Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
34
Sreda 30.11.2011.
21:26
Beta A
Srbija bi, u slučaju da pošalje policiju i vojsku na Kosovo i Metohiju, ušla u rat sa NATO koji bi izgubila, rekao je večeras predsednik Boris Tadić.
Sreda 30.11.2011.21:52
Izdajnice Srbije Bio si zaduzen za vojsku i krenuo si sa pljackom te vojske , pa si onda ostavio Sutanvcu da je pljacka do kraja ! Niko ne trazi od tebe da udjes u rat sa bilo kime , ali MORAS da ides na UN rezoluciju 1244 i da poslaljes 1000 Policajaca koji ce biti MAKSIMALNO spremljeni , makar Srbija nemal hleba da jede ! Moras da odustanes od sunovrata zvanog EU i da se okrenete NACIONALNIM INTEREISMA SRBIJE ! Ako neznate kao se vodi drzava DAJTE OSTAVKE BAGRO LOPOVSKA Srbija ima dovoljno sinova i cerki u narodu koji sigurno umeju bolje i postenije da vode Srbiju u napredak bez vasih " eksperata " koji su ojadili Srbiju !
Sreda 30.11.2011.22:00
Istorija se ponavlja http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5fg8-CJ9dVg
Sreda 30.11.2011.21:40
A ti bi da ratujes samo sa slabijima od sebe? Niko ne trazi da napadnes Nato i udjes u rat, al bi mogao pomoci u naoruzanju, hrani, moralnoj podrsci, zabrani kretanja nato trupa po Srbiji koju je dozvolio tvoj nesrecnik Vuk Draskovic, medijski i na razne druge nacine. Dovoljno je i da tvojim poslusnicima u medijima, zabranis da rodoljube na Kosmetu nazivaju kriminalcima i ruljom, vec pravim imenom: Patriotima. Mogao bi da prekiis da se saginjes svakojakom zapadnom olosu i okrenes se malo i ka istoku. Mogao bi ti sto sta, ali neces. jednom recju dovoljno bi bilo da se vec jednom uspravis kao covek i da se tako i pocnes ponasati, a ne kao neka baba koja samo kuka po ceo dan.
Sreda 30.11.2011.21:47
U ostalom skolovan si covek, ukoliko ti tata nije sredjivao ispite, da znas kako su Izraelci otimali zemlju od Arapa. Kako su osnivali i na kojim principima su funkcionisali kibuci kao jezgra za odbranu i ekspanziju na tudje teritorije. U ovom slucaju to i jesu nase teritorije koje treba povratiti, sto olaksava celu operaciju. Kad bi neki dinar usmerili u tom pravcu umesto sto pare bacate na pevaljke i luksuz, ne bi Srbija danas bila mala i ponizena, vec na svome i ponosna na sebe i svoj narod. Ali dzabe to govoriti. Biseri se ne bacaju pred svinje. Sve ti to predobro znas, al se tesko odreci para i privilegija dobijenih na izdaji sopstvenog naroda.
Sreda 30.11.2011.22:11
Moram da ponovim vic koji najbolje oslikava "naseg" predsenika. Zasto se u Srbiji ne stampaju marke sa likom Borisa Tadica? Pa narod ne bi znao na koju stranu treba da pljune. Eto gnjido izdajnicka, sta si ti zasluzio posle decenije vlasti. Dzabe te lazu saradnici da si lep i da si faca i da te svi vole. Prosetaj se sam po bilo kom gradu u Srbiji, ako smes, pa ces videti sta narod misli o tebi.
Četvrtak 01.12.2011.13:34
Sporazum i ugovor SOFA ti je sigurno nepoznat kada si se ovoliko raspisao!? Ovaj zuti flekavi ga je 2006 god. sa Kondolizom Rajs i potpisao a ti smanji malo ovoliko teksta i dozivljaj ako ti pojedinosti nisu poznate. Ako vec "komentarises" i pises romane (vise lici na bolove zene u trudnoci) onda pruzi i osnovane argumente. Pomenula sam dovoljno (za edukovane).
Sreda 30.11.2011.21:42
Pa u tom slucaju,mogu slobodno da nam uzmu i Sandzak i Bujanovac i presevsku dolinu,mozda i Vojvodinu,posto ne smemo da ratujemo,mozda dodju i do Beograda.U pravu su ljudi koji su trazili drzavljanstvo Rusije.,jer nemamo drzavne institucije koje bi nas branile.S takvom politikom,predsednice,ubrzo ce vam NATO zakucati na vratima na Dedinju.
