Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Utorak 22.11.2011.
13:30
Z. Marjanović - Vesti A
Nakon decenije i po neigranja, iz Bele kuće je nedavno potvrđeno da se avioni koji za sobom ostavljaju dugotrajan beli trag koriste za eksperimentisanje zemljinom atmosferom. Kada supstance iz oblaka koji ispuštaju avioni padnu na zemlju pretvaraju se u belu paučinu koja je, međutim, veoma opasna po zdravlje. O posledicama eksperimenta na žitelje Srbije za "Vesti" priča Nikola Aleksić, predsednik Ekološkog pokreta Novog Sada i Srbije.
Utorak 22.11.2011.13:42
Neverovatno je sta vlast uradi svom narodu podpisujuci "Partnerstvo Za Mir", zvuci maltene kao naucna fantastika, ali zapravo je horor svakodnevnice. Poslusajte opsirnije sta prica Nikola Aleksic, jedan od najhrabrijih ljudi u Srbiji: http://www.dverisrpske.com/sr-CS/multimedija/radio/atlantis/atlantis-ultra-br-22-hemijski-tragovi.php
Utorak 22.11.2011.14:14
za one koji zele da vide ima jedan film koji je snimljen i koji je popio zabranu prikazivanja - film se zove toxic sky mislim da se moze i dalje naci na netu notax izvini za upad
Utorak 22.11.2011.14:23
Hvala na sajtu,ovo je uzas, a ako bi Srbija rusila avione bombardovali bi nas. Ovo nije problem samo Srbije,neka nam je Bog u pomoci.
Utorak 22.11.2011.14:34
Rusi ih ruse, pa se tamo vise ne usudjuju da seju smrt. Jos jedan dokaz koliko bi za nas bilo vazno da smo cvrsce vezani za Rusiju. Inace, pocinju da kace te sprave za zaprasivanje i na putnicke avione, ne samo vojne. Rusi su srusili jedan takav, bila je posle toga panika po medijima da se to zataska.
Utorak 22.11.2011.14:19
Druze, ova paucina je jos u 2009. godini primjecena nad BiH(tacnije Federacijom). Ovo se ne upraznjava samo kod nas. Prvi su poceli Ameri i Britanci nad svojim stanovnistvom. U zadnje vrijeme su primjeceni oblaci iznad Havaja. Nije nikakva masinerija protiv Srba. Licno mislim da se radi o tajnom testiranju. Ko stoji iza toga ne znam, ali znam da je PRAVO :AJEBANO. Nasa Vlada bi treba odlucno stati u odbranu stanovnista i skidati sve vione koji bez dozvole prelecu teritoriju Srbije. ps: Na sajtu se moze procitati vise. SVKAO DOBRO.
Utorak 22.11.2011.14:23
za one koji zele da vide ima jedan film koji je snimljen i koji je popio zabranu prikazivanja - film se zove toxic sky mislim da se moze i dalje naci na netu notax izvini za upad
Utorak 22.11.2011.13:44
Ovo je veoma zabrinjavajuce,i pitam one koji znaju vise o ovom zaprasivanju da li se zaprasuju i druge drzave osim Srbije?
Utorak 22.11.2011.14:06
Naravno da se zaprasauju, u manjoj ili vecoj meri. Mislim da je najstrasnije u Africi. Gledao sam Bil Gejtsa kako drzi predavanje o tome da covecanstvo treba svesti na 15% sadasnjeg broja. Posmatraju nas kao insekte.
Utorak 22.11.2011.14:11
zaprasuju se sve zemlje severne hemisfere !! (eu nato pakt itd..)ovo je globalni problem, ovo prevazilazi nacionalna pitanja srbiju hrvatasku bih ovi zlotvori su prvo porobili i zatupili narod koji zivi na tlu severne amerike njih zaprasuju mozda vec 20 i vishe godina , na sceni je projekat smanjivanja stanovnistva planete zemlje ne na zlatnu milijardu nego na 500 000 000 , setite sa ne tako davno "epidemije" gripa od pre dve godine, gospoda iz senke su krenuli u akciju! odbrojavajne je zavrsheno , krenuli su frontalno i vise se ne kriju , ja sa zatecen jer NISAM VEROVAO dace to JAVNO i priznati SADa ...
Utorak 22.11.2011.13:52
Шта друго очекивати од издајника и НАТО агресора. Сада вам је јасно зашто је народ "успаван".
Utorak 22.11.2011.13:54
"Ako je tako, ko je za to odgovoran?- Najodgovorniji su predsednik Srbije i Vlada koji bi, zbog mogućih fatalnih posledica, trebalo hitno da raskinu Sporazum o Partnerstvu za mir. Odgovorni su i Narodna skupšina i Vojska. Nešto treba da se preduzme jer ili će se Srbija konačno probuditi ili će nestati sa geografske karte". BATALIMO , na sekund muke i problema koje imamo sa okupatorom na KiM , batalimo stranke , mi kao narod sada treba da se skupimo i da trazimo objasjnejne od naseg predsednika i nase drage vlade - what a fuck you donig here mister's narode osvestite se truju nas...
Utorak 22.11.2011.13:59
... Vlada ne mora da padne dajmo joj verdevine da sidje , zbog naseg zdravlja , zbog naseg bioloskog opstanka, moraju SVI SVI SVI ostavke dati , gospodo iz vlade apelujem na vasu savet VI koji imate DECU , unucad , ako ste ucenjeni , parama , zivotom vasim ili zivotom najmilijih , dajte bre casno kolektivno ostavku svi. ne mogu strane sluzbe sve da vas likvidira zbog toga, ima bre valjda prece i od samog golog zivota! hrabar covek umre samo jednom kukavica hiljadu puta ...
Utorak 22.11.2011.17:41
Ово се ради у последњих 10-15 година, али како се чини по целој Европи. Била је прича скоро на Фокус радију, како су последњих година неки необележени авиони упадали у Војводину из правца Хрватске и Мађарске и некаквим супстнцама запрашивали људима њиве. Када су се становници побунили, нико није реаговао од надлежних органа. Претпостављам да војска па и цивилно ваздухопловство региструје сваки авион који уђе у ваздушни простор Србије, али зашто сви ћуте и не реагују, то не знам и не могу да схватим. Најлакше је рећи да је сада отворено небо за све авионе, али то никако не сме да буде разлог за овакве неке експерименте.
Utorak 22.11.2011.18:25
Ne moras da predpotstavljas, budi siguran da se svaki leteci objekat u vazdusnim granicama Srbije (i svuda u svetu) registruje ali...zasto se ne reaguje, moguce je samo jer imaju i odgovarajucu datu im "dozvolu". Ako se vec sumnjiva pisma mogu kontrolisati a ne mogu avioni...malo je vise nego samo "aljkavo".

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)