Subota 6. 7. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 04.10.2011.
07:06
Večernje novosti A
Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je iz Brisela bilo pritisaka da se u Beogradu održi Parada ponsa.
Utorak 04.10.2011.07:38
До пре само неколико дана овај ми је човек био јако антипатичан али сад другачије мислим о њему . Изгледа да у влади нису баш сви бескичмењаци већ има и људи од интегритета . Чини ми се да смо највише захваљујући управо њему избегли крвопролиће на улицама Београда .
Utorak 04.10.2011.07:45
Не буди наиван! Мењао је он мишљење и поступке безброј пута. Све зависи колико му је то у користи! Сети се, иду избори!
Utorak 04.10.2011.08:17
Ало бре кретену дебилни па то што си урадио је делимичнмо исправно а ту мислим на забрану педеријаде ,а за забрану осталих манифестација ,треба да одговараш за диктатуру и увођење полицијског часа . Престани да се самохвалиш ,подршку мене и моје породице би имао да си трајно забранио педеријаду и да је та забрана регулисана законом е тада би могао да се похвалиш.
Utorak 04.10.2011.09:28
sve je to lepo ivice, ali SRBE i dalje ubijaju k'o da su svrake u tudjem kukuruzu....a ti i dalje NISHTA NE CHINISH....
Utorak 04.10.2011.10:01
Konačno mu je doprlo do kore velikog mozga da od EU nema ništa. Uzalud je uhapsio i isporučio Mladića i Hadžića u pustoj nadi da će nahraniti aždaju da rastegne obaveze iz rezolucije od 19 januara. Sada je shvatio da kada jednom popusti biće jeben kada god se Ulrike i Gvido zažele srpske krvi. Valjda je svakom idiotu u toj vladi postalo jasno da su izdali zemlju i pogazili Ustav prihvatanjem razgovora po rezoluciji gde piše da Srbija mora da rasformira svoje paralelene organe. Shvatio je da bi lom bio ne protiv pedera na paradi nego protiv pedera i izdajnika u vladi. GOTOVI SU.
Utorak 04.10.2011.10:08
Amis su jedinstveni u rezijama ovakvih, za njih podobnih politickih "okolnosti" i "spontanim" samoinicijativnim resavanjima, EU slicno. Ali vi, Dacicu i Co. ste neverovatni u bukvalnom smislu. Ne da ste samo pedere (opet) zaj*****ali i iskoristili (srozali im javnost na minimum), policiju sa platama, nabavke opreme i dr. a od EU niste dobili ni batine vec samo zaljenje, slicno kao posle "Friendly fire". Pa NATO i dan danas place zbog gadjanja maketa (naoruzanja) na KiM i sposobnosti srpske svesti u reziranju a vi bi taj prirodan talenat da iskoristite U IZBORNOJ KAMPANJI!? Steta je da se ta energija ne primeni u izgradnji Srbije da opet postanemo jedna suverena drzava! NEMA GLASA!!!
Sreda 05.10.2011.06:49
Neradi se tu o striktno paradi ponosa nego u ljudskim pravima u Srbiji uopste. Znaci ako se organizuje neka druga parada a ona se ne svidja extremistickim organizacijama bice zabranjena, to znaci da drzava ne drzi konce u svojim rukama. To sto se desava u Americi to je jedan vid socijalisticke revolucije, i drzava ima pravo to sto radi jer te demonstracije nisu zabranjene zato sto se ne svidjaju nekim extremistickim organizacijama. Ja ne zivim u iluzijama da ce tu biti sada nekog velikog pomaka po pitanju ljudskih prava ali polaklo, mic po mic, malo spolja pritisaka, malo iznutra, Srbija je na pravom putu, a vi pricajte sta god hocete

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)