Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Utorak 18.10.2011.
13:38
Beta A
Razmena približno jednakih delova teritorije i stanovništva između Srbije i Kosova mogla bi da ojača dugoročnu stabilnost regiona, ocenio je republikanski kongresmen u SAD Dejna Rorabaker u analizi objavljenoj u listu Vol strit džornal.
Utorak 18.10.2011.13:50
Bas ti hvala mister mrsomudu, ali ti deli tvoj Teksas da Meksikom ako zelis KiM je Srbija, i ne vidimo razlog zasto bi smo delili ono sto je nase, zato sto to neko tamo tako zeli? A sto se tice "razmene stanovnistva" e tu se slazem, dati siptarima pasose pa pravac Albanija ili kod vas posto ih toliko volite ili gde god zele...
Utorak 18.10.2011.19:01
E alo pa ne moze tako. Ne mogu da dele Teksas ni sa kim. Valjda bi prvo trebali da ga vrate Meksiku, posto su ga oteli i prisvojili od njih. Izgleda im je to navika " otmi i prisvoji ". A i ovo im je dobro, da Srbija deli SVOJU Srbiju, SVOJE Kosovo sa nepostojecom drzavom. Sila je sila.
Utorak 18.10.2011.13:57
Припремају србе за испланирани сценарио припајања "прешевске долине" са косметом.
Utorak 18.10.2011.14:00
Zasto bi Srbija svoju teritoriju poklanjala siptarima,mogu samo da je prodaju. Ovi hoce da Srbija pokloni jos delova svoje teritorije siptarima koji su van granica takozvane lazne drzave KiM, pa da za malo parce severa jos uveca Tacijevu drzavu u drzavi. Amerima i EU je dosadilo pitanje nakaze koju su stvorili pa bi sada na brzinu da ozakone nepravdu na stetu Srbije. Sta je sa RS,tamo ne vazi volja srpskog naroda koji ne zeli da zivi na silu u jos jednoj nakaradnoj drzavi sa Muslimanima. Kako mogu nacionalne manjine da imaju pravo na samoopredeljenje i da stvaraju drzavu na tudjoj teritoriji. Dvostruki arsini,nepravda,laz,podmetanje Srbiji od raznoraznih ,koji bi da dele tudje i otimaju.
Utorak 18.10.2011.22:17
Bravo, zaboravio si samo Srbe u HR, koji nisu bili manjina, nego konstutivan narod, koji nisu imali PRAVO na samoopredjeljenje, kojih prakticno vise nema, a onih kojih ima, su manjina ! Gdje su njihova prava ? Muslimani su bili religiozna manjina, pa su postali konstutivan narod. Siptari su isto bili manjina, a njima su dali drzavu na Srpskoj zemlji ! Ovi kreteni na vlasti i dalje vjeruju Zapadu i EU i samo sa njma navodno pregovaraju. Sta neko treba jos da nam uradi, da oni shvate da su nam NEPRIJATELJI I NISTA DRUGO ! POZDRAV !!
Utorak 18.10.2011.15:39
Kongresmann.... NE SERI... Nemoj Hasimu da obecavas sta mu nepripada... Cim si pojeo Bakljavu...
Utorak 18.10.2011.15:50
sve je to lepo ali velikim silama ne odgovara stalna stabilnost...jer ako je to sve ok...onda oni tu nemaju mesta...njima treba uvek tinjajuca nestabilnost...koju ce oni uvek podgrejavati i uzariti u trenutku kada im odgovara...oni vrlo dobro znaju kako to treba odraditi...pa oni vekovima samo to rade...
Utorak 18.10.2011.15:57
Каква размена територија са Косметом коју помиње овај лик? Каква подела Космета коју помињу српски политичари? Космет нити може да се дели нити може да се мења! Ало бре шабани, схватите већ једном, Космет је део Србије и такав ће остати! Без поделе Космета и размене територија!!!!
Utorak 18.10.2011.16:34
Jos jedan briznik,boze dobar neki cova!Mozda bi bilo bolje da pogleda sta se u njegovoj kuci desava MAJMUN jedan.Neka prica o svom problemu,Mexikanci ih pojedose natalitetom.Do juce su bili u Texasu danas su vec u Oklahomi,a sutra u Minnesoti I Iowi.Za dvadeset godina USA se nece zvati Unite State of America,bice United States of A'Mexica.Bog ce I'm duplo vratiti za zla koja rade sirom svijeta.Vidi bog sve samo polako,vidi bog I polako dela.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)