Sreda 30.11.2011.21:43
Ovom izjavom se samo potvrdjuje da je srpski narod na Kosmetu IZDAN i ZRTVOVAN za "dobrobit" vlasti Srbije!!!
Sreda 30.11.2011.21:44
U rezoluciji1244/SB UN stoji da bi trebalo 1000 žandara-policajaca da boravi na KiM i sada bi štitili naše ljude tamo + da je KiM neotuđivi dio Srbije stoji u rez.1244/ Vi ste dozvolili dolazak Eulexa,kao i da sprovode Ahtisarijev plan koji SB UN nikad nije prihvatio. Davno ste vi potpisali kapitulaciju! Bilo bi pametno da se presaberete i sumirate štete koje ste načinili Srbiji i građanima u međuvremenu.
Sreda 30.11.2011.21:58
unistena vojska,ekonomija,selo,bela kuga hara tako da nestajemo,gladan narod i deca,sto je Bogu plakati,nema posla,daje vojvodinu i uskoro rasku i presevsku dolinu manjinama na upravljanje i zakonskim podlogama za otcepljenje,sada predaje i kosovo i metohiju..eto to su rezultati njegove "vladavine"..zar nam je ovakav kraj sudjen,pod njegovim vodjstvom...zalost i tuga,sta postade Srbija
Sreda 30.11.2011.22:07
Nakon sto je unistio vojsku po nalogu NATO strucnjaka nije ni cudo sto daje ovakve izjave. Sramno je da niko nije pokrenuo postupak za njegovu krivicnu odgovornost zbog krsenja ustava.
Sreda 30.11.2011.22:09
Uništili ste i ekonomiju i vojsku kao i ugled Srbije u Svetu i onda si našao da pricaš o ratu.Pa jel šiptari ratom dobijaju Kosovo ili parama.Digni ekonomiju pa kad imaš para lobiraj po Svetu.Nama 13 milijardi BDP i on nešto brblja.Sumnjam da bi NATO opet ratovao,imaju precih poslova,a i Rusija je sada ozbiljniji igrac nego 99.
Sreda 30.11.2011.22:13
I još nešto,ne trebamo mi sada ratovati,jedino ako bi nam Rusi cuvali leđa onda da.Amerika svoje ovakve saveznike kada ih iskoristi sama uništi,tako da samo cekamo taj trenutak i oslobodimo Kosovo.Živi bili pa videli.
Sreda 30.11.2011.23:12
DRUZE PREDSEDNICE ! ZAR je tako tesko reci , na primer : "...verovali smo natou i evropskoj zajednici ,sve smo ucinili sto je trazila od nas, nadajuci da ce jednom da pogledaju i nase interese, ali ona nas je prevarila, ispred nasih ociju krse rezoluciju 1244 ,otimaju nam kosovo i metohiju , zemlju su nam ekonomski i vojno slomili. neka mi narod oprosti, ja se izvinjavam i ja sam prevaren , ne mozemo nista uciniti , mogu jasno jedino reci d aje KiM pod okupacijom od strane nato, neka mi narod oprosti..." bez obzira sto ja ne verujem da si bio naivan (al nije bitno)
Sreda 30.11.2011.23:38
A zasto Srbija nema policiju i vojsku na Kosmetu kada na to ima pravo po rezoluciji 1244 izdajnice? Ko bi trebao da insistira na tome da tvoje NATO gazde ispostuju potpisano? I kako ti znas koji je rat unapred dobijen ili izgubljen stoko izdajnicka? Zar se ulazi u rat da bi se pobedilo ili da se brani svoje?
Sreda 30.11.2011.23:45
Znamo mi picane da bi lose prosli,ali smo se barem odupreli nepravdi. Sami u nijedan rat ne mozemo ni za 1000 godina to rodjace znamo.Potrazi pomoc...pomoc od nekog drugog,nisu evropske drzave jedine na svetu a i one su prsle.S druge strane mi znamo da se borimo,nismo bez iskustva.Moja jedinica je izgubila cetiri coveka za 78 dana,i sam sam se zaprepastio koliko smo tehnike vratili u kasarne.Nego je fora u tome sto je tebi lepo,vise si u RS nego ovde.Pa barem da si Srpsku pripojio Srbiju,slavili bi te,nego ni to ne umes ni ti ni Dodik.Svi ste isti,j...o vas ko vam digo nogu da vidi sta ste.
