIKOME i NIKADA, od ovih islamizatora, ne treba dati stalni boravak u Srbiji.Na to Srbiju ne obavezuje Zenevska Konvencija.Ako mora, samo privremeno dok im ne regulisemo povratnu kartu.Valjda smo to na nasem Kosmetu naucili.Svaki dodeljeni boravak ovakvima, kad javi familiji u svom dalekostanu, znaci bar 100 novih pridoslica.Zavarava se svako ko misli da je Srbija za njih samo prolazna stanica..Mozda jeste dok planiraju put za EU..
Nedelja 08.01.2012.16:26
..ali ako ne prodju do EU onda im i Srbija dodje vise i bolje nego da nekoj sirotinji iz Srbije das vilu na menhetnu il beverli hilsu.To su ljudi koji dolaze iz zabiti gde je san snova da pritisnes na dugme i upalis svetlo ili odvrnes slavinu i tece ti pitka voda.Ko to nema vise sanja o tome nego svi ldp-ds zaludjeni omladinci o americi i eu zajedno.Nikad stalni boravak !!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)