Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 01.11.2011.
06:20
J. A. - Vesti A
Jedinu šansu da svet vidi da su oni žrtve, proterani Srbi vide upravo u kontratužbi Srbije kojom se Hrvatska optužuje za genocid.
Utorak 01.11.2011.06:58
Dragi nas Savo, znam koliko si trud, znanja i strpljenja ulozio u projekat zvan "Veritas" i takodjer znam da si u pravu kada govoris o kontraoptuzbi Srbije pred Medjunarodnim Sudom. Ali, moram ti reci da sam pomalo skeptik, upravo zbog nasih. Zapravo, ja Njima ne verujem. Zuti su spremni na sve da bi zadovoljili svoje zute potrebe, pa je tako i moguc scenario povlacenja pomenute "kontraoptuzbe". Samo me jedna stvar muci, zasto se nasa Optuzba zove kontra? Zar mi nismo imali hrabrosti da prvi damo gol? Ili su jos jednom krajisnici i svi srbi iz Hrvatske samo figure za potkusurivanje?
Utorak 01.11.2011.07:54
Savo, sa velikom pažnjom pratim Vašu aktivnost i divim Vam se. Mislim da Vas ove naše vlasti mnogo ne zarezuju, što je pogubno za taj obespravljeni, napaćeni i genocidno proterani narod sa svog ognjišta. Možda će Vas se neko setiti uskoro će početi da nas bombarduju po ko zna koji put sa svih televizija-idu izbori. Molim Vas ako uspete pojavite se još koji put u medijima dok oni ne počnu. Ja i većina mojih poznanika i prijatelja gasimo televizore /čupamo kabakl iz zida/ čim počne kampanja pa ih uključujemo tamo kasnije kada nova vlada položi zakletvu. Na izbore ne idemo dok ne vidimo da se i u Nemačkoj, Francuskoj, Švetskoj itd ne budu sprejom prskali kašiprsti. Mi cenimo Evropske standarde!
Utorak 01.11.2011.08:06
Peticiju pa na ulice da se ne podrzi poravnavanje.Genocid je osnova i tu nema sta da se prica.Etnicko ciscenje ce da prodje takodjer.Dakle gube zone Sever i Jug reciprocoitetom kao i mi deo Kosmeta gde je bio rat, jer je samo tamo moglo da se radi zlo koje u medjunarodnoj zajednici dokazuju.Na 25% Krajine se vodio rat, dok je rat na Kosmetu bio na 25% ukupnog Kosmeta.Svojina na Komsetu je 70% srbska.To su fakta. Prema tome ako su optuzeni za ista sta i Srbi onda koliko za Krajinu, toliko za Kosmet.Ovim cuvamo Kosmet ljudi moji.Koliko jednima, toliko i drugima.
Utorak 01.11.2011.10:06
Izvinjavam se, na 25%Hrvatske je bio rat, a na 25% celog Kosmeta.Istocna Slavonija je vracena mirnom reintegracijom, i to TREBA DA SE PITAMO ZASTO, jer je Tudjman uz granicu sa Srbijom nikad ne bi osvojio. Dakle taj deo iako nam duguju verovatno ostaje u Hrvatskoj.Zap Slavonija je menjana za Posavinu, dakle ostaju zone Sever i Jug.I za njih imamo presudu. Sve ostalo je svesna izdaja srbskih interesa. Od Rijeke do Vukovara ce ostati dosta Srba da Hrvati pokazu postovanje multietnicnosti.Isto kao i na Kosmetu.Dapace mogu da traze u ostatku i autonomiju. Verujem da bi sa Makedoncima nasli zajednicku rec po tome pitanju.Albanci i muslimani mogu biti vezivno tkivo koje spaja Srbiju i CG / MK

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)