Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Ponedeljak 02.01.2012.
13:01
Beta A
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je da nije odustao od politike "i Kosovo, i Evropska unija", i ukazao da Srbija ne može da odustane od Kosova jer je tako uređeno Ustavom.
Ponedeljak 02.01.2012.13:31
Ljudi, njemu su Rusi dali nešto da popije i pojede od čega se postaje razborit i odvažan!!! Ljudi, nikad nije ovako govorio, ova priča je prava priča i Rusi milijardu posto stoje iza njega!!! Toliko je danas pametan da bi, skoro, pa i Šešelj mogao da mu pozavidi, i ne samo na pameti već i na patriotizmu:)!!! Rusi su ga stavili u turbo program i uči lekcije danju i noću, ima mozak da mu otekne!!! Oduševljen sam ovom pričom sa DSS-om, što znači da je svim nacionalistima pristup omogućen!
Ponedeljak 02.01.2012.22:31
Mozda imas pravo da je dobio ulogu u zadnje tri godine da navuce zute glasace na sebe kako bi skinuo Skojevce, ali je isto tako moguce da je ovo samo strah sta bi bilo ako BI POCELO PONOVO DRMLJE na Kosmetu, a EU treba ovu rupu da zacepi.Boje se nezadovoljstva naroda i revolucije ovde na Balkanu.Pa polako sargarepom i lazima oduzima jednu po jednu notu suvereniteta Srbima iz ruku. Boje se i oni sta ce da dodje na BI , i da li ce onda Putin da zatvori svoje cevi. Da li ce da opstruise njihov plan ujedinjenja na jugoistoku kuda im sve zile kucavice s BI prolaze ili ne..ZATO JE SRBIJA VAZNA I ZATO SU TU POSTAVLJENI LJUDI POPUT NASIH VELELEPIH POLITICARA KOJI POLAZU RACUNE AMBASADORIMA.
Ponedeljak 02.01.2012.13:42
Od Kosova ste napravili politicko pitanje pa bi da referendumom resavate sudbine naroda. Srbin na srbina. Kosovo je Biblija srpskog naroda, to je Sveto pismo Srbije i o tome se ne pregovara to se postuje. Ako si srbin i srpskog roda a imas narod u zase izadji na ulicu i kazi : "STOP" okupatorima i domacim izdajicama. Sve ostalo su palavre.
Ponedeljak 02.01.2012.13:56
Eu je kula od karata koja samo sto se nije srusila,a oni Srbiju nece da prihvate,vec samo da je ucenjuju i koriste maksimalno. Cak i kad bismo usli u tu evropsku uniju,tamo se ne bi usrecili. *ebite se vi i vasa evropska unija, s' postovanjem Mala Sestra
Ponedeljak 02.01.2012.14:49
Najobicnija prazna retorika. Jedino je sto tebe zanima, kako da se docepas vlasti ili sam ili u koaliciji sa DS, a medju vama nema nikakve nesuglasnosti jer i jedni i drugi samo sprovodite naloge iz Brisela i Vasingtona. Jedini je tvoj zadatak da se predstavis kao "patriota" i da pokupis glasove patriotskom bloku, a u sustini za Srbe i Srbiju se nista nece promeniti tvojim eventualnim dolazkom na vlast, a po Srbiju i Srbe tragicna politika dobija kontinuitet.
Ponedeljak 02.01.2012.15:21
Ipak vjerujem da su ga Rusi smotali i stavili u mašinu...u protivnom teško je objasniti zašto ga g-din Konuzin protežira!?
Ponedeljak 02.01.2012.16:15
Lepo je pricati ono sto narod zeli da cuje,ali to je kratkog daha,zbog izbora.Jasno treba reci NE E.U. jer su njihove 26 zelje priznale tzv.kosovo.Ne moze i jare i pare,svestan si i ti toga,pa zasto lazes narod?Okrenimo se razvoju nase zemlje,ojacajmo privredu,posebno poljoprivredu,saradjujmo sa onima koji nas priznaju kao celu Srbiju...Da pitam opet...ko bi zeleo da mu se amputira noga a da dobije nesto vecu platu? Niko normalan...ali vi politicari bi prodali i ruke i noge...sve za pare...fuj.
Ponedeljak 02.01.2012.16:32
Normalna vlast bi postavila pitanje E.komisiji...Zasto se unutrasnje granice ex Jugoslavije koje su krojili komunisti postuju kao sveto pismo..OSIM granica Srbije koja JEDINA je dobila i pokrajine,iako su one bile logicnije u Hrvatskoj...npr.Srpska Krajina,Istra,Dalmacija..U B.i H. barem cazinska krajina,srpska,jos par...u Makedoniji deo gde su albanci...itd..I gle cuda...samo kod nas od pokrajine...to jest OBLASTI prave drzavu...bez kompenzacije,izvinjenja...ma dabogda se raspala E.U. to je pravi program.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)