Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 21.09.2011.
18:11
Vestionline A
Poslanik SDPS Meho Omerović izjavio je danas, komentarišući Predlog zakona o vraćanju oduzete imovine i obeštećenju, da će se, ukoliko prođe amandman Vlade Srbije, na mala vrata omogućiti vraćanje imovine potomcima Ljotića, Nedića i drugih koji su služili Trećem rajhu i Nemcima na prostoru Srbije za vreme Drugog svetskog rata.
Sreda 21.09.2011.18:23
Čedomor nije naveo Nemce kao okupatore nego stigao samo do Italijana. To je otprilike kada kada su propagirali bratstvo jedinstvo a Lala na frontu viče prema Italijanima - Ej, Talijan je*em ti mater madžarsku -. Čedomor je gotov siroma, njemu Merkelova uterala strah u kosti za vjeki vjekov.
Sreda 21.09.2011.19:54
Колико ја знам,Чедина партија је основана немачким парама па није "лековито" пљувати по ономе ко те је "створио"!
Sreda 21.09.2011.19:52
Ако сам добро разумео (а верујем да јесам!),Мехо не признаје појам "право на приватно власништво" (мада је оно свугде у свету загарантовано!)!? Шта ћемо са имовином турских бегова и ага коју наследише муслимани широм Србије?! Да ли ће се Турска прогласити агресором а потурице њиховим слугама?! О Албанцима емигрантима,припадницима Ханџар дивизије и њиховим наследницима,комунистичким злочинцима и њиховим наследницима који су се добро обогатили на отимаћини од српског народа,изгледа неће бити расправе! Нема ни потребе за расправом јер су се ови "добро" потрудили да Срба нестане са лица земље!
Četvrtak 22.09.2011.10:15
kako je moguce da covek iz bosne sedi u skupstini srbije? cije drzavljanstvo ima? ovo sto se dogadja u srbiji je za neverovati da se za mnoge ne zna ni dal imaju drzavljanstvo,ni kako i zasto su ga stekli? srbi iz srbije moraju poceti da stite interese srba iz srbije i srbije!
Četvrtak 22.09.2011.10:24
Која ти је то "идеологија",мајке ти???!!! Мало се делимо па још и по томе требамо!? Ено ти Чеда и компанија,све сами Срби из Србије! Јел ти они штите интересе?!
Četvrtak 22.09.2011.10:39
malo se delimo? daj bre ja malo da delim tvoju dedovinu ? dosta vise tog vasem bratstva i jedinstva kod nas, ajd mi malo kod vas. ali vraga, znate vi da se drzavljanstvo na izvolte deli samo u srbiji,zar ne? ne date vi ono sto je vase u deobu,samo je srbija u deljenju.
Četvrtak 22.09.2011.12:49
А који сте то "ви" а који смо то ми?! Србија је држава свих њених грађана (зар не пише у уставу?!) а не верујем да је ичију имовину "отео" неко од Срба ко је доселио у Србију,не својом вољом,него издајом комунистичке власти која је седела у Београду! Твоје теорије су најближе нацистичким али,хвала Богу,нема вас пуно таквих!Оно што ја имам,поштено је зарађено са мојих десет прстију!Може се поставити питање и ко је и на какав начин некада добио земљу на поклон(вероватно те то "жуља"!) од краља!?Шта ћемо са потомцима црноберзијанаца у Србији који су богатство стекли на шверцу у току рата?!Да ли су то можда били Срби пореклом из Хрватске,Босне...?Стварно "волиш" Србију и свој народ,свака "част"!
Četvrtak 22.09.2011.18:22
Само ми једна ствар није јасна у овој причи ??? Што нису тражили од Тита и његове буљументе да им врати имовину ?!? Прпа бато !!! Него опет да се опљачка сиротиња !!! Па ко ће све то да плати , него сиротиња раја !!! Па нисте ваљда мислили да ће се ови деспоти одрећи нечега , у корист "власника " !!! Прочитај "Смену генерација" од Стевана Јаковљевића , па ће ти бити јасно коме треба да се врати имовина !!! Пред други светски рат је испливао све го шљам и профитер, тако да је 45.- а , било испуњење Божје правде, само што су црвени бандити били извршиоци !!! Ситуација пред други светски рат , веома личи на ову данашњу !!! Видите и сами ко се све , и какав шљам "обогатио" , и на који начин !!!
Četvrtak 22.09.2011.20:01
Свака част за коментар! Сутра ће и мали чедићи тражити поврат онога што је њихов "славни" Чеда,без дана радног стажа,"зарадио"!?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)