Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 30.09.2011.
01:52
Beta A
Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da će Ministarstvo unutrašnjih poslova na osnovu bezbednosne procene odlučiti o održavanju Parade ponosa, planirane za 2. oktobar u Beogradu.
Petak 30.09.2011.03:00
Ја стварно са великом зебњом исчекујем тај 2.окт. и молим Бога да се ништа страшно не деси . Ја стварно не разумем Двери и патриоте , па што их једноставно не пусте да се испарадирају тих сат времена и здраво ђаци , ником ништа . Ионако ће улице бити тај дан пусте и нико их неће ни гледати и шта им онда и вреди парада без публике . На хиљаде горих ствари се већ издешавало свих ових година . Зашто се не организује протест због лошег живота , Косова и многих других важнијих ствари . Следеће године су избори , стрпимо се још мало ...
Petak 30.09.2011.08:26
Nije u pitanju parada i pederi nego poniženje većinske i domaćinske Srbije od strane EU čiji su u ovom slučaju barjaktari Ulrike Lunaček i Gvido Vesterle. Dobro se zna da je Ulrike Lunaček tražila da rezolucija EU bude još oštrija i da do predaje zahteva u Junu bude ispunjena rezolucija EU da Srbija rasformira svoje paralelne organe na Kosmetu. Jedva su je obuzdali jer toliko govno ne bi smeli da pojedu ni ovi glodari koji su prihvatili rezoluciju bez određenog roka ali u saznanju da nema EU dok se to ne obavi. Vlast ima izbor - ili će uraditi kako kaže VEĆINSKA Srbija ili neka se kupe sa pederima i lezbačama kod Ulrike i Gvida.
Petak 30.09.2011.08:11
Овај Цветко се скроз пролупао па како да педери одлуче о својој паради на једној страни су здрава и природбаСрбија а на другој страни су 6000 педера као и прошле године .
Petak 30.09.2011.13:21
Vlada mora po Ustavu da ispostuje (sto ce i uciniti) "paradu ponosa" i tu je nebulozno govoriti o zabrani a pogotovo situaciju gledati kao presedan slucaj. Dacic i MUP Srbije je duzan (mora) da obezbedi sigurnost sprovodjenja iste, hteli-nehteli zavezane su im ruke a o pritisku (spremljenoj putem petiicija) u siroj internacionalnoj javnosti da i ne govorimo...batine ce kao i uvek dobiti neko koji ih nisu zasazluzili. Piramida vlasti je poznata dok LGBT paradira...ulje na vatri izaziva samo pozar i to svesno bez trunke fleksibilnosti i tolerancije sa celokupnim problemima u Srbiji. "Nekome" to ide u prilog ali Srbiji sigurno NE.
Petak 30.09.2011.15:27
Samo ako su skrenuli sa uma treba da otkazu ja nebih namerno pa da mi je brat rodjeni! Neka Dacic zabrani sam tu paradu ali time ce prekrsiti ustav Srbije! Kakva je to policija koja se plasi pretnji i manijaka! Ako treba vojska treba da ozbebedi miran skup,svako ima pravo na mirno okupljanje dok neuznemirava druge.To ce svako pravo lice da potvrdi! Hoce plate a nece da stite narod sta ako stvarno neko krene protiv nas oi ce opet da se uplase i pobegnu pod maminu suknju,mada i ovo sada stite srbe od srba! Ja bih tu dodala i transsekualnost kao poremecaj vecih razmera od homosekualosti!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)