Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 20.10.2011.
17:29
Vestionline A
Arapski lider sa najdužim stažom, Moamer Gadafi (69) koji je danas ubijen nedaleko od rodnog Sirta, bio je više od 41 godine neprikosnoveni vladar, izdržao je višegodišnju međunarodnu izolaciju ali ne i narodnu pobunu.
Četvrtak 20.10.2011.18:00
Neka ti je vecna slava pukovnice!A sada sledi ono najgore za libijski narod,kad se slegne sve,podeli vlast a oni sa puskama koji se sada silno raduju ostanu bez ikakve zarade.Ali vise nema ni Gadafija da deli novac i da gradi stanove jer njihova primanja su bila veca nego primanja stranih radnika a socijala ogromn za nase uslove.E tada ce praviti od plata i videti sta je americka demokratija,ali avaj,nafta vise nece njihova biti,prodace je oni i osati robovi na svoj zemlji.Sve sto je dobro bice u rukama amera.
Četvrtak 20.10.2011.18:51
Libijski narod je sam sebi presudijo. Amerikanci će cpeti naftu,osetiće američku demokraiju koja je jednaka robovlasničkom društvu. Biće robovi u svojoj zemlji.Gadafi je bio revolucionar.Korupcija u njegovoj zemlji nije postojala, narod je imao besplatno školstvo, zdravstvo,primanja ogromna, nažalost to više neće postojati.
Četvrtak 20.10.2011.19:44
Narod je potpisao sa ovim sebi smrtnu kaznu. Imala sam na fax-u jednog poznanika koji je dosao vamo u Bg da studira, Gadafi mu je ovde placao stan u centru BG, hranu, skolovanje, prevoz ka kuci i nazad kad god je zeleo, sve dazbine i plus je dobijao od njega 2000evra mesecno, da ne poverujes kako je decko ziveo! Mada mi on kaze da je tako i kod njih u Libiji, sve im je placeno, pa cak i dazbine!!!
Četvrtak 20.10.2011.21:21
Vecna ti slava pukovnice, Dokazao si kako se herojski bori do zadnjeg daha. A istorija ce pokazati da su ovi zlikoci Amerikanci ubili jednog od najvecih vodja u istori covecanstva. Pocivaj u miru i ti i tvoji sinovi.
Četvrtak 20.10.2011.21:36
Hvala portalu za ovu kulturnu retrospektivu pukovnika. Velika šteta što je pokojnik. Ne mislim da su njegovom smrću nagrabusili samo pobunjenici i libijski narod, najebao je čitav svet koji se protivi američkom fašizmu, jer su zloameri tokom ove kolonizacije Libije pokazali svu nemilosrdnost i surovost prema režimima koji ustanu protiv njihove čizme! Izvesno je da smo svi u opasnosti da budemo američki robovi,i da, je sudbina našeg dela Evrope da u celoj toj mašineriji budemo zemlja jeftine radne snage, prirodnih resursa i potkupljivih političara koji će celih 7-8 miliona (koliko nas već prebroji popis) prodati za šaku dolara! Gadafi je mrtav - ŽIVEO GADAFI!
Četvrtak 20.10.2011.21:43
Ko se mača lati od mača i strada. Tako će i ovaj izdajnički libijski režim i njihovi nalogodavci, podstrekači i saveznici stradati od mača pravde. Ničija nije gorila do zore. Gadafi ovim nije poražen, Njegoš kaže: "Blago onom ko dovijek živi imao se rašta i roditi." Ovakvom smrću Gadafi i njegovi sinovi su "kupili" besmrtnost. Sve me podsjeća na Beograd u Prvom svj. ratu: ‎"Vojnici! Junaci! Vrhovna komanda izbrisala je naš puk iz brojnog stanja. Naš puk je žrtvovan za čast otadžbine i Beograda. Vi nemate da se brinete za vaše živote koji više ne postoje. Zato napred u slavu! Za Kralja i Otadžbinu! Živeo kralj! Živeo Beograd!"
Četvrtak 20.10.2011.21:45
"Na kraju ovog izlaganja ja ću vas podsetiti na jedno od najvećih dela svetske književnosti, na roman Rat i mir Lava Tolstoja, Tolstoj u jednom fragmentu opisuje kako su Napoleonovi vojnici ušli u Moskvu, kako je Moskva gorela i kako su Napoleonovi vojnici uhapsili grupu Rusa i poveli na streljanje, među tim uhapšenim Rusima bio je igrof Pjer Bezuhof, vezanih ruku ide na stratište i u jednom trenutku počne glasno da se smeje, iz sve snage, iz dubine duše grof Bezuhof se smeje i kaže: „Pa, oni misle da su mene vezali, da mogu vezati moju besmrtnu dušu! Ha, ha, ha!" - Dr Vojislav Šešelj

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)