Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
32
Utorak 01.11.2011.
14:26
Vestionline A
Predsednik Nove Srbije (NS) Velimir Ilić izjavio je danas da će do kraja mandata Vlade Srbije biti završeno 60 kilometara autoputa na putnom koridoru, a da je za vreme vlade u kojoj je on bio ministar izgrađeno 69 kilometara autoputeva i 3.701 kilometar regionalnih, magistralnih i lokalnih puteva.
Utorak 01.11.2011.14:46
"Predsednik Nove Srbije (NS) Velimir Ilić..." Dragi urednici, moderatori...etc, zar nemamo ovoliko Srbija u Srbiji pa jos jedna "odozgo" kao Nova Srbija!? Korektura teksta bi bila pokazana profesionalnost novinarstva a i pozeljna...online zbunjenost sveta koji ovo i citaju...
Utorak 01.11.2011.14:53
Da li još ovakve budale misle da smo pali sa Marsa, pa trebamo da se lepimo na ovo -"Ja sam uradio ovo ili ono"? Sve što je u zemlji urađeno, uraženo je parama poreskih obveznika, znači narod Srbije je uradilo. Krediti koje su podigli, vraćamo MI građani Srbije! Ne vraća Velja ili njemu slični! Što ne kaže koliko je provizija i ostalih manifetluka urađeno kod ugovaranja poslova sa određenim firmama? Koga više silujete ovakvim izjavama političari? Pa progledala je i moja baba od 80 godina, kreteni jedni!
Utorak 01.11.2011.15:07
Džaba Brate i ja i ti i još dobar deo Srbije. Na žalost znaš i sam kako multipartijski sistem ima uticaja na ostale građane koji su zaslepljeni svojim političkim vođama??
Utorak 01.11.2011.15:09
Ubedi ti nekog Veljinog pristalicu da "Ilić nije napravio neki put" ! Velja bre, Velja NAPRAVIO! Mada kad bolje razmilimo, možda je ON i napravio- "Bagerista" je ostao bagerista !
Utorak 01.11.2011.15:34
Ovakvih artikulacija političkih lidera sa masom, po sistemu "šta sam JA uradio, šta ONAJ nije uradio....", će ovih meseci biti bezbroj i preplaviće se svi mediji ovakvim šarlatanima. Predstoje izbori! Kultura, politička kultura u nekoj demokratskoj zemlji se ne stiče-ona se godinama uči. To važi i za biračko telo i za političke lidere. Na žalost politička kultura artikulisanja sa biračkim telom, mnogih naših političara se bazira na "već proverenoj formuli u predhodnim izborima"! Ilić je ovakvim izjavama upavo pravi primer ovome. Znači nekog pomaka u političkoj kulturi kod njega nema! Isto će se ponašati i gro drugih političkih lidera !?
Utorak 01.11.2011.15:43
Ostaje nedoumica koliko se je biračko telo "politički opismenilo" u međuvremenu ??? To je rizik kojim će sa u sličnim nastupima i artikulaciji sa biračkim telom suočiti i pribeći većina ostalih političkih lidera. Računaju valjda, da se biračko telo nimalo nije "opismenilo", jer u borbi za samopreživljavanjem u proteklih 4 godina, nisu imali vreme i za taj luksuz ! Koliko su sa ovime u pravu ili ne pokazaće skorašnji izbori. Neki će biti obrisani iz političkih voda za sva vremena, neki će se izdići neočekivano! Ovo su samo moje pretpostavke u koliko je biračko telo dobilo imalo "samoopismenjavanja"! Ko zna!?
Utorak 01.11.2011.15:40
Da se nije počelo sa ovim projektima kada je Velja bio ministar nikada ih mrka ne bi završio. Velja je gradio i radio nešto dok je bio ministar, a ova Vlada nas je žedne preko vode prevela, ekonomski smo bila jača država nego sada,stvarno se nešto radilo i gradilo a danas ništa, velika io srednja preduzeća uništena, privreda, ekonomiju, industrija i proizvodnja sva nam je uništeno lažnim privatizacijama. Raspišite izbore pod hitno.
Utorak 01.11.2011.15:56
Izvini Ivana, je li to Velja otvorio svoj džep pa nešto započeo? Ne sestro moja, nego su pokupili kredite koje i ja i ti vraćamo a vraćaće ih i naši unuci. Miliš li da se u Veljinoj glavi stvorila ideja o auto putu i koridorima? Ne, već nužnost da se bude konkurentan sa susednim zemljama kroz koje ide trazicija puteva. Znaš li koliko šlepera zaobilazi Srbijanske puteve koji su građeni po istom motivu i u Titovo vreme? Svi većinom sa zapada gaze kroz Mađarsku-Rumuniju i Bugarsku pa dalje. U ovim zemljama toče gorivo, plaćaju putarine, jedu piju i spavaju na svom putovanju. Putevi se ne grade kao politička reklama i marketing, već kao kao ekonomski potencijal.
Utorak 01.11.2011.15:58
Kad to budeš shvatila i ti i mnogi drugi biće ti jasno šta je jedna NORMALNA reakcija bilo koje države i njenih političkih subjekata.. a ne nečije personalne sposobnosti ili personalne ideje. Ako ćemo tako,po tom aršimu, onda recimo da je Tito počeo ovaj auto put ! Kao njegov politički marketing??? Ne bih rekao, on bar nije imao političkih konkurenata!
Utorak 01.11.2011.16:06
To što Ilić i njemu slični koriste ovakve stvari u predizborne svrhe su samo blefovi na koje se pališ, recimo ti Ivana i drugi sličnih tebi. Dok je takvih biće šanske za politički marketing ove vrste i kod Ilića i kkod drugih.
