Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
21
Nedelja 11.09.2011.
19:17
Vestionline A
Srpska napredna stranka (SNS)ocenila je danas da izbore treba održati što pre jer Vlada Srbije nema jedinstven stav o ključnim pitanjima državne i nacionalne politike nego, kako navodi ta stranka, vodi državu i građane u "sunovrat".
Nedelja 11.09.2011.19:51
A vi ćete sa Bojanić da dignete Srbiju iz sunovrata. Smešna stranka a još smešniji lideri, koji trče po zapadnoevropskim ambasadama po svoje mišljenje. I vi ste jedni od učesnika sunovrata Srbije.
Nedelja 11.09.2011.23:35
UKAŽIMO POVERENJE SNS-u. Neko mora biti bolji od ovih sadašnjih koji nas osiromašiše, a Srbiju rasprodaše. Živimo nikada lošije. Jedanaest godina slušamo priče da će nam biti bolje, samo što nije, a sada u predizbornoj kampanji čujemo da ta ista, nestručna vlast, traži još jedan mandat za popravni ispit. E, ako im ponovo poverujemo, onda treba "da nas nema". Bolje i da nam se zatre seme, nego da živimo kao robovi, i da dopuštamo da nas pojedinci i dalje vuku za nos!!
Ponedeljak 12.09.2011.07:07
Onog trenutka kad su Vučić i Toma počeli da šuruju sa stranim ambasadama i da traže pomoć od njih, shvatio sam da nisu ništa bolji od DS. A posle onog lažnog štrajka gladju još više sam uveren da njima nije stalo do naroda već samo do vlasti.
Ponedeljak 12.09.2011.00:05
SNS treba da pokrene lavinu istine o dosadašnjem radu vladajuće koalicije. Toma i Vučić znaju šta rade i pričaju, i kao što je poznato svesni su da Srbija nema vremena za popravni ispit, već mora pod hitno da se radi za dobrobit Srbije. Imaju u malom prstu ono što Tadić i društvo neće nikada imati. SNS je trenutno najbolja opcija i dobitna kombinacija.
Ponedeljak 12.09.2011.07:13
Ne zavaravaj se da je SNS trenutno najbolja opcija. Oni su samo desno mudo od DS. Sve su odbacili za ono što su se u početku zalagalai da bi sada stajali na istoj poziciji kao DS. Ništa od njih nema, samo nastavak agonije.
Nedelja 11.09.2011.20:09
Izbori su dokazan nacin kojim nova bulumenta smenjuje staru na vrhu vlasti za kratko vreme kampanje, dranja po trgovima i vodanja mase ulicama, prevaren narod se posle 2 mandata cese po glavi i sanja nove izbore tamo neke godine. Izborima se ne menja kvalitet zivota i drzave jer izbore i kandidate pazljivo motre strane sluzbe i vlade koje ne dozvoljavaju pobedu pametnih, sposobnih, casnih i cestitih, njima ide u korist samo neko ko ce rastociti sto je vise moguce iznutra
Nedelja 11.09.2011.23:38
Imam utisak da jedino SNS može nešto učiniti za ovu napaćenu i ojađenu Srbiju. A znamo ko ju je ojadio. Tadić, Đilas i njihovi "uspešni stručnjaci", uspeli su samo da sebi napune džepove, da donesu gomilu zakona koji omogućuju tajkunima da se još više obogate.
Ponedeljak 12.09.2011.00:08
Najpe moramo dve generacije naraštaja da vaspitavamo osnovnim načelima ponašanja, a to su "red, rad i disciplina". Tek tada možemo da se okrenemo ulasku u EU, a dotle menjajmo svest, okrenimo se radu i disciplini. SNS je trenutno najbolja opcija, jer jedini su koji svakodnevno izlaze sa programom za oporavak privrede, poljoprivrede, uopšteno cele Srbije. Zašto javno ne reći i ne priznati da nema boljih jer smo poučeni dosadašnjim iskustvom i to na svojoj koži osetili sposobnost i umeće dosadašnjih vlastodržaca.
Ponedeljak 12.09.2011.11:06
Oporavak privrede, poljoprivrede, ekonomski rast, standard, sve su to izborne parole svih ovih koji su nas unistili do sada. Lako je krenuti sa tako jakim parolama, realnost govori nesto sasvim drugo: Srpsko blagostanje ne donose politicari, politikanti i maheri obecanjima nego castan covek Boziji koji se pazi svake svoje reci i dela. Zar da glasam za Tomu koji je posle onolike ljubavi i zaklinjanja SRS i njenom sefu tako kurvinski i javno okrenuo curak i osnovao partiju koja je u suprotnosti od svih "ideala" koje je do malopre drzao? Da li je Toma pod direktnom kontrolom Brisela i sad pod novom "zakletvom" da nastavlja botino "delo"? Zar verovati ovakvom coveku?
Ponedeljak 12.09.2011.20:22
E jeси напоран , ко зубна болест !!! Из тебе говори Тома и вучић , а не ти !!! Само што за разлику од оних дс- а, ти си то лепо научио !!! Немам намеру да браним ове бандите из жуто - црвене банде , али како време одмиче снс постаје све жућа !!! Стварно сам мислио у почетку да ће снс бити стварно Српска странка , ал кад су највеће лопуже из мог краја пришле овима , и ови их оберучке примили , можеш ли мислити колико је било моје разочарење !!! Све је то исти к.... !!! Виде ће мо кад дођу избори , па са неким морамо скинути овежуте усташе !!! надам се да то неће бити снс !!!
