Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 16.09.2011.
23:08
Vestionline A
Građani na severu Kosova i Metohije odlučni su da noć provedu na barikadama, koje su postavljene na više punktova. Najveći broj građana okupljen je na barikadama ka administrativnim prelazima Brnjak i Jarinje.
Petak 16.09.2011.23:41
tadica , ministre , poslanike i celu poziciju i opoziciju, treba da bude sramota da oni spavaju u krevetima a ovaj narod dole da drezdi na drvima i na sljunku ! Ako oni nisu spremni da budu tamo onda ne treba ni druge da postavljaju nego da oni koji su placeni za to odu dole i da nesto urade ako su iole sposobni ! nije mi jasno sta sad barikada postizemo ??? ovi ce da prelecu svaki dan , roba i ljudi nece da ulaze a Srba sve manje i koje tu onda na dobitku
Petak 16.09.2011.23:46
hahaha mislio sam da je ovo srpski portal koliko toliko normalan i jedinstven a ono i ovde pisu ostrascene mozda i placene stranacke budale(mislim na ove sto komentarisu vesti) sa obe strane ! Srbija danas treba da ima samo jednu stranku i da probamo svi zajedno nesto da uradimo a te plave ,zute, crvene. crne bande su sve iste ! Dok trajno ne odu iz politike svi oni koji se njom bave od 1990 nema nama boljitka ! tadic,nikolic,dacic,ceda,kostunica,velja sve je to ista bagra i treba zakonski da im se zabrani bilo kakva politicka i javna aktivnost ! bolje bi bilo za ovu drzavu da ih placa kao penzionere i da ne rade nista nego da svojim radom svi zajedno prave samo narodu gore
Petak 16.09.2011.23:59
Nema pomoci,narod nema nameru da ista menja ubedjeni da ce poklanjanjem okupiranog KiM ziveti bolje. Poslije Kurti, dolaze Murte, i tako u krug do samog kraja. Ima li drzave na svetu koja se ne bori svim sredstvima za svaki pedalj svoje zemlje,vlast i narod tu su uvek jedinstveni. Jedino mi Srbi besplatno poklanjamo za lazna obecanja o blagostanju u clanstvu EU ,ne videci dalje od nosa, na primeru okolnih zemalja clanica, u kojem su stanju. Stidim se ove vlasti i naroda koji je slep kod ociju.
Subota 17.09.2011.00:08
kako moze da se pokloni nesto sto je okupirano ?? vazno je samo ne priznati Kosovo al sa Albancima mora da se trazi forma kako ce na dalje da zivimo jer nas je BOG stavio jedne pored drugih ! Ja ne iskljucujem rat jer bolje da krvarim ja danas nego moj sin sutra ! Kakvi smo to onda roditelji ako odemo BOGU na istinu a deci ostavimo probleme ! Rat jeste jedna od opcija al bas najpametnija jer iz toga Srbija ce opet da izadje siromasnija i za ljudske zivote i ekonomski a iako nesto i osvojimo lakse ce posle tako siromasnima nesto drugo da ozuzmu a vec zveckaju po raskoj i vojvodini
Subota 17.09.2011.01:17
Poklonili su oni i pripomogli,a kako i kada cemo vratiti sam Bog zna. Neko rece necu ja da saljem decu,i ne treba njih slati nego roditelji babe ,dede,kojih najvise ima u Srbiji. Sada je kasno, jer KiM je okupirano, priznali ga zvanicno ili ne. To je cinjenica,a kako dalje,isto brate,narod misli da ce bez KiM bolje ziveti,i ponovo ce izabrati svoje dzelate da ih vode u propast,a i nemaju za koga da glasaju ako cekaju izbore,sve ce ostati isto. Rat u ovoj situaciji je iskljucen,nego je potrebna nova drzavna politika,cvrsta bez cinjenja ustupaka EU,okrenuta drugim zemljama za ekonomsku saradnju, a kojih ima.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)