Utorak 01.11.2011.16:15
Možeš ti meni lupati minuse Ivana koliko hoćeš,administrator ti je dozvolio samo jedan na moje sve komentare sa tvoje IP adrese! Pozovi istomišljenike da i oni lupaju meni minuse na dalje! Istina se ne može tvojim minusima skloniti sa ovih stranica bez želje i volje administratora :):):)
Utorak 01.11.2011.15:44
Ilić: Most kod Beške i Avalski toranj sam ja napravio А ја сам ти бетон мешао и доносио у кофицама.
Utorak 01.11.2011.16:53
Ilić: Most kod Beške i Avalski toranj sam ja napravio ,Mrko kako se kaže u laži su kratke noge ili je to običaj kod SPS-a ?
Utorak 01.11.2011.20:22
Gde bi bili kada bi se za ove 3 i po godine gradilo bar toliko koliko za vreme Velje... Jer ovi sada su stvarno katastrofa! I to malo što grade, bolje i da nisu s obzirom koliko nas košta i koliko su se nakrali.
Subota 05.11.2011.18:30
Sva izgradnja pod ovom Vladom je poprilicno sumnjiva. Malverzacije, enormne cene koje su postale sastavni deo svakog projekta itd. Ne umeju oni da urade nista sto bi imalo realnu cenu i realan rok zavrsetka. Kod njih vaze neka sasvim druga pravila. Placamo cene takvih razmera da se stice utisak da smo Svajcarska ili Nemacka po bogatstvu.
Subota 05.11.2011.18:05
Veljo dzaba pricas, pa Mrkonjic vec izjavi kako je on nezamenljiv i kako ce imati jos jedan mandat. Ne moze se bez njega, strucnjak koji nema zamenika. Gospodine Ilicu, zna narod Srbije dobro ko je i koliko uradio u ovoj zemlji. Ono sto je sigurno, sve sto je ova Vlada uradila bilo je mnogostruko skuplje nego sto je inace za sve druge.
Subota 05.11.2011.18:07
U vreme ove Vlade sve sto je izgradjeno moralo je da ima enormnu cenu, tako i most na Adi. Gazela se rekonstruise kao da zidaju Skadar na Bojani. Navikao je ovaj narod da se oni uvek nekako okite tudjim perjem, tako i sada.
Subota 05.11.2011.18:08
Gospodine Ilicu, vidite i Vi odavno kako su ovi Vasi nekadasnji koalicioni partneri unistili sve. To je i navelo da izadjete iz njihovog zagrljaja. Razocarani ste jel da? A zamislite samo kako je razocaran ovaj narod koji je ocekivao da ce se dogoditi preokret i Srbija poci putem prosperiteta a ne unistenja.
Subota 05.11.2011.18:10
Srbija nema vise preduzeca za puteve, to je tacno. Kada je Srbija dosla do te tacke najnize do sada da joj u izgradnji puteva ucestuje "kontroverzni biznismen i zasticeni svedok" onda je to pitanje koje treba itekako da zabrine. Nekada smo imali jake gradjevinske firme za rad i u inostranstvu, sada nemamo nista.
Subota 05.11.2011.18:24
Velike ambicije je imala ova Vlada ali samo u najavama. Prakticno ono malo sto su uradili to nas je kostalo sve kao Svetog Petra kajgana.
Subota 05.11.2011.18:26
Gospodine Ilicu, pa to su svi oni koje ste nekada podrzavali, kojima ste verovatli a sada ste i sami videli da od njihove reci nema "leba". Najgora moguca vlast koja je zadesila ovaj narod su upravo zuti. Ako je dosta, dosta je.
Subota 05.11.2011.18:27
Za jedan posao nije bila dobra ali za drugi jeste. Mora da su se na kraju dogovorili sta je cije i koliko pa je i promenjen nacin odnosa prema toj firmi. Nista u ovoj zemlji nije uradjeno trasparentno i posteno od kada su se dogodile oktobarske promene. Dobro je da ste uvideli ko su Vam bili partneri, bolje ikad nego nikad.
Subota 05.11.2011.18:29
Ima li sta dobro u ovoj zemlji, nema naravno. Od izgradnje puteva, mostova, do povecanja cena sve je to samo i iskljucivo na stetu gradjana koji sve to placaju a na radost ovih vlasti koje ubiraju kajmak na kraju za sebe.
Subota 05.11.2011.18:32
Da ne valja - ne valja. Svi ti kapitalni projekti su uvek lepo osmisljeni, krene se sa realizacijom a onda po nepisanom pravilu negde zapne ili se nadogradi cena do kosmickih razmera. Most na Adi je cist primer takvog odnosa. Mogu samo misliti ako se dogodi da se krene u projekat metroa. Ali nece, bar nece dok su ovi na vlasti jer nemaju vremena a nemaju ni mogucnost da dobiju jos jedan mandat.
Subota 05.11.2011.18:34
Koliko god da su neki bili losi u ranijim godinama to nikako ne moze da se meri sa ovim katastrofalnim rezultatima koje je ova vlada gospodina Cvetkovica uspela da napravi. Takav bahanalizam i bezocno ponasanje nije bilo vidjeno.
Subota 05.11.2011.18:35
Komentar gospodina Ilica vezan za Kosovo je sasvim logican. Ali se postavlja pitanje da li je nesto moglo da bude drugacije uradjeno. Naravno da jeste. Sada i kada postoje minimalne sanse da se situacija makar ublazi i ne bude ovakva katastrofalna, nema ni volje ni zelje od strane aktuelne vlasti. Njima je to "trinesta rupa na svirali".

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)