Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Subota 03.12.2011.
22:15
Vestionline A
Nemačka bi trebalo da uzme u obzir i činjenicu da bi njen tvrd stav po pitanju davanja Srbiji statusa kandidata za članstvo u Evropskoj uniji mogao da ugrozi odnose Beograda i Berlina koji su posle teških napora stabilizovani protekle decenije, izjavio je srpski predsednik Boris Tadić posle međunarodnog skupa Socijaldemokratske partije Nemačke u Berlinu. "To je zato što duboko verujemo u povezanost dve zemlje i dva naroda i to da je evropska budućnost Srbije neodvojiva od toga. I nemački partneri treba da imaju tu senzitivnost", rekao je on.
Subota 03.12.2011.22:24
Dzabe ih podsecas da je tvoj prethodnik Djindjic bio njihov spijun, jer nacisti nisu ni malo sentimentalni. Mozes da ih molis koliko hoces i da se ponizavas. Mada, svabe ovim cine uslugu Srbiji. A ti bi vec jednom trebalo da otvoris oci i da shvatis da EU propada, stoko izdajnicka. NE u EU!
Subota 03.12.2011.22:31
Da si Merkelovu docekao u Kragujevcu ispred "Sumarica" i samo joj procitao nekoliko citata iz pisama nevine dece koja su ih napisala nekoliko trenutaka pred streljanje od strane tih istih Nemaca kojima se sada uvlacis, BOLJE BI NAS POSTOVALI!
Subota 03.12.2011.23:04
Сви имају став, само Србија са председником Тадићем је без става. Немци хоће свој део колача на Балкану и плашим се да ће га добити, они хоће Србију са границама од 1878, те ће им тако припасти Српска Војводина, зато сада имамо махом улагања у северни део државе док већина садашњих и будућих политичара има Германске стипендије на њиховим универзитетима. Главни проблем је што Србију не воде политичари који су Срби. Србија Србима.
Subota 03.12.2011.23:13
Krajnji cinizam nemacke politike prema Srbiji je to sto u Nemackom parlamentu,iznose to kako Srbi sa Kosova napadaju Nemacke vojnike.Kada se samo malo prisetimo,od kako je dosao taj KFOR (koji je zaduzan za mir i stabilnost) na Kosovu je poginulo preko 1000 Srba, a oko 250 000 je proterano.U tom sastavu su ti isti Nemacki vojnici,koji su odgovorni za mir i stabilnost!Ako se vratimo jos malo u istoriju,Nemacka je ta koja je prva priznala nezavisnost Hrvatske,iste drzave koja je napravila genocid nad Srpskim narodom, i sada je ta ista Hrvatska zrela za ulazak u EU.U poseti Beogradu nemackoj kancelarki je urucen spisak proteranih Srba iz Hrvatske sa potpisima.Nemoze reci da nije znala.NE u EU!
Subota 03.12.2011.23:19
Srbi su krivi zbog prihvatanja vojnika vermahta. Posle II svetskog rata svabama je izricito zabranjeno vojno ucesce. Oni su to opravdali "mirovnom misijom" sto Srbija nije nikako trebala da prihvati upravo zbog nacistikog genocida nad Srbima. Zamislite da svabe odu u mirovnu misiju u Pojas Gaze; kada bi to Jevreji prihvatili? Nikad! NE u EU!
Subota 03.12.2011.23:52
A sto se tice "pucanja" sto Nemacka kancelarka pominje,podsetio bi da je taj isti KFOR pucao na Srbe sa bojevom municijom,bez ikakvog razloga. Ako odemo samo 70 godina unazad price oko te "pucnjave"dobija svu vrstu gorcine i cinizma.Dali gospodja Nemacka kancelarka je spremna da ode u Kragujevac na Sumarice i da ponovi tu pricu,ili da objasni zasto je tako brutalno Beograd bio bombardovan,zasto je osnovana NDH,koja je licno odgovorna za oko1500000 Srba, gde su zlatne poluge koje su odnesene vozom iz Beograda 1944.Sada se trazi da se vrati imovina Podunavskim Svabama,osnivacima Princ Eugen divizije. Dali su to deca ti istih Nemaca dosli po zaluge za svoju nacisticku proslost?!
Nedelja 04.12.2011.00:08
A kako to nas Predsednik kaze " da nema buducnosti za nove generacije bez EU"!? Podsetio bih da drzava Srbija se najvise zaduzila za vreme njegove vladavine,i da smo potpuno izgubili pojam vrednosti (nije bitno koliko si obrazovan,nego koga znas,i kakve su ti veze).Masa njegovih partiskih kolega ima po dva do tri radna mesta za koje dobija platu,a vecina ljudi nema posla.Korupcija je dobila neverovatan zamah,privatizacija sa pokazala kao obicna pljacka naroda,siva ekonomija cveta.Srpski narod je toliko moralno i ekonomski ubijen da ide na pijacu da kupi dve sangarepe i glavicu luka da ima da skuva za danas! Ta EU buducnost je davni izgubila smisao, a njegove reci ni deca vise ne slusaju!
Nedelja 04.12.2011.00:10
Odluci se sta si, predsednik ili filozof. Kao predsednik dobro lazes a kao filozof si nula.
Nedelja 04.12.2011.01:22
Dakle , bio sam u pravu.....on je "Vodja", lik iz istoimene pripovetke Radoja Domanovica...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)