Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Subota 12.11.2011.
13:52
E. V. A
Suprotstavljeni stavovi o Kosovu i Metohiji doveli su do ozbiljnog raskola u Demokratskoj stranci, a zbog svađe u partijskom vrhu je navodno pozlilo ministru spoljnih poslova Vuku Jeremiću, pa je završio na Vojnomedicinskoj akademiji.
Subota 12.11.2011.14:21
logicno da pucaju kad ceo mandat rade iza ledja gradjana srbije..... rade protiv svoje drzave,,,morala je jednom istina da izadje na videlo....
Subota 12.11.2011.14:44
Ne rade oni NISTA oni samo KRADU i PLJACKAJU Srbiju . Doci ce dan kada ce svi ZUTOCRVENI BANDITI biti osudjeni za Izdaju Srbije. Uvescemo smrtne kazne za kvislinge i pljackarose Srbije
Subota 12.11.2011.15:07
DS je svojim bezocnim laganjem i *sarmom* trebalo da prevari Srbe da svoju teritoriju trebaju ustupiti zajedno sa rudnim bogatstvima bilionske dolarske vrenosti nekakvim stanovnicima Siptarima koji se razmnozavaju matematickom progresimom i jos su doveli NATO!! Umalo da izginemo bez zrna metka sto bi rekao nas pametni seljak!!! Ziveo pravdoljubivi srpski narod koji ce za srpsko pitanje dobiti podrsku pravdoljubivih EU velikih naroda, nece EU unistavati Srbe po necijoj direktivi jer to nije interes EU.
Subota 12.11.2011.15:11
Razgrnucemo mi Siptare kao plevu da dojemo do svojih srpskih rudnika!! Banditi neka pakuju svoje oruzje i mrrrrrrrrs sa Kosova!!! Srbija ce svoja rudna bogatstva trgovinom razmenjivati sa Evropom, nece ih na prevaru ustupiti belosvetskim mesetarima koji su postavili svoju vlast u Pristini i Beogradu.
Subota 12.11.2011.15:31
Sta je bilo Siptari Stefanovici braca blizanci morali su da prime jevrejsku veru pre odlaska u srpsku bre, srpsku ambasadu u Telavivu. Cela Evropa im se smeje a oni pregovaraju u ime Beograda. Pa ciji je Beograd jevrejski??? Malo morgen Siptari, zavrtece Vam se u glavi od belosvetskih kombinacija cija ste Vi samo kolateralna steta.
Subota 12.11.2011.15:27
DS je finansirao Soros i prosli su specijalnu obuku u Budimpesti za vreme bombardovanja kao ustanici u Libiji sto smo posle i videli na delu. Dakle sada predsednik ne moze da se zali na frakcije u stranci jer niko ne sme da bude patriota vec strani placenik sto su oni znali od samog pocetka. Vuk Jeremic se posle toga iznedrio i on *mora* da stiti nacionalne interese a ostali *ne smeju* da stite nacionalne interese!!! Ni jedno ni drugo krilo DS nije partijsko vec placenicko i molimo Vas postedite nas ovakvih textova jer NAROD ZNA. Osim toga kad pisete o Zapadu nemojte da generalizujete stvari EU je sacinjena od velikih naroda koji englesko izraelske kolonijalne aspiracije PREZIRU.
Subota 12.11.2011.22:16
Seme i pleme mu jebem, a kao plakao je na barikadama u Zupču kad je pregovarao sa bilerom. Kako nas je beograd kaznio za rezultate na poslednjim izborima. Dal ima srbina u SVRBIJI, jebem li vam obraz i kolevku koja vas je odgajila. Svi ste mutavci otišli genima na turke koji su vam jebavali babe toliko vekova . Umrite svi u toj vašoj Evropi, jebem li vam kolevku. Nikad više neću napisati komentar na ovim stranicama, pa admin nek odmah deinstalira moj komentar i nalog. Umrite prodane duše, ulizice i dupelisci. Nema ni S od srbina u vama, Pišite šta hoćete, ali posle svega što nam beograd uz podršku tzv naroda srbije uradi, bog će vam suditi. Ako i posle ovoga , u srbiji narod mirno spava.
Nedelja 13.11.2011.10:36
Па не воле баш такви, с турским генима, који смо пристигли из Крајине, знамо да смо чисти Срби генерацијама...нама ни драги Бог неће моћи помоћи, ако се ускоро не опамеитмо. А стварно више не знам шта то још треба да нам се деси, те да нас Господ памети призове.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)