Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 19.09.2011.
00:12
Vestionline A
Ekspert za jugoistočnu Evropu sa londonskog Univerzitetskog koledža, Erik Gordi, smatra da su i Beograd i Priština veštački proizveli situaciju na severu Kosmeta i da će eventualni sporazumi biti nametnuti spolja i "sklepani na brzinu".
Ponedeljak 19.09.2011.00:36
Ustav Srbije,sta to bese? Donece odluku na stetu Srbije. EU koja ide u raspad,a Srbiji nude macku u dzaku,pricama o clanstvu .Nato i EU prekrajaju granice Srbije,namecuci totalnu ekonomsku i politicku izolaciju Srba na KiM. Sve to cine uz pomoc i znanje izdajnickog rezima u Srbiji. Siri se propaganda da je Sever KiM u rukama kriminalaca,dok najveci kriminalac i ubica Taci ima podrsku,i protiv kojeg se istrazuje trgovina ljudskim organima, a o narkoticima koje tonama se liferuje preko njegove razgranate kriminalne mreze,svi cute,jer im ne odgovara istina da su napravili kriminalnu drzavu na Balkanu.
Ponedeljak 19.09.2011.00:56
Albanija je u NATO-u, i tu treba sve da nam bude jasno, većina zemalja iz EU je u NATO-u, potreban je potpuni politički preokret, u savez sa Rusima i Kinezima pa šta nam Bog da. Već je stigla poruka iz Moskve da što mi proizvedemo za godinu dana oni u Moskvi pojedu za 4 dana. To znači da je Rusija otvoreno tržište za nas. Imaćemo njihovu podršku, ali ne možemo da vagamo i da očekujemo da oni pošalju jedno milion svojih vojnika da ginu za nas.
Ponedeljak 19.09.2011.00:55
BEOGRAD vise niko nema sta ni da pita kao ni Pristinu stvar u svoje ruke su preuzeli Srbi sa kosova
Ponedeljak 19.09.2011.01:04
U situaciji smo ko 1941 jos da sacekamo da uvedu policijskicas domace izdajnike i sluge okupatora vec imamo ostaje nam samo da cekamo i molimo se bogu da nam udeli neku pamet inace odosmo u VIGVAME ko indijanci bice da je to plan o kom ovaj govori
Ponedeljak 19.09.2011.01:38
Dobro rece covek, spolja.Od cika Vlade. Potpisale i nemacka i talijanska i francuska korporacija suradnju u juznom toku za 49%. Britanci i Ameri protiv.Traze Nabucco kroz Tursku. Turska upozorava da ce vojno da brani nalazista gasa i nafte u istocnom Mediteranu, koje kontrolisu Grci.Erdogan hapsi sekularne generale i bezi od NATO-a. Palestina trazi punopravno clanstvo u UN. Ruska pravoslavna crkva trazi od Vatikana da povuce grko-katolicku doktrinu u Ukrajini. Bugari dobivaju minus na zahtevu za Sengen ovu sedmicu. Evropa trazi od Turske jos jedan kanal paralelu Bosporskom na severu od Istanbula.Kaze financirat ce s dvadeset milijardi.U Trakiji zivi samo oko 300 hiljada Turaka.
Ponedeljak 19.09.2011.01:47
U Severnom moru zalihe za jos maksimum deset godina, u Libiji pobunu vode fanaticni momci koje dobro nauruza Zapad. U Siriji BRIKS i Arapi blokiraju bilo kakvu intervenciju spolja. Proces proizvodnje gasa iz kamena kojeg doporucuju Ameri Poljacima da ne ovisi EU o Rusima traje dvadesetak godina i unistava okolinu. Pricu o balsitickom sistemu u Poljskoj-Litvaniji i Rumuniji nitko vise u svetu ne smatra nicim doli okruzenju Rusije.Podaci nekoliko evr televizija i novina na zahtev. Kina razmislja hoce li da da pare EU da se izvuce jer ako se ne izvuce, a propadne kao i US onda odose i pare.Ona bi radje nekretnine i high tek , a ne vise obveznice.Nemci se boje zajednickih papira Eu..
Ponedeljak 19.09.2011.02:02
Gruzini ne slusaju Evropljane pa kopaju po naredbi MIC i Globalista dalje, a udaljenost vazdusnom linijom od Adjare/citaj baze Batumi -mesto za radar kojim se kontrolise cela Mala Azija s Gabelom u Azerbejdzanu/, koja je trazila ratom nezavisnost od Gruzije pre desetak godina i dobila federativnost je pedesetak kilometara. Jermenima Turci duze teritorije koja ce da veze Kohozijsku teritoriju i zatvori s Kurdistanom dotok nafte iz Kaspijskog bazena.Na konferenciji petorke prosle sedmice Rusija upozorila EU da ne pomislja da napravi cetvorku. U Bahrejnu i Jemenu se ceka mig Irana. U Egiptu Muslimanska braca imaju preko 60% biraca. Bez vez Pakistana s Iranom, Kina gasonaftno ovisi o Rusiji.
Ponedeljak 19.09.2011.02:10
Dotle u Africi Kinezi se trude, ali Britanci i Ameri trce-jure samo da ne pokupuju sve.Ovi ne samo da kupuju, vec i dovode svoje radnike da rade jer ne veruju lokalcima.Lokalci srecni jer dobivakju socijalisticki bar struju.Inga 3-Kinezi obecali na tenderu kontra anglosaksonaca, ne samo 70 milijardi investicije vec struju u sva sela.U zemlji koja snabdeva strujom pola centralne Afrike 90%ljudi nema struju.Za razliku od minerala gas i naftu ce teze Kina da preveze za 1,4 milijarde ljudi.Cika Vladi odgovara da se svadjaju, kao i da se svadja Iran i Irak i Libija i Sudan, jer dotle on radi svoje. U EU treca i cetvrta ekonomija propadaju, franc banke vec otisle rejting ispod. USKORO...
Ponedeljak 19.09.2011.02:18
Jok Kina ne ulazi, a Rusija samo radi svojih potreba.Moli se da dodje vlada koja ce da nas okrene Rusima, jer cika Vladi sigurno odgovara jos jedan pravoslavni zid prema EULatinima.Oni ce onda samo da placaju, ami da se potrudimo u medjuvremenu ne samo da prodajemo sirovine, nego da trazimo od njih High Tech .Posle ce oni da trce na istok da zive dobro prijatelju. Ameri uvek pusu na velika usta, ali kad krene na Bliskom istoku itekako ce da mole Ruse da pomognu jer bez logistike na terenu u okruzenju gde su omrazen i sigurno gube.Jevrejski lobi ce da ih uvuce u rat, aoni nece da odustanu upravo radi prirodnih bogatstava. Revolucije koje su dizali ce da se okrenu protiv njih i udruze Arape.
Ponedeljak 19.09.2011.02:32
NOSTRADAMUS JE i prorekao da ce neki ludak iz arapskog sveta biti gori od HITLERA i da ce da opasno zarati sa celim svetom

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)