Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 10.12.2011.
12:15
D. Dekić - Vesti A
Novom odlukom Brisela o dobijanju kandidature uslovljenom napretkom pregovora o Kosovu, evropski put Srbije je ponovo izmešten na poseban kolosek od onog kojim su prošle ostale države i one apliciraju za članstvo u Evropskoj uniji. Ovakav presedan desio se i 29. aprila 2008. kada je umesto Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, Beogradu dat na potpisivanje Prelazni trgovinski sporazum sa EU, kao skraćena verzija, odnosno trgovinski deo SSP-a i odmah zamrznut dok Srbija ne ostvari punu saradnju sa Hagom. Kosovo tada nije spomenuto.
Subota 10.12.2011.13:56
Kada ispunimo sve te uslove Evropa nam vise nece biti potrebna.Zasto ce nam onda ta Evropa?Imali smo mi evropski savez pre dvadeset godina, pa je propao.
Subota 10.12.2011.15:23
Ima se utisak da EU pokušava da nađe način da odbiju Srbiju od sebe i tako nikada ne potpišemo našu južnu pokrajinu Amerikancima. Shvatili su i oni i mi da SAD žele sebi pribaviti Državu na našoj teritoriji. Između SAD i EU već se nazire određena nervoza u njihovim odnosima nekad sjajnim. Amerika ih koči na sve načine na putu ka ujedinjenju, iz svojih sebičnih ratloga, jer su maksimalno iskorištavali EU sve ove godine i planiraju da im EU sponzoriše ratove na bliskom istoku i ko zna gdje ne.
Subota 10.12.2011.14:07
Došlo je vreme da svet kaže čoveku, DOSTA JE BILO, nemam više šta da dam! Čovek je prešao granice bezumlja i zbog toga će vrlo brzo da plati. Ne mora biti nikakvih smakova sveta, nikakvih bogova, nikakvih obmana i gluposti, jer je čovek došao u fazu kada samoga sebe pokopava, eto živi bili, pa videli, ništa više neće vredeti kroz par meseci, JER JE ČOVEK SPREMAN I ŽELJAN JOŠ JEDNOG RATA, a sve ide ka tom haosu. Svi komentari su suvišni, jer niko i ne sluša i baš zato ćemo svi propasti, pa makar i ceo svet bio ujedinjen, ovaj svet smo uništili, a navešću i jedan debeo razlog: Umesto kiseonika udišemo otrov, kvasac, smog, izduvne gasove itd. Da li Vam je dovoljno ovo mišljenje, Procenite sami.
Subota 10.12.2011.14:21
Nije Problem sto pritisci i UCENE padaju kao posast na nas !!! problem je sto Vlada reaguje i odgovara na te pritiske, Nema ko sa njima da pregovara VI ste samo nato sluge! nema pregovara na ravne casti, Najbolje nam je bilo kada smo bili na ratnoj nozi protiv Nato jer tada vise nisu mogli da nas pritiskaju , 11 godina pritisaka i ucena napravilo mnogo stete u srbiji. Dok ne smrkne zapadu i americi , srbija ne moz da progleda !
Subota 10.12.2011.14:26
Ucene i ultimatumi odlicno funkcionisu kada drzavu vodi izdajnicka vlast, koja radi za interese svojih stranih nalogodavalaca a ne sopstvenog naroda.
Subota 10.12.2011.17:20
Pritisci i ucene na pravoslavni Srpski nariod mogu nestarti samo u tri slucaja, ili varijante! 1. varijanta, AKO RUSIJA SNAZNO OJACA, 2. varijanta, AKO NAS TOTALNO UNISTE [ nema sanse ] 3.varijanta, Ako nas poturce, potace [ posiptare] pohrvate,pomadjare i svedu narod na nivo plemenske zajednice! RESENJE JE ONO KOJE JE SRBIJA URADILA AUSTRO-UGARIMA 1914-e god. ODBILA ULTIMATUM !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)