Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 08.11.2011.
15:55
Vestionline A
Demokratska stranka Srbije (DSS) predala je danas parlamentu tekst deklaracije o obnovi državotvorne politike na Kosovu i Metohiji, u kojoj se traži da Srbija prekine dijalog sa Prištinom pod okriljem Evropske unije i počne nove pregovora pod okriljem Ujedinjenih nacija. Poslanik DSS Slobodan Samardžić rekao je novinarima da je jasno da će sednica parlamenta o Kosovu i Metohiji da se održi, ali ne i kada.
Utorak 08.11.2011.16:00
Доста бре више са декларацијама! Србија је до сада донела 500 декларација о Космету у последњих неколико година, а Европа и САД ниједну није прихватила. Уместо декларација, урадите нешто конкретно за Космет! Конкретно!!! Не требају више папири, него нешто опипљиво, нешто што ће донети добро Србима на Космету.
Utorak 08.11.2011.16:36
Какав ДСС?! Јеси ти луд или се само зајебаваш?! ДСС и Двери нису нити смеју бити исти, слични нити по програму нити по самом деловању. Показао се ДСС какав је док су били на власти. Ништа нису урадили за ову државу као ни било која друга странка, а све су биле странке на власти у одрешено време и ДС, ДСС, СРС,СПС, па чак и СНС и ЛДП (додуше под другим називом, али су то исти људи). Овој држави су потребни нови људи, НОВИ! Доста више и са тим ДСС-ом и радикалима и жутима и црвенима и напредњацима... Само нови људи, који су до сада били ван свих ових странака!
Utorak 08.11.2011.22:23
Kaze se nema trece..DSS je dokazano los sa gomilom svojih lesinara koji su krali i prekrali cak i za cukun-cukun-cukun-cukun-unucice.Dveri su jos nepoznate..propagira ih ova, kardinala irineja, pro-ekumenska crkvena vlast..Bojim se da i oni nisu samo odeljak srpske ozne-udbe-bie i ostalih neo-komunjara..Nepoznati su i jako magloviti..Cekajte Srbi..i preskocite sve one koji vas nagovaraju da izadjete na izbore i ponistite listic..sve su to rezimske sluge. Neizlazak na izbore je puno jaci udarac zuto-nazadnjackim zapadnim dupeuvlakacima nego da izadjete i ponistite listic ! U SRBISTANU ne krade samo onaj koji nema priliku..Al znajte, sve sto ukradete, ukrali ste od vase dece mnoooogo vise
Utorak 08.11.2011.16:59
Deklaracije su vam uvek super. Sve lepo pise, i kada se to procita svaki Srbin se poraduje zamisljajuci da ce se nesto pokrenuti. Ali naravno sve to ostaje tradicionalno "mrtvo slovo na papiru". Zato, sada nije vreme demagogije, i verbalnih akcija , nego pravih konkretnih na terenu. Nema vise vremena za price. Ovo je dobar korak, ali i samo ali, ako ima konkretnih rezultata
Utorak 08.11.2011.19:57
DSS-u predlazem da napise deklaracuju kojom ce se svi izdajnicki akti i dogovori koje su potpisali veleizdajnici Boris Tadic i ovaj Borko Stevanovic ponistiti kao da nikada nisu postojali . I da se obavezno podignu optuznice za izdaju. Kako neko sme da donese odluku da se ukinu reg tablice za prostor Kosova i metohije koje izadaje MUP Srbije. -KLASIC NI AKT IZDAJE. Sledeci akti izdaje koje se trenutno spremaju ce biti jos tezi i vidljiviji.
Utorak 08.11.2011.23:54
Svakim danom je sve teža situacija. Kako je rekao M.Lazanski; teritoriju izgubljenu ratom niko nije do danas uspio vratiti pričom, pregovorima. Te prema tome; trebalo bi sa obje ruke i čvrsto držati rezoluciju 1244SBUN/ proglasiti okupaciju, okrenuti se ostatku svijeta koji nas poštuju i to djelima pokazuju. Nastojati sa njima živjeti u harmoniji i naoružavati se za rat koji čeka nas i naše potomke. Kakvo nesrećno Tadićevo flertovanje sa SAD i EU, mučenik se pogubio,osramotio i zapetljao kao pile u kučinu.Naprijed DSS!!!
Utorak 08.11.2011.23:54
Ово би требало да пређе у рубрику вицеви !!! Где су били док су били на власти ??? Што би глува баба рекла : Шио ми га Ђура !!! Е јесу се усрали од страха шиптари !!! Сјебаће их ова декларација , фирерове партије !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)