Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Nedelja 16.10.2011.
17:42
Beta A
Patrijarh srpski Irinej izjavio je da je pred Srbijom jedno veliko iskušenje, jer joj nude da uđe u Evropu, ali sa "strašnom cenom", da se odrekne Kosova i Metohije.
Nedelja 16.10.2011.17:48
Podrzavam Patrijarha , posebno jer je ova izjava data u pravom trenutku .Hrvati su se sa slovencima sporili oko par kvadratnih kilometara otvorenog mora i nisu ni tro hteli da daju zarad ulaska u EU tako da je uvredljivo uopste i pitati dali bi trgovali bilo kojim delom nase domovine zarad clastva u toj pokvarenoj i propaloj tvorevini.
Nedelja 16.10.2011.17:52
Србија се полако буди.Црква је уз народ,а то показују и последњи иступи Патријарха.
Nedelja 16.10.2011.18:01
tako je sombore.drago mi je, i srecan sam zbog ove patrijarhove izjave.podrzimo nasu SPC,i naseg patrijarha,nemojte da ga vredjate.pa pogledajte kako hrvati i janezi postuju svoje kardinale.....ZIVELA SPC,NA MNOGAJA LJETA
Nedelja 16.10.2011.19:25
Kako je lepo videti Patrijarha u pratnji svoga naroda.Svaka cast za fotku.Jel znate onu pesmu Ustani Srbijo davno si zaspala tan ta tan tan ta na na. Uvek sam ga branio uvek,uvek sam I za dijalog izmedju crkvi uvek sam bio za svekoliko hristjanstvo,uvek.Na cast Hrvatima za Jasenovac,sta drugo ocekivati od bijednih Avara.
Nedelja 16.10.2011.18:22
Ne zaboravljajte patrijarhove izjave o ekumenizmu!!! Nikad! Jel to Srbi opet imaju kratko pamcenje? Pa i zuti su poceli da daju nacionalne izjave pred skorasnje izbore... Mora ovaj partijarh mnogo jos da se dokazuje zbog svojih izjava o ekumenizmu iostali desavanjim a sa vladiom Artemijem...
Ponedeljak 17.10.2011.00:37
Reci su besplatne, delima se dokazuje. Jedno od njegovih dela je odlikovanje Dacica ordenom Belog Andjela,proterivanje Vladike Artemija uz pomoc okupatora i siptara,podizanje najveceg katolickog Krsta u Nisu,pozivanje pape u Srbiju,zagovaranje ekumenizma. To su cinjenice,a ima ih jos mnogo,koje su strane pravoslavnoj veri. Kako Patrijarh dopusta da je u Australiji Vladika Dobrijevic koji je spijunirao u korist Amerike,(dokumenti Vikiliks) i dalje na mestu Vladike SPC?
Ponedeljak 17.10.2011.00:12
Kako je to crkva uz narod?I kakvi su to istupi patrijarha?Nemam nista licno protiv njega ali to sto on prica isto radi i papa.Jedno prica drugo radi.A kakva su mu dela?Pokusava da nas ujedini sa papom(koji je uzgred osnivac EU)preko ekumenizma.Znaci narod je vecinski protiv ekumenizma i EU a vrh crkve i drzave hoce da nas ujedine.Daje metiljave izjave protiv gej parade.Kaze "treba ih ignorisati".Znaci homoseksualci hoce da prave parade,uzimaju nam KiM,drzava se raspada a mi cemo da ignorisemo.I sad je on uz narod.Uz narod su oni ljudi iz RS koji su otisli dole na barikade i jos ko zna koliko onih kojih nema u medijima,jer oni RADE a ne pricaju.Oni se uzdaju u Boga a ne u ekumenskog patrijarh
Nedelja 16.10.2011.19:44
Ako treba da žrtvujemo Kosovo i Metohiju da bi ušli u Evropu, da im se onda zahvalimo na njihovoj dobroti i ljubavi. Neka nas ostave same, neka nam ne čine ono što su nam nedavno učinili, a da naše Kosovo ostane sa nama! Sve to i jos sto sta ja bih dodao. Nikome ne smemo dozvoliti da uzima nase Kosovo a domacim izdajnicima da prodaju veru za veceru!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)