Četvrtak 01.12.2011.00:14
Ja neznam da ne možemo. - "Ја не одлучујем да ли ћу ићи у битку по томе колика је сила која ми прети, него по томе колику светињу браним. "
Četvrtak 01.12.2011.00:09
Ma kada će već jednom ova bitanga da odgovara za svoje postupke i izjave? Zar predsednik jedne države SME ovako nešto da izjavljuje ("dođite, j...e nas, mi vam ne možemo ništa")? Ima li WC papira u ovoj državi (slobodna interpretacija izjave jednog ambasadora) da obriše ovo .....
Četvrtak 01.12.2011.00:42
Христе Господе, учитељу, искупитељу, васкрситељу наш, победниче Сатане и смрти, човекољупче, Ти си Бог свих отаца наших и матера, Бог светог мученика краља Владимира и преподобне матере наше свете Петке, Бог светог Кирила и Методија, Климента и Наума, просветитеља наших, Бог светог оца Прохора, светога Симеона и Саве, светих наших краљева и царева, ктитора и задужбинара, Бог светог Василија Острошког и Јанићија Девичког, Бог миријада мученика Српских са славним кнезом Лазаром и дружином његовом, светим царем Урошем и Ђорђем златним Златаром Кратовским, Бог преподобних првосвештеника и свештеника, монаха и монахиња, војника и војвода, великих и малих, знатних и незнатних, светих жена и девица
Četvrtak 01.12.2011.00:44
Господе Христе, Боже отаца наших услиши нас и помилуј по молитви њиховој и Твоје Пресвете Матере. Не тражимо да нам дадеш богатство и славу, нити власт над другим народима, нити освету над непријатељима нашим, него Те молимо, сходно Твоме светом Јеванђељу: Прво Те молимо, даруј нам крепости и снаге да издржимо сва страшна страдања и да Тебе не издамо и о Тебе се не огрешимо; Друго Те молимо, даруј нам велику ширину срца и светост ума, да можемо простити мучитељима нашим и поновити Твоје речи: Оче опрости им, јер не знају шта раде!
Četvrtak 01.12.2011.00:44
Најзад Ти се молимо: упокој и прослави наше родитеље и сроднике и миле пријатеље, пострадале у овом времену у Твојој борби, Господе Христе, против антихриста; даруј им одговор и светлост и радост у рају, где се веселе сви праведници и угодници Твоји, наслађујући се гледањем лица Твога и да заједно са анђелским војскама непрестано певају славопој Теби и Оцу Твојем и Духу Светоме, Тројици јединосушној и нераздељној кличући: Свјат, свјат, свјат Господ Саваот, пуно је небо и земља славе Твоје. Амин.
Četvrtak 01.12.2011.05:02
mars bre kvislingu ustaski, franceticu raspali! nije Srbija tvoja zemlja, nicim je ti ne zasluzujes niti imas pravo na nju! bagro, mars sa vlasti!
Četvrtak 01.12.2011.08:21
Govnaru jedan,koliko shvatam po tvome trebamo ih pustiti da nas poubijaju samo tako,da slucajno ne povredimo nekog njihovog.Siguran sam da Srbija nikada nije i nece imati veceg izdajnika od tebe.Ti il se pravis toliko glup, ili stvarno to jesi,i ne shvatas ako im sada predas Kosovo, da je vec odmah sutra na redu Vojvodina. Podrzavam u potpunosti SRBE na barikadama, sa okupatorima treba tako, treba ih sve zbrisati,jer oni nemaju sta da traze na Srpskoj zemlji, spreman sam da dodje u pomoc, ako pocne ono pravo, a verujem i veci deo Srbije,nismo svi kao ovaj zuti govnar. Pozdrav braco i ne dajte se...ne zelimo u EU nek se .ebu i tako su uskoro i sami gotovi.
Četvrtak 01.12.2011.08:38
Ткз. председник Тадић(српски држављанин од 2003.) је уништитељ Српске државе, војске и нације. Све што је урадио до сада ништа није у интересу очувања Државе и нашег народа. Ако неко није способан за посао који обавља нека слободно уступи место некоме способнијем и одлучнијем, мислим да никада у историји нисмо имали слабију личност на месту председника .

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)