Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 24.08.2011.
16:57
Beta A
Nemačka kancelarka Angela Merkel je bez okolišenja rekla Srbiji da mora da odustane od kontrole nad severnim Kosovom ako želi da postane članica Evropske unije, ocenjuje se u komentaru internet portala EU obzerver.
Sreda 24.08.2011.17:01
Њемачка, САД - НАТО су ментори велике Албаније. Тадић може слободно да заборави ЕУ, боље бити свој на своме, Тадић несмије ни помислити да спроводи Меркелове жеље јер то траже СРПСКЕ ЖРТВЕ!!!
Sreda 24.08.2011.17:31
Nesto mi mnogo pisu da se FLEKAVI suprotstavio svojim gazdama ? Kakvu igranku nam to ZUTOCRVENI KVISLINZI spremaju sa svojim mentorima ?
Sreda 24.08.2011.18:57
zasto cekati, kakva igranka, flekavo pederastu hijenu treba zajedno sa njegovom antisrpskom djavoljom druzinom obesiti da vise od slavije do kalemegdana. urusava srbiju i ponizava gradjane, da smo dostakli dno dna, talog...nije zasluzio budjenje mucave pevaljke porno morala, zora mu ne svanula...
Sreda 24.08.2011.23:41
Sve države u EU su poslušne osim Srbija(a polako i ona se sažinje sa ovima na vlasti). Najgore u tome je što naši slepci su dozvolili da nas NATO savetuje kako da smanjimo vojne troškove , smanjujući da nebih rekao uništavajući vojnog kapaciteta !!!! To je ta čista politika Rimske Imperije ! Naprotiv, trebamo jačati i modernizovati našu vojsku, jer se sprema destabilizacija Makedonije od stranih šiptara ! Haos u Makedoniji će 100 % prelivati na Kosovo, i tada će biti prilika da se vrati jedan deo teritorije pod izgovorom zaštite srpskog naroda ! Ići ću još dalje, Beograd trebaisprovocirati nerede na račun šiptara koji bi tada voljno i gazili Makedonsku državu.
Sreda 24.08.2011.17:02
Све што је урадио Тадић урадио је погрешно.Тај човек је обична наивчина и имам утисак да би га и неписмен човек превео жедна преко воде.Касно се сетио да изнесе супротан став Меркеловој.Млакоња који добија лекције од својих спонзора.
Sreda 24.08.2011.17:35
Nije lako Šaperu, Krstiću i ostalom Tadićevom bašibozuku da ga vade iz govana. Sve što je rekla Merkelova piše u rezoluciji EU od 19 januara po kojoj je Srbija počela čapraz divan sa Kuperom i Tahiri 8 marta u Briselu. Čemu se je nadala žutocrvena ekipa štetočina kada su počeli razgovore sa secesionistima protivno Usatvu Srbije, to ne zna ni Bog. Časopis Obzerver jednostavno treba da kaže da su izdajnici doćerali cara do duvara. Evropa nije onolike bombe prosula po srpskom narodu, vojsci i policiji da bi izdajnici izigravali "visoku diplomatiju". Sada tuku stoku petokolonašku ne gledaju gde ih biju, niti ih žale. Izdajnik se gadi svima.
Sreda 24.08.2011.19:33
Sad se svi pitate sto mentor napusti sticenika e pa evo mog razmisljanja. Nekom je stalo da napravi krvavu jesen u Srbiji sto je i veoma lako a zatim jednim potezom otme i Rasku oblast kao i Medvedju,Bujanovac i Presevo a ujedno i protera preostale Srbe sa Kosova i reseno pitanje. Zaista providno a verovatno su vec i spremili rezervnu varijantu ko ce ih naslediti pa ce narod opet da ispadne glup.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)