Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 26.12.2011.
12:07

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 38
A
Kada je pre šest godina iz okoline Tirane stigla u zabito Guberevo na Goliji, Albanki Ljumi Nisraj nije smetalo što je njen izabranik Radisav Milićević znatno stariji i živi daleko od grada, u bespuću, što je najbliža prodavnica udaljena punih šest kilometara, što mora da radi i najteže seoske poslove, gazi blato do kolena, bori se sa snegovima i vukovima, brine o ostareloj svekrvi Milici.
Ponedeljak 26.12.2011.13:29
Sta je gde su komentari,nase devojke beze iz sela, a Albankama je selo dobro,verovatno je tamo beda veca i zato nam spasavaju ognjista sirom Srbije,podrzavam...ako ce postovati nasu veru,a postuju je sigurno podrzavam...
Ponedeljak 26.12.2011.19:01
Не можемо наше девојке да упоредимо са оваквим женама никад !далеко су ауууууу и велика је разлика.
Ponedeljak 26.12.2011.18:45
meni je zao da je ovoj Ljumi muz nastradao,,,ali to je njena sudbina,,,zelim njoj i njenoj familiji svako dobro od Gospoda i da bude uporna i sve prepreke ce savladati. Nemojte tako olako osudjivati nase devojke...ne podnosi svako zivot na planini, samo onaj ko je tamo rodjen i odrastao.
Ponedeljak 26.12.2011.18:51
Albanci iz Malesija, odakle je ova Gospodja nikada nisu cinili zlo prema Srbima. Srbija pamti i Esad pasu Toptanija koji je prilikom prolaska srpske vojske preko Albanije pruzio veliku pomoc i spasao mnoge srpske zivote, a njegova ulica ima i u Beogradu. Skoro su u Prizrenu u boravili pravoslavni Albanci iz Albanije koji su obisli pravsolavne svetinje i molitveno se druzili sa bogoslovima. Niko od ovih nije ubijao, cerecio i vadio organe iz Srba i njima placao lobi grupe i senatore po USA. Te Albance svaki Srbin postuje kao divne komsije na Balkanu. Tako i ova gospodja koja podize decu svojim radom u toj zabiti je veca nego svi politicari u Beogradu zajedno.
Ponedeljak 26.12.2011.19:06
Албанци из Албаније су дуги народ други менталитет а ови са Косова они нису Албанци зову се тако само зато што је ту близу албанија иначе то је дивље племе и племе које нико неће на планети неко племе Илири Шопери који су дошли од некуда их најурили па их наш Усташа ТИТО довео на Косово и дао им САП КОСОВО САМОСТАЛНА АУТОНОМНА ПОКРАЈНА КОСОВО па су се после тим даром Погордили и Милошевић када је дошао 1990 године укинуо им Аутономију и почели су немири то су Дивљаци и ништа више.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)