Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Četvrtak 01.09.2011.
03:20
Vestionline A
Ako Srbija ne uspostavi nacionalno jedinstvo da odbaci zahtev da svojom teritorijom plaća ulazak u EU, to će onda biti težak istorijski pad kakav do sada nismo imali, izjavio je lider DSS-a Vojislav Koštunica, koji tvrdi da nije u interesu Srbije da dobije status kandidata ukoliko EU ne prihvata da je Kosmet sastavni deo Srbije.
Četvrtak 01.09.2011.08:04
On je ok.sve je reko istinu.ali u stranci su mu pravi profiteri i sumnjivi tipovi.zato nikada ne bi glasao za njih vise.nije procistio stranku i dozivece kolaps na izborima.tvrdoglav je ko mazga.izgleda da ce otici u proslost na sledecim izborima kao i draskovic.cekamo da eu pusti dr seselja pa da napravi dzumbus.
Četvrtak 01.09.2011.09:00
U pravu si,ima dosta sumnjivih tipova,kao i u svakoj stranci. Nadajmo se da ce nesto uspeti da promeni na vreme, bolje na zalost nemamo,odnosno ne mogu biti gori kao njihovi predhodnici,ali bar Kostunica ima ispravan stav,i njegovi moraju slediti program stranke. Ja,moja porodica,prijatelji oko 40,svi cemo dati glas njegovoj stranci osvojila vlast ili ne,jer jedini Kostunica od svih presednika partija koji stavlja nacionalne interese Srbije na prvo mesto. Satanizacija DSS od vladajucih je ogromna,i zato je posebno vazno u svim mestima na celo postavljati ljude od ugleda i bez mrlje,a takvih ima.
Četvrtak 01.09.2011.09:18
Ja kazem on je covek na mestu.Srbin iz Srbije takav nam treba.ali u stranci 90% su montenegrini.oni su nas zajahali od 46-te i muzu nas ko kravu.ne ne mogu da im dam glas.dosta je bilo da senluce po Srbiji.a voja tera po svome jos bi i amfilohija da stavi na tron Spc.e pa drazi mi je sto puta irinej.pucaju na sledecim izborima
Četvrtak 01.09.2011.20:31
И онда? Онда следи постизборна коалиција са губитницима типа Г17, СПО и сл. Избори ништа овде не решавају нити ће. Само буна на дахије па "Јово наново"!
Četvrtak 01.09.2011.08:29
Da, da, da...Je l beše Koštunica bio nešto u Vladi, jedno par godina, kada su se odvijale značajni momenti na Kosovu i Metohiji? Beše imao moć u svojim rukama da reši i prelomi? Ne mislim da je Koštunica loš kao čovek ali je krajnje nesposoban kad dozvoljava da mu ogranci stranke, opštinski odbori u Kolubarskom kraju, vršljaju i pljačkaju kako stignu po ''Kolubari''. Uostalom, pre samo par meseci, bi sastanak NATO-a u Beogradu. Nije se čak ni udostojio da izađe pred ljude koji su se bunili protiv, a njegovi su sledbenici. Najlakše je lelemudati po medijima i gladiti macora. Trt!
Četvrtak 01.09.2011.09:15
Jedini pametan, doslijedan politicar, cija su se upozorenja tokom ovih godina vezana za politiku Srbije prema svom nacionalnom interesu, pokazala ispravna, na veliku zalost, nisu bila uzeta u obzir !!!
Četvrtak 01.09.2011.09:27
....vidim da u ovoj nashoj gej politichkoj situaciji pochinje predizborna kampanja.....nek pobedi ko nije gej......
Ponedeljak 05.09.2011.23:51
Meni nikako nije jasno kako ovaj covjek ne dobije bar 60% srpskih glasova?Jedini istinski patriota koji ne mjenja svoju politiku kako vjetar duva.Jedino on i radikali su za postovanje,ovo ostalo su obicna govna kojima je samo vlast bitna.Svako normalan se mora sloziti sa ovim sto on govori jer je sve jednostavno istina,ali opet kad dodju izbori vi u Srbiji nastavljate da grijesite i zaokruzujete pogresne.Evo jedan bratski savjet iz bratske Republike Srpske,zaokruzite Kostunicu i pomozite i drugima da shvate dok jos nije kasno...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)