Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Subota 24.12.2011.
14:10
D. Dekić - Vesti A
Bivšeg potpredsednika Vlade Srbije i nekadašnjeg čelnika Koordinacionog centra za KiM Nebojšu Čovića, danas uspešnog privrednika i čelnika Košarkaškog kluba Crvena zvezda, u žižu javnosti izbacile su optužbe za umešanost u atentat na premijera Zorana Đinđića i pljačku 459 miliona dinara državnih para u Kosovskoj Mitrovici.
Subota 24.12.2011.14:24
rodjen u beogradskoj porodici? svi kriju svoje BEOGRADSKO PORIJEKLO ? ne bi ga milosevic stavio za gradonacelnika da je iz beogradske porodice,ili da je srbin iz srbije,zar ne? vreme je da srbi iz srbije dobiju politicki uticaj koji im pripada!
Subota 24.12.2011.14:30
Beograd ti je najvece selo u Srbiji , svi su ovde dosli od nekud,mozes na prste izbrojati ,poreklom Beogradjane. Politika ,seljaci u privredu i gradove je doprinela da se u selo ne ulaze skoro nista, zato su sela prazna ,njive zaprlozene a gradovi puni seljaka
Subota 24.12.2011.14:45
u beogradu zivi ne vise od 200 000 beogradjana. sudbina beogradjana je sudbina i ostalih srba iz srbije. 45-godine beograd je otet od beogradjana i srba iz srbije i predat titinim jugoslovenima. titini jugosloveni su bili nemilosrdni prema beogradjanima i prema srbima iz srbije. kada su maticne republike titinih jugoslovena otisle,titini ne vratise imovinu srbima iz srbije ,niti odgovarase za ono sta su sve cinili. beograd osta u rukama titinih doseljenickih komunista
Subota 24.12.2011.14:26
Zvucao je entuzijasticno dok je bio nadlezan za KiM, a sta se sve desava, a da mi, prosecni gradjani Srbije ne znamo, na politickoj i ostaloj sceni u drzavi, ko bi ga znao...
Subota 24.12.2011.16:33
Boze kakvih budala ima na ovom portalu , sad pojedincima smetaju Srbi van avnojevskih granica Srbije (namerno pisem avnojevskim zato sto to nisu prave granice Srbije) , problem doticnih idiota je sto za sve probleme krive druge , a nece da priznaju svoju krivicu . Nisu vam (pojedincima ) krivi Crnogorci ,Bosanci ,Hercegovci , Krajisnici itd.; sto ste nesposobni i glupi .Ja sam Licanin i zivim u Bg i SRBIN sam pre svega , imam mnogo drugova iz Nisa ,Leskovca , Vranja , kao i iz Cg ,Bosne . Naravucenije moje price je da samo prizemni idioti mogu da dele ljude po poreklu , a ne gledaju kakvi su kao osobe.
Ponedeljak 26.12.2011.19:47
Nisi ti Covicu kriv. Ja mogu da u neke tvoje price poverujem, ali i sam znas da imas dosta putera na glavi. To sto navodno nemaju dokaze da te strpaju u ove novoizgradjene zatvore , okaci macku o rep. Uzimao si , ali uzimali su i svi VELIKI igraci oko tebe. Ako ti "odes" i oni ce. Ti to znas jako dobro. Problem je u tome sto je sve u zemlji korumpirano, pa nema institucije da vas sve pohapsi i strpa u tamnicu. Nisi ti kriv jer nisi samo ti kriv. Ojadili ste sve, cega ste se dotakli. Danas, zivis lepo, malo te ovi tvoji DOS- ovci cacnu oko nekih "gluposti", ali dobro znas da ti ne mogu nista. Uzivaj majstore, i srecna ti Nova i Bozic.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)