Nedelja 11.09.2011.20:33
Sada i malo dete zna da ovi posle 12 oktobra i pozitivnog mišljenja EK raspisuju izbore. To im je jedina šansa da ponovo zgrabe vlast pre crnog bezdana koji nas čeka na kraju poslovne godine. Inače gde je stenogram iz Skupštine da su Nikolić, Jorgovanka i ekipa bila protiv rezolucije EU o Kosmetu tačka 7 - Srbija mora da rasformira svoje paralelne organe na Kosmetu? Svi junaci mukom zamukoše i u crnu zemlju pogledaše. Ko ide u Brisel na doručak sa Štefanom File taj ne obnoći u Srbiji. Tako je nekada bilo kada su izdajnike Srbi častili jataganom u pupak.
Nedelja 11.09.2011.21:00
Ova jesen, vrela politicki, obecava nam sjajan provod. Necu ni da idem u pozoriste, bioskop, ustedecu pare. Nakacicu se na net i citacu do mile volje kako ce ovi iz vlasti da se pravdaju za ucinjene greske. A njih ima besgranicno
Nedelja 11.09.2011.21:01
Читам изјаве Тадићеве, Дачићеве, Мићуновићеве, итд. Ту свако своју политику воду. Не верујем да ико зна која је званична политика Републике Србије. Добро, осим Јелене Триван. Она све зна и верује свом председнику. Додуше, веровала је и свом пластичном хирургу, па ето шта би на крају. ИЗБОРИ!
Nedelja 11.09.2011.21:04
Pravo rece. Poslusajte samo Dacica, ispade veci opozicionar od radikala. Neverovatno
Nedelja 11.09.2011.21:06
Usled njihove neujednacenosti u stavovima niko nas vise ne uzima za ozbiljno. Na poslednjim mestima smo po svemu. Nadam se da ovaj narod ima oci i usi i da ce pravilno da izabere na izborima. Ovi stvarno vise ne mogu da nam pomognu, a da nam odmognu mogu i cak se takmice u tome.
Nedelja 11.09.2011.21:37
Oni imaju najbolji posao sve nas zezaju a mi ih debelo placamo politika se pretvorila u GRAND PARADU ne bi me cudilo i da zeljko mitrovic bude predsednik a ostale grand zvezde clanovi vlade
Nedelja 11.09.2011.22:17
Dali vlast valja- nevalja, molim lepo, ko moze da pomogne ovoj zemlji, jedino SNS, realno najjaca partija u zemlji i po broju clanova, po kvalitetnim ljudima, tako da NAJBOLJI IDU NAPRED.
Nedelja 11.09.2011.23:01
A kako ce to da pomogne? Tako sto ce i oni da se nakradu ili imate nesto konkretno? Ili ce Toma da nam ponudi resenje da cela nacija kolektivno strajkuje zedju i gladju?Pa to vise Toma i ne mora da nam savetuje nacija gladuje te gladuje,ali za to ce neko debelo platiti od politicara kad tad i to glavom.
Ponedeljak 12.09.2011.00:17
Samo saradnja uz uzajamno poštovanje su preduslov za napredak Srbije. Naravno da je SNS ispred svih, jer Toma i Vučić znaju šta rade i kao što je poznato svesni su da Srbija nema vremena za popravni ispit, već mora pod hitno da se radi za dobrobit Srbije. Toma i Vučić imaju u malom prstu ono što Tadić i društvo neće nikada imati. SNS je trenutno najbolja opcija i dobitna kombinacija. Jedini su koji svakodnevno izlaze sa programom za oporavak privrede, poljoprivrede, uopšteno cele Srbije. Zašto javno ne reći i ne priznati da nema boljih jer smo poučeni dosadašnjim iskustvom i to na svojoj koži osetili sposobnost i umeće dosadašnjih vlastodržaca.
Nedelja 11.09.2011.22:56
Dok god narod prica: "I ja bi krao ali bi dao i narodu" nijedna vlast u ovoj drzavi nece biti bolja. Sta ove reci gore porucuju? Pa da je pola nacije bar lopovsko,i da ko god da dodje na vlast krasce,ako ne krade odmah ga izbace jer ne igra kolo lopovsko. Resenje u ovoj drzavi je ili da se pojavi cvrsta ruka koja ce jednu turu lopova uza zid pa streljanje ili da svi mi normalni uzmemo iseljenje i zauvek se odreknemo ovog paklenog mentaliteta.
Nedelja 11.09.2011.23:48
Đuriću nema vajde od kukanja i optuživanja, nego zasucite rukave i čupajte nas iz bede u koju su nas DS-ovci uvalili. Svi tražimo izbore da probamo sa nekom novom garniturom svežih, mladih i avangardnih političara. Sve mi se čini da je takvih najviše među Naprednjacima. Vučić, Nebojša, Jorgovanka i još mnogi drugi neiskvareni iz redova Naprednjaka su, po meni, dobitna kombinacija. Sa velkom pažnjom slušam Jorgovankina izlaganja, ali na žalost, Cvetković davno ogluveo pa je ne čuje.Ovako sve mi se čini da će SNS da vas sve skupa oduva na izborima. Sretno bilo!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)