Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Subota 27.08.2011.
03:34
Press A
Vojna operacija "Oluja" nije nikakav herojski uspeh hrvatske vojske, a uspela je samo zato što su se Srbi povukli, stoji u izveštaju koji je američka ambasada u Zagrebu poslala u Vašington, a koji je objavljen na sajtu Vikiliks.
Subota 27.08.2011.03:45
Svi smo znali da kenajmo o bratstvu i jedninstvu, a nismo ni svesni koliko se mrzimo. Lepo je Sloba rekao vukovar ujke branile 6 meseci, a mi celu republiku Srpsku Krajinu za 2 nedelje izgubili...
Subota 27.08.2011.07:08
U depeši koju je ambasada 30. avgusta 1995. poslala Stejt departmentu iznesena su zapažanja dvojice holandskih oficira - Furanda i Balfura - koji su za neke od jedinica hrvatske vojske izjavili da su izgledale kao grupa razbojnika. - Ma jok, ispoljeno je veliko junastvo u spaljivanju traktora, kuca, ubijanju staraca i starica, i to razume se, posto se znalo da je mali imperator Milosevic odradio posao.
Subota 27.08.2011.19:39
Ti ne znade mreti kraj slomljenog maca, Na poljima rodnim, braneci ih casno Kitio si cvecem svakog osvajaca, Pevajuc’ mu himne, bestidno i glasno. Slobodu si vecno, zakržljala raso, Cek’o da donesu tudi bajoneti, Po gorama svojim tuÐa stada pas’o, Jer dostojno ne znaš za Slobodu mreti. Pokaži mi redom Viteze tvog roda, Sto balcakom s ruku slomiše ti lance, Gde je Karadorde tvojega naroda, Pokaži mi tvoje termopilske klance. S tudinskom si kamom puzio po blatu, S krvološtvom zvera, pogane hijene, Da bi mucki udar s leda dao Bratu, I ubio porod u utrobi žene.
Subota 27.08.2011.19:40
Još bezbrojna groblja zatravio nisi, A krvavu kamu u nedrima skrivaš, Sa vešala starih novi konop visi, U sumraku uma novog gazdu snivaš. Branio si zemlju od nejaci naše, Iz kolevke pio krv nevine dece, Pod znamenje srama uz ime ustaše, Stavio si Hrista, Slobodu i Svece. U bezumlju gledaš ko ce nove kame, Oštrije i ljuce opet da ti skuje, Ciju li ceš pušku obesit’ o rame, Ko najbolje ume da ti komanduje. Jovan Ducic
Subota 27.08.2011.07:17
По тужби Срба протераних током “Олује” за геноцид, чикашки Федерални суд прихватио је да суди фирми коју воде пензионисани амерички генерали, тачно годину дана откако је тужба поднета. Oдлучивање суда овако дуго,трајало je зато што је америчка агенција “Л-3 МПРИ”, против које је поднета тужба, тражила да се чикашки суд огласи ненадлежним и да се поступак пренесе у Вашингтон, где је и седиште ове организације и где имају велики утицај на државној администрацију и правосуђe.
Subota 27.08.2011.07:19
Крунски доказ је уговор о сарадњи, који је тадашња хрватска влада потписала са консалтинг кућом “Л-3 МПРИ”, а суд је већ дао рок до краја септембра да се српска и америчка страна међусобно вансудски договоре. Ако се то не догоди, започеће процес у коме Срби потражују десет и по милијарди долара одштете америчкој компанији за помоћ у организовању хрватске акције “Олуја”, у којој је протерано више од 200.000 Срба. Многи су убијени или нестали, а одузета је имовина од више стотина милиона долара!
Subota 27.08.2011.08:35
Koliko ih je izbeglo iz Hrvatske da su se okrenuli i na juris mogli su da osvoje citavu hrvatsku.Lakse je podvuc rep i bezanija.Kako iz hrvatske tako i sa KiM.Beda da ne moze biti veca.Za svoju slobodu i svoju zemlju se mora licno sam narod postarati.Vidi se iz prilozenog,narod koji ne brani svoju zemlju svim snagama njemu ta zemlja i ne treba.
Subota 27.08.2011.09:51
Raspored povlačenja: 1.prvo helikopterima pobjegli političari,načelnici opština itd 2.u Mercedesima,BMW,Audi-gazde poštene(kriminalci),zaradili na pošten naćin pa nije im za zamjeriti 3.u Zatava automobilima i drugim krševima još tada srednji stalež 4.u traktorima-seljaci 4.u zapregama-sirotinja i ostali Ovo pišem jer sam bio prisutan i posmatrao ovaj raspored povlačenja. Sve je to dogovoreno,samo što ovi gore(ljudski šljam)pod 1 i 2 su znali za to a običan narod ne.A oni su najviše nastradali i izgubili.
Subota 27.08.2011.10:52
Naravno da Ustaše nikada ne bi uspjele da poraze Republiku Srpsku Krajinu da nije bilo Amerikanaca i njihovih saveznika koji su bombardovali od Udbine preko PVO sistema pa na dalje. NATO pakt je više nanio štete Srbima nego Hitlerova Njemačka, a mi se zalećemo u sjevernoatlanski savez. Daje baba dinar da udje, dva da izađe.
Subota 27.08.2011.11:39
Mozda smo izgubili teritoriju ali nismo izgubili narod, jos uvek nas je vise i na tome treba da radimo i onda ce doci teritorija.
Subota 27.08.2011.12:25
Oluja je uspela velikom izdajom za koju jos niko nije imenovan niti je odgovarao. Kada su to ustase imale veliku, uspelu vojnu akciju u istoriji?
Subota 27.08.2011.14:37
Ни дан данас , не могу да верујем да су Крајишници приуштили такво задовољство дегенеричним и килавим усташама . Где је била та војска РСК ??? Шта би од оноликог бусања ??? Где се изгуби витештво ??? Где се изгуби родољубље ??? Где неста јунаштво ??? Па ко треба да стане на браник Отаџбине ??? Док су се усташе спремале дебело за рат а видело се из авиона , а РСК се бавила политиком и грабежом за положајима !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)