Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Sreda 24.08.2011.
15:32
Beta A
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica rekao da je posle posete nemačke kancelarke Angele Merkel Beogradu jasno da je Kosovo "cena" za ulazak Srbije u Evropsku uniju.
Sreda 24.08.2011.21:49
jel bre patko ti stalno u kasne sate izlazis napolje :::::))) kote nezna ce skupo da te plati VRANJANSKA POSLA.
Sreda 24.08.2011.23:11
:::::::::::::::::::))))))))))))))))) vidis da smo braca isti smo i ja sam uzeo par i dve mucenice 50 gradi hehehe.
Sreda 24.08.2011.15:44
I ti sa tom tvojom izjavpm otkri americko dubre.Kostunica mislo sam da si covek od vere medutim bre ti nisi nizasta.ostavio si vlast sto si nesposoban da drzis svoj kac u svojoj ruci a kamo li da vodis drzavu.Svi vi od 2000 ste skart kao politicari i vi morate da se odlepite i na smetljiste.Dans srbiji ne pomaze nicija dobra rec ni tvoja ljigavost vec Srbiji treba "Voda sa velikim jajima medu nogama".Sikter more Srbija se oseca zbog vas ko kurva na raskrscu.
Sreda 24.08.2011.15:47
Čovek najbolje zna cenu ulaska u EU - ipak je par godina, prilikom cenjkanja, držao ''kantar''. A, vidim, tu je i gospodin Samardžić koji je, za vreme svog ministrovanja, po pitanju Kosova i Metohije najviše zapomagao - da mu je plata mala.
Sreda 24.08.2011.16:09
Sve ovo je vec Nikolic rekao pre 10-ak dana, pa ste svi " drvlje i kamenje" po njemu zbog te izjave, rekao je i tok dogadjaja koji ce se desiti, kada Evropa bude glasno i jasno rekla da biramo ili KIM ili EU, pa kad je Nikolic predlozio referendum, tek onda ste krenuli sa kritikama, a ispostavlja se da sada Kostunica pocinje da " lize mesto gde je pljuvao". Svima je jasno da ce do ucenjivanja doci, niko od politicara nema mandat da prihvati EU bez KIM, a ako odbije EU zarad KIM, slede nam sankcije, mozda i rat, koji naravno niko nece. I sta je na kraju resenje... pa naravno referendum, ako se tu pokaze sloga, to niko nece moci ignorisati.
Sreda 24.08.2011.16:28
Нема поштеног референдума.Моћници би направили да њима иде у корист.
Sreda 24.08.2011.22:15
kakav rat? kakve sankcije? Da nas neko kazni zato što ne želimo da budemo deo nečega, već se odlučimo da budemo svoji i da "umiremo u svojoj lepoti"? I nije istina da će tek doći do ucenjivanja - nama su sve karte već dugo na stolu, samo je potrebno to nekako narodu, (barem onom delu koji NE ŽELI da vidi i sanja o nekom referendumu) servirati... I kakav referendum? - da se narod izjasni a političari da ubiraju poene? Svaka vama čast na upornosti i istrajnosti ali mislim da nešto preskačete? I ne bih voleo da se ovo pretvori u prepucavanje - JA SAM ZA SNS-TI SI ZA SRS-ONAJ JE ZA DSS... i sl.
Četvrtak 25.08.2011.03:35
Nikakav rat nece biti,nikakve sankcije,jer nakon referenduma na kojem ce se narod izjasniti da ne zeli u clanstvo EU,ta volja ce biti ispostovana,samo referendum mora biti pod strogom kontrolom da se nebi dogodila kradja glasova i prekrajanje volje naroda. Ima i drugih zemalja koje nisu priznale nezavisnost KiM,medju samim clanicama EU,i ostalih ekonomskih jaci zemalja sa kojima bi Srbija mogla saradjivati. Za pametnu i odgovornu vlast nebi bio nikakav problem voditi politiku samo u interesu Srbije,svi uslovi vec postoje. Narod neka se okane laznog sna o blagostanju u EU,i spuste na zemlju. Sve ugovore o prodaji koje su protivzakonite ponistiti.
Sreda 24.08.2011.16:10
Ko te pita sto mi necemo priznati KiM,to nema veze oni su se uselili kao i posle Kosovskog boja i namera im je da ostanu dok sve ne pojedu i iskoriste ko glodari.Bez borbe mi nista necemo ostvariti,vec samo podvijati rep i"tako je gazda".To nece moci.
Sreda 24.08.2011.18:29
Da bi se izbegao rat, Srbija mora da se stavi na stranu Rusije ekonomski i da ostane vojno neutralna.Mi ne vidimo koliko EU znaci ova rupa na nemirnom Balkanu jer tako od odgovornih nitko ne postavlja igru, vec samo prica o regionalizmu.Niti SSSR se nije pocepao svuda na pocetku, vec pomalo i lokalno. EU je novi SSSR, mastodont koji da bi Srbija zivela mora da umre.Treba da budemo avangarda slobodnog zivota, a ekonomiju da okrenemo nesvrstanim i BRIKS-u.Sve ostalo je mazanje ociju. Srbin ima takav duh i to treba da slavimo, cak i u ovom bezmoralnom vremenu interesa..Za par godina bi onda analiticari mogli sta da kazu i sta se tice celovitosti teritorije i zadovoljstva gradjana

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)