Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Nedelja 28.08.2011.
03:48
Press A
Zamenik predsednika SPS-a Žarko Obradović najavio je da će socijalisti tražiti od predsednika Srbije Borisa Tadića da sledeći premijer bude Ivica Dačić.
Nedelja 28.08.2011.08:03
"Ови" се спремају да воде државу као да ће 1.000 година њоме владати.
Nedelja 28.08.2011.10:00
Članovima PUPS ne pada na pamet da poklone jedan jedini glas Krkobabiću ako ponovo bude 1,5 miliona penzionera poturio da ih trte i pljačkaju crveni baroni iz koalicije sa SPS. Što se tiče Tadića, on je sa Dačićem završio posao isporukom Mladića i Hadžića. Tako da Obradović i društvo mogu da predlažu Dačića samo na mesto premijera gradske vlade u Jagodini. Koja je to gomila šarlatana, lopova, šibicara i moralne bede isplivala posle 5 oktobra 2000. Užas.
Nedelja 28.08.2011.10:42
Ponovo udaraju staru foru socijalne nepravde i šatro oni će uspeti da je reše. Ni u jednom resoru koji su držali, nisu postigli "neke" rezultate. Pa što ne uradiste nešto do sada? Neuspešni SPS-DS i ostala bulumenta. Eto, godinama na vlasti, nisu uspeli ništa korenito da urade i promene, sem što su uspeli da korenito promene i uvećaju svoje imovinsko stanje. Sa njima na vlasti nećemo videti ni "E" od Evrope, jer Evropa traži uređeno, organizovano, uspešno i bogato društvo, a ne korumpiranu i bogatu elitu!!!
Nedelja 28.08.2011.10:52
SPS misli da ima jak argument na izborima ako ponovo počne da pominje socijalnu pravdu, socijalno (ne)odgovornu vladu i sl. Resor kojim se Ivica Dačić bavio dao je male, da ne kažem loše rezultate. Pokopaće ih resor prosvete jer tu nemaju baš čime da se pohvale, naročito što su prosvetari izigrani i od države kao i od sindikata kojim su verovali. Opšte nezadovoljsvo prosvetara je prema državi i sindikatima. Mrkonjić je takođe samo obećavao i obmanjivao sa raznim rokovima izradnje mostova, puteva, koridora i sl. u infrastrukturi. Rezultati takođe slabi.
Nedelja 28.08.2011.10:47
Funkcioneri SPS-a već dele ministarske i razne druge fotelje. Da li zaista posle svih dosadašnjih neuspeha u kojima su učestvovali, mogu da očekuju da će preći cenzus? Opet uoči izbora slušamo od svih vas lepe priče, kako je došlo vreme da sve završite, da ćete da postavite stručnjake da vode privredu i ekonomiju. Pa pitam se koje to bolje stručnjake imate, a da su bolji od ovih sadašnjih, koje ste takođe hvalili kada ste ih postavljali?
Nedelja 28.08.2011.10:54
Ko o čemu, baba o čepu. Dajte nam još 4 mandata i mi ćemo rešiti sve probleme, socijalnu politiku, zapošljavanje, korupciju, nepravdu, bla, bla, bla. Realno gledao i nije čudo da vas narod neće, jer počev od Dačićevog, u fioku sudski zavučenog "koferčeta", pa preko svih zloupotreba SPS funkcionera u državnim firmama i institucijama, do poslednjih štrajkova policije i nezadovoljstva i optužbi na vaš račun od strane policijskog sindikata, apsurdno bi i bilo da vam rejting nije opao. Takođe stanje u prosveti je nikada lošije.
Nedelja 28.08.2011.11:00
Na priču socijalno odgovorne vlade ste uspeli da uđete u vladajuću koalicju. Ništa niste uradili od onog što ste obećavali, a sada bi opet u predizbornoj kampanji da koriste iste probleme i da dajete obećanja da ih možete rešiti. Možda i možete ali u nekom drugom životu, jer novi mandat vam Srbi više neće dati u ovom životu. Naslušali smo se svega, a od tih obećanja ne uspevamo da plaćamo struju, komunalije, hranu, školski pribor i još mnogo toga.
Nedelja 28.08.2011.11:00
Tako je, majstori! Već smo čitali najave, reče ona vaša kulturna radnica Karleuša. Dakle... Premijer - Ivica Dačić Ministar pravosuđa - Marko Milošević Ministar vera - duh Slobodana Miloševića Ministar kulture i prosvete - Jelena Karleuša Ministar vojni - Svetlana Ceca Ražnatović Ministar za ljudska i manjinska prava - Dragan Marković Palma Ministar spoljnih poslova - koji će nam... Ministar unutrašnjih poslova - Ljubiša Buha Čume Ministar ekonomije - koferče... Sva ostala ministarstva razdeliti familiji Krkobabić. Bravo, majstori! P.S. Moja najveća podrška ide Ceci Ražnatović, kao Ministru Vojske. Ipak, žena ima više naoružanja nego naša vojska trenutno. Još se samo u nju uzdam...
Nedelja 28.08.2011.11:05
SPS i ostali krenuli u predizbornu kampanju,pa se setili svega šta nisu uradili a zaboravili šta su pogubno i loše radili, a najodgovorniji za zloupotrebe od 2000. godine sede i dalje u vladi. Za očekivati je bilo da će se koalicija oko SPS, koja najavljuje da će i na ovim izborima nastupiti zajedno, kititi zaslugama Ministarstva policije s Ivicom Dačićem na čelu. Njihova predizborna priča će se, takođe, svesti na socijalnu politiku, nezaposlenost, borbu protiv kriminala i korupcije, ali će svoju kampanju začiniti i zalaganjem za prava radnika i penzionera, mada od svega toga ni u ovom mandatu nisu uspli da realizuju.
Nedelja 28.08.2011.11:08
"Skidaju gaće a vodu još nisu videli". Dačić polovičan u rezultatima dosadašnjeg rada Ministarstva policije, jer su mu policajci nezadovoljni uslovima rada i platama, Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić je oborio sve rekorde u obećanjima koja ne ispunjava i skoro sam siguran da niko u skorije vreme neće uspeti da mu se približi. To me čudi jer ima najduži ministarski staž, radio je na terenu, a ima lošu procenu. Ministar Obradović totalno neuspešan, prosvetari i dalje maksimalno nezadovoljni odliukama i zakonima tog Ministarstva.
Nedelja 28.08.2011.13:26
Kada ce te male partije shvatiti da ucene nisu primerene pravom politickom delovanju. Ni u jednoj normalnoj drzavi partija koja ima podrske tek toliko da predje cenzus ni na kraj pameti ni ne pomislja da ima premijersko mesto. Al u Srbiji je sve moguce.
Nedelja 28.08.2011.21:47
Е само треба да сачекате да ДС победи. Додуше, ако побијете пар милиона људи можда и добију те изборе а када овај ваш постане премијер, остатак би требао да се исели из Србије, ко би желео таквог премијера без трунке морала и бриге за нацију ? Једина брига Дачићу је под један, он, под два, он, па онда ви са полулудачким смешком и платама до неба.
Nedelja 28.08.2011.21:48
Dosta je bilo, gledamo vas predugo! Sve ste mi uzeli i posao i plate i zdravlje i domovinu mi smanjili. Smradovi..Nece vise moci. Tadic vas doveo na prevaru, zato i on pada

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)