Nedelja 16. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 20.12.2011.
08:50
Beta A
Šef kancelarije Vlade Srbije za odnose sa medijima Milivoje Mihajlović izjavio je da novost koju je kancelarka Nemačke Angela Merkel iznela u Prištini jesu novi zahtevi Prištini, dok su Beogradu ponovljeni već poznati zahtevi.
Utorak 20.12.2011.10:46
Самим тим што фирерка третира и Космет и Србију на исти начин довољно говори да је наша земља протекторат, а власт марионетска која само извршава наређења. Да није тако, због оваквог некултурног и недипломатског понашања ове баба-деда сподбе, избила би велика дипломатска криза у односима Србије и Немачке. Овако, бедни и без части Срби ће понизно прихватити сва наређења фирерке.
Utorak 20.12.2011.11:16
Svaka čast. Vi "žuti" ste se potpuno pogubili. Šizofrenija hara "žutom elitom": -"Politika i EU i Kosovo nije politika dva koloseka. To je isti put, jer politika koja vodi EU pomaže rešavanju problema Kosova", rekao je Mihajlović. -On je ocenio da bi ukidanje institucija Srbije na severu Kosova pomoglo etničkom cišćenju Srba iz tog područja i istakao da su te institucije legalno izabrane. Gotovi ste!!
Utorak 20.12.2011.14:14
"Ima primera da je sportska hala u Zubinom Potoku tri puta otvarana. Zloupotreba ima svuda, ali je na Kosovu najnaglašenije", dodao je zvaničnik Vlade Srbije. Nisam čuo za ovaj podatak iako živim tu, a zar taj zvaničnik ako već zna, nije saučesnik takvoj krađi. Ko je pojeo pare da se strelja, bio on srbin, šiptar ili bilo ko drugi. DA SE STRELJA, ZAJEDNO SA TIM ZVANIČNIKOM IZ BEOGRADA. Ako je toliko para stiglo u Kosmet, GDE SU PARE. Zašto 90% stanovništva (koje je imalo sreće da bude negde zaposleno) živi od 11 000 dinara ? Zašto 90% mladih ne može da se zaposli nigde, jer privreda ne radi? Da se prozovu svi ti novoformirani lopovi bogataši i da se streljaju na trgu u Beogradu.
Utorak 20.12.2011.14:22
O narodu na Kosmetu se stvorila pogrešna slika kako lepo žive, kako imaju dve plate, pa onda se po srbiji priča kako mi globimo Srbiju. Primam platu za svoj rad, i ne 50% veću nego 12,67% (izračunao sam) od svog kolege u Srbiji. A cene su oko 25% veće nego tamo, pa vidite kako uživamo. Ali , ima i onih koji primaju astronomske plate, kako kažu a i vidi im se, prodali guzi... za vlast, politički aktivni po raznim strankama, i njima izgleda pada s neba. PROST NAROD GLADUJE. U stvari ne gladuje, pao u depresiju, tapka u mestu, pored svih muka , moli boga da neko pokrene neki posao pa da navali na lopatu. Ovde nema zapošljavanja od 1999, osim ako niste član vladajuće partije, ali to je i kod vas
Utorak 20.12.2011.15:06
Glasacima Srbima.. Cujemo te a i znamo ,naslusali smo se tih politickih prica kao ove lazi da ispade Srbija propada ekonomski zbog Srba na kosovu. Teraju vodu na drugu stranu,da prikriju pljacku
Utorak 20.12.2011.23:18
kako ovaj nesimpatični bradati apartščik pokušava da umanji poniženje i štetu koju nam švabe sa zadovoljstvom uteruju,kao najebaće i šiptari a ne samo mi mali pokvareni Srbi,ee moj bradonjo to možeš pričati na cnn ili bbc možda bi ti neki masni pivopija-kokičar što vazda bulji u tv poverovao,ne i ova osramoćena ponižena i gladna Srpska raja koja će jednom reći dosta ! i da li samo reći,razmisli..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)